• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Γεια σας παιδιά από Χίο ..Σας αγαπάω όλους

καλημερα παιδια..σας διαβαζω πολυ καιρο κ πραγματικα ειμαι πολυ χαρουμενος για αυτο..σας ευχαριστω για τις πληροφοριες που εχω παρει απο ολους σας..τα ταξιδια ειναι η ζωη μου παιδια..ειμαι απο την χιο την πανεμορφη κ εχω αρκετα χομπι οπως το ψαρεμα με το βαρκακι μου κ το κυνηγι στην αγρια φυση..δεν ξερω καλα αγγλικα αλλα μπορω να καταλαβω κ να συννενοηθω για τα βασικα..τα ταξιδια τα κανω με την γυναικα μου που ξερει καλα αγγλικα κ ισπανικα..εχουμε παει γαλλια,γερμανια,ελβετια,πολωνια,κροατια,σλοβενια,ισπανια,ιταλια,κ πορτογαλια..και σε μια βδομαδα φευγω για ουγκαρια κ σλαβακια..ολα τα ταξιδια μας τα κανουμε το λιγοτερο 7 διανυκτερευσεις κ μου αρεσει η βολτα στην φυση κ να δοκιμαζω τα φαγητα τις καθε χωρας..α κ ελβετια κ γερμανια απο μια βδομαδα στην καθε χωρα πηραμε κ το νεο μας μελος της οικογενειας μας τον μικρο κοσμα {7 μηνων} κ περασαμε τελεια με το μωρακι παρεα..σας επριξα με την πολυλογια μου..συγνωμη..

chris7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λουξεμβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Καναδάς
Καλώς όρισες και περιμένουμε να μας γράψεις και ταξιδιωτικές ιστορίες από τα ταξίδια σου.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.655
Μέλη
39.405
Νεότερο μέλος
Ioanna Kara

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα