• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Γειά χαρά !!!

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
Καλώς μας ήρθες, tomas#edessa! Τώρα θα desoume όλοι μαζί!!!

υ.γ. ΚΤΜ είναι αυτό το ωραίο το πορτοκαλί, ή με γελούν τα ματάκια μου???? Θέλουμε πολλές μηχανάτες ιστορίες, κι ακόμα περισσότερες φωτογραφίες!!! :clap:

mpiftex

Member
Ταξίδι-Όνειρο
παντού για πάντα
Africa-twin (?) για τα ταξίδια και KTM για τα παιχνίδια;;; Πολύ σωστό σε βρίσκω!!

Καλώς ηρθες στο travelstories! Με μεγάλη χαρά θα διαβάσουμε ιστορία από το ταξίδι σου αυτό!!

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
Και μια και είδα σχέδια για τις 'στέππες της Μογγολίας', σε κάποιο άλλο thread, ρίξε μια ματιά σε τούτο εδώ, που το ετοίμαζα για τον καλό μου το καλοκαίρι...

http://www.mongolia.co.uk/motorcycle.htm

υ.γ. Υamahaκια, βέβαια, αλλά μας κάνει... Σ' έφτιαξα????:D

Last edited by a moderator:

tomas#edessa

Member
Καλώς μας ήρθες, tomas#edessa! Τώρα θα desoume όλοι μαζί!!!

υ.γ. ΚΤΜ είναι αυτό το ωραίο το πορτοκαλί, ή με γελούν τα ματάκια μου???? Θέλουμε πολλές μηχανάτες ιστορίες, κι ακόμα περισσότερες φωτογραφίες!!! :clap:
ktmακιας κολημένος :bleh::bleh::bleh:
μηχανοφωτογραφίες απο μηχανοτάξιδα όσες θέλεις,απλά πρεπει να μπω λίγο στο πνεύμα του forum για να τις ποστάρω εκεί που πρέπει :roll:

tomas#edessa

Member
Africa-twin (?) για τα ταξίδια και KTM για τα παιχνίδια;;; Πολύ σωστό σε βρίσκω!!

Καλώς ηρθες στο travelstories! Με μεγάλη χαρά θα διαβάσουμε ιστορία από το ταξίδι σου αυτό!!

η africa είναι φίλου και συνταξιδευτή.το ταξίδι στο ιραν το έκανα με gs1150,
το οποίο τώρα έχει δώσει την θέση του σε ενα (τι άλλο;;;;;;) κτμ 990 adventure.
το μικρό και παιχνιδιάρικο παραμένει.(είπαμε κολημένος κτμακιας :haha::haha::haha:)

tomas#edessa

Member
Και μια και είδα σχέδια για τις 'στέππες της Μογγολίας', σε κάποιο άλλο thread, ρίξε μια ματιά σε τούτο εδώ, που το ετοίμαζα για τον καλό μου το καλοκαίρι...

http://www.mongolia.co.uk/motorcycle.htm

υ.γ. Υamahaκια, βέβαια, αλλά μας κάνει... Σ' έφτιαξα????:D

ωραία πράγματα !!!!!

Last edited by a moderator:

skiouros82

Member
Επόμενο Ταξίδι
μας τσάκισε ο covid
Ταξίδι-Όνειρο
japan me cherry blossom
welcome και απο μενα!!!χαιρομαστε που ηρθες στην παρεα μας και σου ευχομαι καλα και ασφαλη ταξιδια με την μηχανη σου!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom