• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γειά!!!

viajes

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΜΑΛΤΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ
Γειά σας συνάδελφοι ταξιδιώτες:D
Αν και καινούρια στο άθλημα σε ότι αφορά το εξωτερικό πάντα (για την Ελλάδα το είχα από μικρή το χούι),ήταν να μην κάνω την αρχή!! Ετοιμάζομαι για το τρίτο ταξίδι μέσα σε ένα χρόνο και σκέφτομαι από τώρα πιο θα είναι το επόμενο..χαχα
Λέω αυτή τη φορά να είναι κάπου πιο μακριά(τα προηγούμενα ήταν στην Ευρώπη) και πραγματικά τι να πρωτοδιαλέξω!
Δεν μπορώ να πω ότι βοηθάτε και ιδιαίτερα,μάλλον το αντίθετο,γιατί διαβάζοντας τις ιστορίες και βλέποντας τις φωτογραφίες,το συμπέρασμα είναι ότι μάλλον θα ήθελα να πάω παντού!
Καλά μας ταξίδια λοιπόν:clap:

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
καλώς την!καλώς ήρθες στην παρέα!είδες τι παθαίνει κανείς εδώ μέσα;;μέχρι που σταματάμε να μπαίνουμε κατά καιρούς γιατί δεν αντέχουμε να διαβάζουμε ιστορίες άλλων και μείς να καθόμαστε στ αυγά μας:haha:,
καλά ταξίδια σου εύχομαι όπου επιθυμείς!

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Καλως ηρθες στη παρεα μας......:welcome2: καλη παραμονη στο φορουμ....οτι θελεις στη διαθεση σου........;)

nenena

Member
Επόμενο Ταξίδι
αναζητείται
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Καλωσήρθες και καλά ξεμπερδέματα!!! Έχει εδώ μέσα ένα σωρό ιστορίες! Καλά ταξίδια λοιπόν!

gran_torino

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι 26-31 Μαρτίου 2010
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Γειά σας συνάδελφοι ταξιδιώτες:D
Αν και καινούρια στο άθλημα σε ότι αφορά το εξωτερικό πάντα (για την Ελλάδα το είχα από μικρή το χούι),ήταν να μην κάνω την αρχή!! Ετοιμάζομαι για το τρίτο ταξίδι μέσα σε ένα χρόνο και σκέφτομαι από τώρα πιο θα είναι το επόμενο..χαχα
Λέω αυτή τη φορά να είναι κάπου πιο μακριά(τα προηγούμενα ήταν στην Ευρώπη) και πραγματικά τι να πρωτοδιαλέξω!
Δεν μπορώ να πω ότι βοηθάτε και ιδιαίτερα,μάλλον το αντίθετο,γιατί διαβάζοντας τις ιστορίες και βλέποντας τις φωτογραφίες,το συμπέρασμα είναι ότι μάλλον θα ήθελα να πάω παντού!
Καλά μας ταξίδια λοιπόν:clap:
εχεις παει ισπανια και οχι ιταλια?μα πως τα κανετε αυτα?
τεσπα.καλα ταξιδια αν και αργησες.:cool:

viajes

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΜΑΛΤΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ
ααα δεν ξέρω για σένα αλλά εγώ έχω έρωτα με την Ισπανία!!!
Ιταλία θα πάω σε 2 βδομάδες,αλλά δεν καίγομαι κιόλας:bleh:
Και μην με απογοητεύεις...τι άργησα? Ποτέ δεν είναι αργά...

viajes

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΜΑΛΤΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ
που θα μου πάνε,θα έρθει και η δική τους ώρα!!!

black hawk

Member
Επόμενο Ταξίδι
ρωμη
Ταξίδι-Όνειρο
με το αυτ/νητο γυρο ευρωπ
για στην καινουργια παρεα εχω κανει πολλα ταξιδια αλλα θα κανω πρωτα ο θεος ακομα περισσοτερα

Giristroula

Member
Επόμενο Ταξίδι
κάτσε να μαζώξω κάνα χρήμ
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα, Ιαπωνία
Καλώς ήρθες!Και μη μου αγχώνεσαι...έχεις πάρει αρκετή φόρα με τα ταξίδια!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
vagelis.kar

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom