• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Γειααααά σας!!!!

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Δεν κουραζεται κανεναs april , ειναι χαρα μαs να μιλαμε για ταξιδια.
Περνα το πολυ 2 νυχτεs στη Μπανγκοκ να συνελθειs απο το ταξιδι και να δειs ενα-δυο αξιοθεατα , την πλωτη αγορα , ναουs και λοιπα. Μετα παρε πτηση για Κο Σαμουι. Εδω μπορειs να εισαι οσο αραχτη θελειs εσυ , η να τρεχειs ολη μερα. Εκδρομη στουs καταραχτεs , να δειs τουs ελεφαντεs να παιζουν μπαλα και μετα να παs και βολτα στην πλατη καποιου , εκδρομη στα νησια του παρκου Ανγκ Τονγκ , ολοημερη στο Κο Ταο - Κο Νανγιουαν .Μπορειs να μεινειs 2-3 νυχτεs στο Κο Πανγκαν ετσι για αλλαγη..τι αλλο παιδια?

NTINA

Member
Επόμενο Ταξίδι
Άγραφα
Ταξίδι-Όνειρο
Γουατεμάλα
April καλώς ήρθες και από μένα

Κατ αρχήν να σου πω ότι η Ταυλάνδη είναι ένας πολύ όμορφος προορισμός.
Εγώ δεν θα σου πω για κανένα από τα τόσα τροπικά μερη της,αφού ήδη τα παιδιά
σου έχουν δώσει τα φώτα τους.
Για την Μπανγκόκ όμως ,θα πω τι δεν πρέπει να χάσεις.
Μεγάλο Παλάτι και ναός του Σμαραγδένιου Βούδα.Θα χρειαστείς αρκετό χρόνο
γιατί η έκταση είναι μεγάλη και περιλαμβάνει πάνω από 100 κτίρια.
Βόλτα στην πλωτή αγορά και κατά μήκος του ποταμού Chao Praya,σίγουρα
θα περάσετε από το μουσείο με τις βασιλικές λέμβους.
Εργοστάσιο κοπής διαμαντιών,εκεί πραγματικά θα δεις πολύτιμους λίθους
απ όλο τον κόσμο.
Εγώ για μία και μοναδική φορά είδα μαύρο διαμάντι.
Ασχετα αν ψωνίσεις ή όχι πίστεψέ με έχει φοβερό ενδιαφέρον.
Βόλτα στη νυχτερινή αγορά με τουκ-τουκ.
Δεν ξέρω αν 2 μέρες σου φτάσουν για να δεις αυτή την μοναδική πόλη,εμένα πάντως όχι
(έμεινα 4 μέρες) νιώθω ότι πήρα απλά μια πολύ μικρή γεύση.
Δεν πρόλαβα να νιώσω τον παλμό της.Πάντως αξίζει να της αφιερώσεις λίγο χρόνο
παραπάνω,έχει πολλά να σου δώσει.
Μην τη βλέπουμε μόνο ως ενδιάμεσο σταθμό για κάποιο τροπικό νησάκι.
Αυτά τα λίγα από μένα.
Καλά να περάσεις!!!!!!:lol:

StellAnna

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αίγυπτος επιτέλους!!!!!!!
Ταξίδι-Όνειρο
Μποτσουάνα? Γιατί όχι?
April, Και από μένα, καλώς ήρθες και η ώρα η καλή. :clap:
Θα συμφωνήσω με την Ντίνα.
Η Μπαγκόκ θέλει τον χρόνο της. ΄Εχει να σου δείξει πολλά, αλλά κυρίως θα σε βοηθήσει να μπεις στο πνεύμα της χώρας που επισκέπτεσαι.
Δες τα αξιοθέατα, περπάτησε, παρατήρησε τους ανθρώπους, δοκίμασε να κάνεις ότι κάνουν, όπως π.χ. πήγαινε το βράδυ στην αγορά των φρούτων και των λουλουδιών, κάθισε στους ναούς και κλείσε τα μάτια, προσπαθώντας να δεις με την ψυχή σου την αύρα των μοναχών.
Θα καταλάβεις ότι η Ταϋλάνδη, όπως και όλη η ΄Απω Ανατολή, δεν είναι ένας απλός τουριστικός προορισμός, είναι ένας ιδιαίτερος τρόπος ζωής και φιλοσοφίας.
Είμαι σίγουρη ότι θα περάσεις πανέμορφα.

