• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Γεια και καλώς σας βρήκα

angelapos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πελοπόννησος
Ταξίδι-Όνειρο
Ισλανδία
Καλσπέρα, είμαι ο Άγγελος και έπεσα τυχαία στο forum καθώς έψαχνα κάτι στο google.

Διάβασα κάποια posts, αρκετούς τίτλους με τους οποίους ενθουσιάστηκα (ταξίδι με moto, ταξίδια στην Ελλάδα κτλ) και πιστεύω πως θα επισκέπτομαι αρκετά συχνά και ελπίζω να τα λέμε.

Να δώσω και ένα μικρό "βιογραφικό" για να με "γνωρίσετε" κάπως καλύτερα αλλά και επειδή απλά θέλω να τα πώ.

Διδάσκω Αγγλικά περίπου 5 χρόνια και τα τελευταία 3 περίπου χρόνια πηγαίνω εξωτερικό και διδάσκω σε διάφορα summer camps.

Μέχρι τώρα έχω πάει Αγγλία (λίγο έξω από Λονδίνο) και ήταν μια από τις ωραιότερες εμπειρίες της ζωής μου συνοδεύοντας μαθητές σε θεατρικές παραστάσεις Λονδίνο, βαρκάδα στο Cambridge, και άλλα πολλά

Έχω πάει εθελοντής στην Ουκρανία (Zymne/Lutsk) όπου έπαθα πλάκα με το φυσικό τοπίο τους θερμούς ανθρώπους και τις πανέμορφες γυναίκες.Μόνο οι Ελληνίδες είναι πιο όμορφες.....(Έτσι μη μας πάρουν με τις ντομάτες οι γυναίκες του forum)

Επισκέφθηκα για 3 μέρες το "μουσειακό" Παρίσι όπου είναι πραγματικά μαγευτικό.

Πήγα 2 φορές Ισπανία (Santoña, Μαδρίτη, Βαρκελώνη) μάλιστα η δεύτερη φορά ήταν αυτό το καλοκαίρι

Έχω γυρίσει/δουλέψει σε άσχετα με τη δουλειά μου αντικείμενα στη Γερμανία, όπου και γεννήθηκα.

Αυτά σε γενικές γραμμές. Επίσης ήθελα να πω πως είναι τέλεια φάση να ταξιδεύεις και ειδικά έξω, να γνωρίζεις κόσμο, να ζεις εμπειρίες, αλλά αυτό το καλοκαίρι που μας πέρασε αποφάσισα ότι θέλω πολύ να ταξιδέψω στην Ελλάδα.

Για να καταλάβετε τι εννοώ θα σας πω ότι το μοναδικό νησί που πήγα στη ζωή μου ήταν η Ρόδος στην 7ήμερη με το Λύκειο (1997)

Έχουμε τόσα ωραία μέρη που πραγματικά νομίζω πως θα ταξιδεύω σε ένα διαφορετικό μέρος κάθε φορά που μου δίνεται η ευκαιρία μέχρι να τα δω όλα.....Κυριολεκτικά και μεταφορικά

Αυτά, τα λέμε, καλά ταξίδια σε όλους και όλες!!!

Last edited by a moderator:

eleni70

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική
καλώς ήρθες στην ωραιότερη ταξιδιωτική παρέα του δυαδικτύου, εύχομαι πολλά, πολλά ακόμη ταξίδια και όχι μόνο στην Ελλάδα...

_antonis_

Member
Καλώς ήρθες κι απο μένα, εύχομαι να κάνεις πολλά ταξίδια με τη δουλειά και πολλά περισσότερα χωρίς τη δουλειά !!! :haha:

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Αγγελε καλώς ήρθες στην παρέα!καλά ταξίδια και εκτός αλλά και εντός Ελλάδος:clap:που φυσικά έχει πανέμορφα μέρη που αξίζει να επισκεφθείς!

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
καλως ηλθες στη παρεα..των πολλων ταξιδιωτων, πολλων προορισμων και πολλων συμβουλων............:clap:

Επόμενο Ταξίδι
Βουκουρέστι
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσιβηρικός
Καλωσήρθες φίλε μου.φρόντισε να ταξιδεύεις τακτικά γιατί είναι το καλύτερο αντίδοτο σ'όλες τις καθημερινές μας αντιξοότητες.Θα σου συνιστούσα να ταξιδεύεις μια μέσα μια έξω, τουλάχιστον μια φορά το χρόνο.Υπάρχουν αφάνταστες ευκαιρίες, προσιτές για κάθε βαλάντιο.
Λεωνίδας

StellAnna

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αίγυπτος επιτέλους!!!!!!!
Ταξίδι-Όνειρο
Μποτσουάνα? Γιατί όχι?
Άγγελε καλώς ήρθες κοντά μας.
Η ταξιδιάρικη αυτή παρέα θα γίνει το διαδικτυακό σου αραξοβόλι, θα με θυμηθείς...

angelapos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πελοπόννησος
Ταξίδι-Όνειρο
Ισλανδία
Παιδιά σας ευχαριστώ για το καλοσώρισμα και τις ευχές/συμβουλές.

Αν και νέος σε αυτό το φόρουμ πιστεύω πως όντως θα περάσω άπειρες ώρες.

(Φυσικά το έχω βάλει ήδη στα bookmarks και μάλιστα πάνω πάνω)

@getxowoman Από 16 μέχρι τέλη Αυγούστου ήμουν Santona.

Οι ίδιες ημερομηνίες περίπου και πέρυσι.

Όταν χαλαρώσω λίγο από το διάβασμα των άπειρων ποστς σε αυτό το φόρουμ θα αρχίσω να ανεβάζω φωτογραφίες.

hasta luego!

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Καλως ηρθες Αγγελε , η χωρα μας σαφως και διαθετει πολλες ομορφιες οποτε καλη αρχη στις εξερευνησεις σου εντος αλλα και εκτος των συνορων. :welcome2:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.403
Νεότερο μέλος
snapthreads9

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom