• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Γεια σαςςςς

Little traveller

New Member
Γεια σαςςςςς, Είμαι καινούρια μόλις τώρα έκανα εγγραφή. Αν κ παρακολουθούσα καιρό τις ιστορίες σας δεν μου πέρασε ποτέ απο το μυαλό να κάνω εγγραφή γιατί πάντα έπαιρνα πληροφορίες Και δεν είχα στο μυαλό μου να σχολιάσω, να προσθέσω ή να ρωτήσω κάτι. Ωστόσο επειδή τελευταία προσπαθώ να οργανώσω ένα ταξίδι και καταλαβαίνω ότι μόνη μου δε θα μπορούσα θεώρησα σοφό να σας συμβουλευτω.

Θέλω να οργανώσω ένα ταξίδι στην Ιταλία 4-5 ημερών ωστόσο όχι σε κάποιο τόσο τουριστικό μέρος. Σκεφτόμουν σε κάποια απο τις λίμνες καικαι εκειΝες τις περιοχές. Τι αξίζει; και τι μπορεί να βγει σχετικά οικονομικό για δύο άτομα γιατι Είμαστε κα ο φοιτητές...

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
Μικρή ταξιδιώτισσα, καλώς ήρθες στην παρέα μας. Έχω επισκεφτεί τις λίμνες Maggiore, Como, Garda. Κατ'εμέ όποια και να επιλέξεις είναι πανέμορφες. Τώρα το όχι τόσο τουριστικό μέρος που λές είναι πολύ σχετικό, διότι όλα τα μέρη αυτά είναι πολύ τουριστικά επειδή είναι πανέμορφα. Φυσικά παίζει ρόλο και η εποχή που θα πας και για τον τουρισμό και για τις τιμές των καταλυμάτων. Κάνε μια έρευνα για το που βρίσκεις φθηνά εισιτήρια και πότε και τα ξαναλέμε.

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
καλως ηλθες και καλα ταξιδια..

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