Lthanos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο
Ταξίδι-Όνειρο
2 μήνες στην Κίνα
Είμαι σίγουρος ότι θα σε βοηθήσουν οι "Ταϋλανδέζοι". Αυτό που όμως θέλω να πω, είναι πως αν το θέλεις πραγματικά θα το επαναλάβεις το ταξίδι. Και όχι μόνο αυτό, αλλλά και όλα τα ταξίδια που έχεις στο μυαλό σου.

TENTEN

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δούμε...
Και ενα tip: να πας οπωσδήποτε για ποτό στην Μπανγκόκ στο sky bar στο lebua hotel at state tower στην Silom street. Εκπληκτικό bar στο 64ο όροφο αν θυμάμαι με ανεπανάληπτη θέα στην πόλη.
Επίσης, στην patpong (παζάρι στο δρόμο) έχει τρομέρες αντιγραφές επώνυμων προιόντων. Δεν μπορείς να καταλάβεις τη διαφορά και είναι πάμφθηνα (με παζάρι, φυσικά).

april

Member
Σας ευχαριστω πολύ για τις πολύ ωραίες πληροφορίες σχετικα με την Μπανγκοκ.
Τωρά σχετικά με το που να μείνουμε μετά την Μπανγκοκ απ'οτι καταλαβα, σε σχεση με Πουκέτ και Κράμπι, προτιμάτε το Σαμούι.
Σωστά??

TENTEN

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δούμε...
Εχει να κάνει και με τον καιρό που θα βρείς. Τέτοια περίοδο είναι καλύτερα από μεριά Σαμούι!!!

vagelis

Member
Νεος στο φορουμ-παλιος στην Ταυλανδη

Αγαπητη April καλοσωρισαμε,
Κι εγω, οπως κι εσυ, ειμαι νεος στο φορουμ (πιο νεος δε γινεται).Στην Ταυλανδη, ομως, εχω παει τεσσερις φορες, ποτε στο ιδιο μερος (η Μπανγκκοκ εξαιτειται).Απο μια φευγαλεα ματια στις απαντησεις - προτασεις που ελαβες, σχηματιζω την εντυπωση οτι, ισως εχω καποια επιπροσθετα - ή και αντιθετα - πραγματα να υποδειξω.Βασικο κριτιριο αποτελει ο διαθεσιμος χρονος και το πως θελεις να τον "ξοδεψεις".Η Μπαγκκοκ εχει περισσοτερα ενδιαφεροντα, απ' οσα θα μπορουσε κανεις να απολαυσει σε μια επισκεψη.Επειδη σε εχουν ηδη ενημερωσει για τα πιο γνωστα χαιλαιτς, θα περιοριστω σε καποια πιο "αγνωστα" :
Προσπαθησε παση θυσια, να φτασεις εκει, Κυριακη πρωι.Ειναι η μονη μερα, που θα μπορεσεις να επισκεφτεις τη λεγομενη αγορα του Σαββατοκυριακου (εξυπηρετει μια χαρα το skytrain, το οποιο εχει σταση σχεδον απεξω).Προβλεψε να εχεις αρκετο χρονο, μια και προκειται για ασυλληπτου μεγεθους ημιυπαιθρια αγορα (περιπου 18.000 μικροπωλητες και οχι μονο).
Περιπλανησου στις γειτονιες που προσεγγιζει το πλοιαριο του καναλιου (οχι το μεγαλο ποταμι, ο ΤσαοΠραγια).Βρισκεται πολυ κοντα στη σταση Ρατσαγουιθι, του σκαιτρειν, επιβιβαζεσαι με γελοιο εισητηριο, κατεβαινεις οπου σου αρεσει κι οταν βαρεθεις, ή οταν δε σε βαστανε τα ποδια σου, ξαναμπαινεις σε ενα πλοιαριο και επιστρεφεις.
Η Πατπονγκ, ειναι ανυποφορα τουριστικη και ακριβη για τα γουστα μου, υπαρχουν πολυ καλυτερα μερη για να ψωνισει κανεις, οτι κι αν ψαχνει, ωστοσο θα τη δεις σιγουρα, ολοι πανε.
Η Τσιναταουν και η προεκταση της, το Πρατουναμ, αξιζουν ενα πρωινο και συνδυαζονται με ναους και λοιπα τουριστικα τινα.
Αν δε σου φτανουν αυτα, εδω ειμαστε.
Καλο ταξιδι,
Βαγγελης
Υ.Γ. 1. για παραλιες εχεις ηδη αρκετες πληροφοριες, αλλα παλι εδω ειμαστε.
Υ.Γ. 2. αν ανοιξεις την πορτα της νοτιας Ασιας, δυσκολα θα την κλεισεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom