• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Γειά σας

ioannamel

New Member
Γειά σας! Είμαι νέο μέλος, με λένε Ιωάννα και είμαι 41 ετών,είμαι μέλος μιας οικοδομικής εταιρείας και είμαι μαμά 3 παιδιών. Μου αρέσουν πολύ τα ταξίδια αν και με την μικρή μου (3,5 ετών) έχουμε λίγο εγκλωβιστεί :roll:.
Από του χρόνου υπολογίζω πως θα αρχίσουμε τις εξορμήσεις και έκτος Ελλάδος :lol:.

thimios8663

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρουμανία-Σερβία
Ταξίδι-Όνειρο
Ινδία
Καλως ορισες Ιωαννα!Να σου ζησουν λοιπον και μη στενοχωριεσαι..Αν και 25 ακομα εδω μεσα εμαθα (κατι ειχα ακουσει αλλα εδω επιβεβαιωθηκε..) πως τα ταξιδια δεν κοιταζουν ηλικια,και σιγουρα κανενα διαβατηριο δεν ληγει μετα τα 40 ;) .Οποτε υπομονη και ολα θα γινουν!

Vivianaki

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Πραγματοποιήθηκε :D
Ιωάννα καλώς ήρθες!!Ευχομαι η επόμενη χρονιά να είναι γεμάτη ταξίδια και να πάρεις και την κορούλα σου να μαθαίνει από μικρή.:)

_antonis_

Member
Καλώς ήρθες Ιωάννα!!
Τα ταξίδια θα τα συνεχίσεις σύντομα πάλι, υπομονή 1 χρόνο, αλλά αξίζει τον κόπο, για το μόνο που θα παρατείναμε/αναβάλλαμε πιστεύω οι περισσότεροι τα ταξίδια μας θα ήταν η οικογένεια!

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
:welcome2: ioannamel !

Θα σε καλύψουμε όσον καιρό χρειάζεται, μέχρι να ξεκινήσεις και πάλι τις εξορμήσεις...;) Οι ιστορίες των μελών θα σου δώσουν πολλές ιδέες...προετοιμάσου !:D

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom