21 Φεβρουαρίου 2010 #1 E estelle New Member Μηνύματα 1 Likes 0 Επόμενο Ταξίδι Κωσταντινοπουλη Ταξίδι-Όνειρο Κενυα Γεια σας Ειμαι η Στελλα απο το Ηρακλειο Κρητης και μου αρεσουν τα ταξιδια. Εχω ταξιδεψει σε διαφορα μερη του κοσμου και θελω να ταψιδεψω σε πολλα μερη ακομη.
Γεια σας Ειμαι η Στελλα απο το Ηρακλειο Κρητης και μου αρεσουν τα ταξιδια. Εχω ταξιδεψει σε διαφορα μερη του κοσμου και θελω να ταψιδεψω σε πολλα μερη ακομη.
21 Φεβρουαρίου 2010 #2 R romantic woman Member Μηνύματα 2.510 Likes 3.281 Ταξίδι-Όνειρο ΙΑΠΩΝΙΑ καλώς όρισες!σου εύχομαι πολλά ταξίδια στο μέλλον!
21 Φεβρουαρίου 2010 #3 _antonis_ Member Μηνύματα 3.357 Likes 1.237 Καλώς ήρθες!! Καλή συνέχεια με τα ταξίδια σου Στέλλα!!
22 Φεβρουαρίου 2010 #5 Giristroula Member Μηνύματα 723 Likes 348 Επόμενο Ταξίδι κάτσε να μαζώξω κάνα χρήμ Ταξίδι-Όνειρο Κίνα, Ιαπωνία Καλώς ήρθες!Εσείς οι Κρητικοί αυξάνεστε με γοργούς ρυθμούς!Σου εύχομαι να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου!Καλά ταξίδια!
Καλώς ήρθες!Εσείς οι Κρητικοί αυξάνεστε με γοργούς ρυθμούς!Σου εύχομαι να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου!Καλά ταξίδια!
22 Φεβρουαρίου 2010 #6 soudianos Member Μηνύματα 3.755 Likes 6.505 Ταξίδι-Όνειρο Βερακρούζ Καλώς ήλθες συμπολίτισσα μου και καλά ταξίδια
22 Φεβρουαρίου 2010 #7 rethimno Member Μηνύματα 1.770 Likes 1.054 Επόμενο Ταξίδι Λεσβος Ταξίδι-Όνειρο Γύρος του κοσμου estelle said: Γεια σας Ειμαι η Στελλα απο το Ηρακλειο Κρητης και μου αρεσουν τα ταξιδια. Εχω ταξιδεψει σε διαφορα μερη του κοσμου και θελω να ταψιδεψω σε πολλα μερη ακομη. κλικ για όλη την παράθεση... Μια Μεσσαριτικη καλημερα απο το γειτονικο Ρεθυμνο.....καλως μας ηρθες Στελλα
estelle said: Γεια σας Ειμαι η Στελλα απο το Ηρακλειο Κρητης και μου αρεσουν τα ταξιδια. Εχω ταξιδεψει σε διαφορα μερη του κοσμου και θελω να ταψιδεψω σε πολλα μερη ακομη. κλικ για όλη την παράθεση... Μια Μεσσαριτικη καλημερα απο το γειτονικο Ρεθυμνο.....καλως μας ηρθες Στελλα
22 Φεβρουαρίου 2010 #8 varioAthens Member Μηνύματα 6.155 Likes 11.005 Kαλωσόρισες Στέλλα!!! Καλά ταξίδια να έχεις! Φτιάξε και τον χάρτη σου να δούμε που έχεις πάει μέχρι τώρα...
Kαλωσόρισες Στέλλα!!! Καλά ταξίδια να έχεις! Φτιάξε και τον χάρτη σου να δούμε που έχεις πάει μέχρι τώρα...
22 Φεβρουαρίου 2010 #9 dimitris70 Member Μηνύματα 97 Likes 20 Καλωσόρισες και από μένα συμπολίτισσα!! Καλά ταξίδια να έχεις και πολλά.