• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Γεια σας και από μένα...

Rush

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΡΟΔΟΣ
Ταξίδι-Όνειρο
ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ
Γεια σας,

Βρήκα την ιστοσελίδα στο google και μου φάνηκε ενδιαφέρουσα. Ωστόσο δεν ξέρω αν θα βρω εδώ τις πληροφορίες που ζητώ.
Μου αρέσουν τα ταξίδια, ειδικά εντός Ελλάδος, κυρίως με αυτοκίνητο.
Ωστόσο, λόγω έλλειψης παρέας, φίλων κλπ... αναζητώ πληροφορίες για εκδρομές με πούλμαν, οργανωμένες, ομαδικές.
Εκδρομές κυρίως ημερήσιες για αρχή, ώστε να μπω στο κλίμα γιατί είμαι εντελώς αρχάριος.

Δεν ξέρω αν θα βρω εδώ πληροφορίες. Σε μερικά ταξιδιωτικά γραφεία που ρώτησα μου έλεγαν διάφορα και μάλλον με απογοήτευσαν.

Ξέρετε μήπως σε ποιο σημείο του φόρουμ θα βρω κάποιες πληροφορίες για αυτά τα θέματα;

Ευχαριστώ για την φιλοξενία και κάθε άποψη ευπρόσδεκτη

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
καλώς όρισες από εμένα στο υπέροχο αυτό φόρουμ!
σου ευχόμαι να περάσεις υπέροχα

ΥΓ Rush από το συγκρότημα?

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Καλως ηρθες.Περιηγησου στο φορουμ και θα βρεις πολλα.Μιας και μιλας για Ελλαδα πηγαινε στην Αναζητηση Πληροφοριων για Προορισμους (στην πανω μπαρα) εχει για ολες τις ηπειρους του κοσμου κ για Ελλαδα.
Πες μας ομως πιο συγκεκριμενα ..που μενεις ?
Βαλε και μια ανακοινωση για παρεα ..το εχουν κανει κι αλλοι..μπορει να ενδιαφερθει καποιος.

Rush

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΡΟΔΟΣ
Ταξίδι-Όνειρο
ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ
Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα...

Αθήνα μένω, κάπου προς τα βόρεια προάστια.
Ανακοίνωση για παρέα; Επιτρέπεται αυτό εδώ;

Βασικά αναζητώ εκδρομές με πούλμαν, οργανωμένες. Για αρχή ημερήσιες ώστε να μπω στο κλίμα...

Σε δύο ταξιδιωτικά γραφεία που πήγα με απογοήτευσαν. Μάλλον οι εκδρομές αυτές αφορούν περισσότερο μεγάλες ηλικίες (άνω των 50).

Γίνονται άραγε τέτοιες εκδρομές στην Ελλάδα για μικρότερες ηλικίες;

Αν ξέρει κανείς κάτι ας μου πει... Θα του ήμουν υπόχρεος.

Σας ευχαριστώ

υ.γ. Το Rush είναι ένα τυχαίο nickname...που μεταξύ των άλλων δηλώνει και την "φυγή" ... απόδραση ... escape ...

mfish

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
για μονοημερες εκδρομες , αν σου αρεσει το περπατημα και η φυση , μια ιδεα ειναι να γραφτεις σε καποιο συλλογο πεζοποριας.....οι εκδρομες ειναι συνηθως μονοημερες η με διανυκτερευση σε καταφυγιο, οι ηλικιες ειναι διαφορες, οι τιμες οικονομικες, το μονο που απαιτειται απο σενα να αγαπας τη φυση και να εχεις μια μετρια φυσικη κατασταση.....

:: pezoporia.gr :: Σύλλογοι - Πρακτορεία

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Γεια σου Rush. Εδω θα βρεις οτι θες για ταξιδια εστω και μονοημερα.

Rush

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΡΟΔΟΣ
Ταξίδι-Όνειρο
ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ
για μονοημερες εκδρομες , αν σου αρεσει το περπατημα και η φυση , μια ιδεα ειναι να γραφτεις σε καποιο συλλογο πεζοποριας.....οι εκδρομες ειναι συνηθως μονοημερες η με διανυκτερευση σε καταφυγιο, οι ηλικιες ειναι διαφορες, οι τιμες οικονομικες, το μονο που απαιτειται απο σενα να αγαπας τη φυση και να εχεις μια μετρια φυσικη κατασταση.....

:: pezoporia.gr :: Σύλλογοι - Πρακτορεία
Ευχαριστώ, έχω ήδη πληροφορηθεί για αυτούς τους συλλόγους.

Στην περιοχή μου έχω δύο τέτοιους συλλόγους, αλλά κάνουν συνήθως 3μερες ή 5μερες εκδρομές... Σπάνια κάνουν ημερήσιες.

Υπάρχει άραγε, κάποιος σύλλογος που να κάνει ημερήσιες σχετικά τακτικά;

Rush

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΡΟΔΟΣ
Ταξίδι-Όνειρο
ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ
Γεια σου Rush. Εδω θα βρεις οτι θες για ταξιδια εστω και μονοημερα.
Καλώς σας βρήκα...

Τελικά τα μονοήμερα ταξίδια / εκδρομούλες είναι ποιο δύσκολα από τα πολυήμερα... Εγώ αυτό διαπιστώνω...

lillia

Member
Επόμενο Ταξίδι
βόλος-πήλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νησί του Πάσχα
Ανακοίνωση για παρέα; Επιτρέπεται αυτό εδώ;

Βασικά αναζητώ εκδρομές με πούλμαν, οργανωμένες. Για αρχή ημερήσιες ώστε να μπω στο κλίμα...

Σε δύο ταξιδιωτικά γραφεία που πήγα με απογοήτευσαν. Μάλλον οι εκδρομές αυτές αφορούν περισσότερο μεγάλες ηλικίες (άνω των 50).

Γίνονται άραγε τέτοιες εκδρομές στην Ελλάδα για μικρότερες ηλικίες;
Καλώς όρισες στο σάιτ!
Αρχικά να σου πώ ότι είναι πολύ όμορφα να ταξιδεύει κανείς και μόνος του, πολλοί εδώ μέσα το κάνουμε. Είσαι εντελώς ανεξάρτητος και το απολαμβάνεις... Δεν είναι πάντα εύκολο να βρεις την "σωστή" παρέα για ταξίδι... Δοκίμασέ το! Μην φοβάσαι. Μπορείς να ξεκινήσεις ταξιδεύοντας μόνος σου στην Ελλάδα.

Στο δεύτερο που ρωτάς,ναι όντως οι μονοήμερες εκδρομές στην Ελλάδα απευθύνονται σε συνταξιούχους/ ΚΑΠΗ. Οπότε μάλλον το ξεχνάς... Αν διαθέτεις 2-3 ημέρες όμως δοκίμασε τους Ελληνες Περιηγητές www.periigites.gr . Μπες στο σάιτ τους να διαβάσεις, οργανώνουν καλές εκδρομές σε λιγότερο τουριστικούς προορισμούς οι οποίοι ως εκ τούτου είναι και πιο αυθεντικοί, αρκει φυσικά να σε ενδιαφέρει λίγο η ιστορία/ο πολιτισμός, και να σου αρέσει στοιχειωδώς να περπατάς στη φύση. Οι ηλικίες ποικίλλουν και οι συμμετέχοντες είναι ενδιαφέροντες άνθρωποι, ακόμη και οι μεγαλύτεροι.
Καλή τύχη!

Rush

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΡΟΔΟΣ
Ταξίδι-Όνειρο
ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ
Καλημέρα και ευχαριστώ για το καλωσόρισμα...

Μόνος μου έχω ταξιδέψει πολλές φορές, αναγκαστικά και υποχρεωτικά (επαγγελματικοί λόγοι). Το συνδύασα και με τουρισμό για αλατοπίπερο στο κάθε ταξίδι.
Αυτά όμως τέλος. Δεν με έλκουν καθόλου τα μοναχικά ταξίδια. Δεν είναι της ιδιοσυγκρασίας μου.

Τέλος πάντων. Όπως είπα και παραπάνω δύσκολα τα πράγματα. Καλοί οι "periigites.gr" αλλά από ότι βλέπω ταξίδια "αραιά και που" ...

Θα πάω και σε άλλα ταξιδιωτικά γραφεία και το πολύ-πολύ να ξεκινήσω πάρε-δώσε με τις εκδρομές των ΚΑΠΗ ...
...
...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.658
Μέλη
39.408
Νεότερο μέλος
Annie A