• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Γειά σας και από μένα...

marydim

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μεσόγειος
Ταξίδι-Όνειρο
Δρόμος Αγ. Ιακώβου-Ισπανί
Είμαι νέο μέλος στην παρέα από την Παρασκευή αλλά μόλις τώρα θυμήθηκα να σας χαιρετήσω.
Γειά σας, λοιπόν και ξεκινάω να συστηθώ...
Με λένε Μαρία και ομολογώ ότι έχω το μικρόβιο της φυγής μέσα μου (θές κάτι το ζώδιο -Τοξότης-, θές ότι οι προπαπούδες μου ήταν νομάδες) και θέλω συνέχεια να ταξιδεύω. Δεν με νοιάζει το μέρος που θα πάω και ο τρόπος που θα φτάσω αρκεί να ταξιδεύω.
Από το είδος των ταξιδιών λατρεύω τα οδικά ταξίδια (αρκεί να οδηγάει κάποιος άλλος όμως γιατί βαρέθηκα να οδηγάω!) αλλά τώρα πια κοστίζουν και το έχω γυρίσει στα αεροπορικά που μου έρχονται πιο φθηνά και έχω και περισσότερες επιλογές.
Δυστυχώς, στο περιβάλλον που ζω και κινούμαι οι άνθρωποι δεν ταξιδεύουν πολύ και έτσι μέχρι τα 23 μου ταξιδεύα μόνο στην Ελλάδα για να έχω παρέα.
Αφού όμως γύρισα όλη την Ελλάδα ήθελα κάτι περισσότερο!! Και αυτό το περισσότερο ήταν ταξίδι στο εξωτερικό! Το σκέφτηκα το ξανασκέφτηκα και το αποφάσισα: Θα πάω στο εξωτερικό μόνη μου! Οι αντιδράσεις;;; Ας μην τις περιγράψω καλύτερα!!! Στο οικογενειακό μου περιβάλλον δεν μπορούσαν να το πιστέψουν. Με είπαν τρελή, προσπάθησαν να με φοβίσουν, στη συνέχεια να με μεταπίσουν αλλά είχα πάρει την αποφασή μου: Θα πέρναγα τα Χριστουγεννα του 2003 στην Ιταλία.
Αφού να φανταστείτε οι γόνεις μου πίστευαν ότι τους κορόιδευα και ότι μάλλον θα πήγαινα σε μια φίλη μου που ζει στην Κέρκυρα!
Το έκανα όμως. Οργάνωσα το ταξίδι μου με τρένο και ταξίδεψα στην Ιταλία μόνη μου, παραμονές Χριστουγέννων, χωρίς κανένα πρόβλημα και πέρασα υπέροχα!!!
Γνώρισα καινούργια μέρη, έκανα νέες φιλίες, μίλησα ιταλικά (που κόντευα να τα ξεχάσω) και φυσικά γεύτηκα τα υπέροχα παγωτά της Ιταλίας (Όποιος έχει δοκιμάσει καταλαβαίνει γιατί αποτελούν λόγο ταξιδιού από μόνα τους)!!!
Από τότε άρχισα να ταξιδεύω συνέχεια στο εξωτερικό είτε μόνη μου είτε με παρέα. Πήγα Βουλγαρία, Ελβέτια, Γαλλία, ξανά Ιταλία, Κωνσταντινούπολη, Τυνησία, Μιλάνο, Λονδίνο, Μπανγκόγκ-Πούκετ (Ταϋλάνδη), Βερολίνο και ξανά Μιλάνο.
Το Μαΐο ετοιμάζομαι να επισκευτώ την Πράγα και το καλοκαίρι καλά να είμαστε και βλέπουμε...:clap::clap::clap:

dimosf

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
:welcome2: Μαρία και σου εύχομαι πολλά και καλά ταξίδια όπου γης και με όποιο μέσο βρεις!

Lthanos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο
Ταξίδι-Όνειρο
2 μήνες στην Κίνα
Καλώς ήρθες Μαρία.

Από το 2003 ξεκίνησες το εξωτερικό και έχεις ήδη τόσα ταξίδια; :clap:

marydim

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μεσόγειος
Ταξίδι-Όνειρο
Δρόμος Αγ. Ιακώβου-Ισπανί
Εμένα μου φαίνονται λίγα τα ταξίδια που έχω κάνει!
Μάλιστα θα ήθελα να ταξιδεύω πιο συχνά αλλά με εμποδίζει λίγο η οικονομική πλευρά του θέματος!!!

tina

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αμστερνταμ ελπιζω!!!!
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρικη
Μπραβο Μαρια, σε θαυμαζω που αποφασισες να κανεις αυτο που πραγματικα επιθυμεις , εστω και μονη σου. Σου ευχομαι παντα καλα κι επιτυχιμενα ταξιδια.

dk

Banned
Επόμενο Ταξίδι
Κρουαζιέρα Αιγαίου-Dubai
Ταξίδι-Όνειρο
Βραζιλία
Γεια σου Μαρια(αυτο μου θυμιζει Σαρμπελ):haha:Καλως ηρθες στην παρεα μας και να θυμασαι ενα πραγμα τα οδικα δεν τελειωνουν ποτε!!!

Doug

Member
Μαρια :welcome: στην παρέα μας!!
Ειλικρινα σε θαυμαζω που πηρες την αποφαση να ταξιδεψεις μόνη Χ''γεννα & πρωτο ταξιδι στο εξωτερικό! Μπραβο σου!!:clap:

varsa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
far away
καλοσηρθες Μαρια, και καλα κανεις και ταξιδευεις, οπως σε ευχαριστει... συντομα να μοιραστεις τις εμπειριες σου μαζι μας...:D

rania

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΑΙΓΥΠΤΟΣ
Ταξίδι-Όνειρο
Δύσκολη ερώτηση
Καλά, πολλά και πιο μακρινά ταξίδια

pinelopi

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βρεττάνη , Λίγηρας
Ταξίδι-Όνειρο
Παντού..αρκεί να φεύγω
Μαρία είσαι απίστευτη΄
Έκανες ακριβώς ότι ονειρευομαι να είχα κάνει νεότερη. Είμαι πλέον 40 και δεν έχω την πολυτέλεια να φεύγω όποτε θελήσω. Αυτό που θέλω να πώ έιναι ότι σ΄αυτή την ηλικία υπάρχουν περιορισμοί. Πρώτα εχω οικογένεια (η λειτουργία του σχολείου είναι περιορισμός) και δεύτερον οι άδειες στη δουλειά έχουν συγκεκριμένο χρόνο . Άς είναι καλά όμως τα σαββατοκύριακά με ασθένεια. Έχω κάνει κάτι τριήμερα , τετραήμερα ταξίδια που δεν ταξιδεύει και κανείς ....μούρλια. Πάντως συμβουλεύω στο γραφείο όλους τους συναδέλφους που είναι νεα παιδιά χωρίς οικογένειες να ταξιδέυουν πολύ.

nikosfp

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βερολίνο-Δρέσδη
Ταξίδι-Όνειρο
Oρλάντο Φλόριδα-ΗΠΑ
Γεια σου κι απο εμενα Μαρακι.Συνεχισε με αυτον τον ρυθμο και τον ενθουσιασμο που εχεις,κοριτσι μου, και νασαι σιγουρη πως ποτε δεν θα το μετανοιωσεις,αντιθετως θα εχεις πολλα να διηγησε στον εαυτον σου(τις μοναχικες στιγμες σου) αλλα και στα παιδια η στα εγγονια σου πολλα χρονια μετα.Εισαι ΓΙΓΑΝΤΑΣ!!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα