22 Μαϊου 2011 #1 F fgeorgio New Member Μηνύματα 2 Likes 0 Επόμενο Ταξίδι Κεντρική Ασία Ταξίδι-Όνειρο Όλο τον κόσμο Γειά σε όλους.Ονομάζομαι Φίλιππος και τα ταξίδια στο εξωτερικό είναι πάθος μου.Βγαίνω συχνά από την χώρα μας και ως ιδιώτης αλλά και με την δουλειά μου.Είμαι διαθέσιμος να βοηθήσω όλους εδώ με πληροφορίες για τα μέρη που έχω πάει.Τα λέμε
Γειά σε όλους.Ονομάζομαι Φίλιππος και τα ταξίδια στο εξωτερικό είναι πάθος μου.Βγαίνω συχνά από την χώρα μας και ως ιδιώτης αλλά και με την δουλειά μου.Είμαι διαθέσιμος να βοηθήσω όλους εδώ με πληροφορίες για τα μέρη που έχω πάει.Τα λέμε
22 Μαϊου 2011 #2 makisg Member Μηνύματα 4.918 Likes 16.764 Επόμενο Ταξίδι Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο. Ταξίδι-Όνειρο Νησιά Φίτζι καλώς όρισες Φιλιππε,καλά σου ταξίδια.
22 Μαϊου 2011 #3 PopiTzil Member Μηνύματα 89 Likes 13 Επόμενο Ταξίδι ........... Ταξίδι-Όνειρο Γαλλική Πολυνησία,Κούβα.. Ωραίος χάρτης!!!Καλή συνέχεια και καλωσόρισες στην παρέα μας!!
22 Μαϊου 2011 #4 AERIKO Member Μηνύματα 423 Likes 205 Επόμενο Ταξίδι χωρίς χάρτη... Ταξίδι-Όνειρο Παταγονία ,Γαλ. Πολυνησία Μεγαλώνει η παρέα Φίλιππε και χαιρόμαστε γι αυτό. Καλά ταξίδια να έχεις και να μαθαίνουμε τις ταξιδιωτικές σου εντυπώσεις !!!
Μεγαλώνει η παρέα Φίλιππε και χαιρόμαστε γι αυτό. Καλά ταξίδια να έχεις και να μαθαίνουμε τις ταξιδιωτικές σου εντυπώσεις !!!
22 Μαϊου 2011 #5 _antonis_ Member Μηνύματα 3.357 Likes 1.237 Καλώς ήρθες Φίλιππε!! Καλή συνέχεια στα ταξίδια σου!!!
23 Μαϊου 2011 #6 ANNA-PANOS Member Μηνύματα 2.013 Likes 2.246 Επόμενο Ταξίδι ........................ Ταξίδι-Όνειρο Τώρα, απλά ένα ταξίδι... Καλως ορισες και απο μας. Καλη συνεχεια στα ταξιδια σου.
25 Μαϊου 2011 #8 KLEOPATRA Member Μηνύματα 5.870 Likes 2.265 Ταξίδι-Όνειρο Ειρηνικος ..παντου Γεια σου Φιλιππε. Καλα ταξιδια να εχεις.