• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Γεία σας και από μένα!

rainbow_326

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα
Ταξίδι-Όνειρο
Φίτζι
Καλώς σας βρήκα! Είναι η πρώτη φορά που γράφω, παρ' ολά αυτά διαβάζω πολύ καιρό τις ταξιδιωτικές ιστορίες των μελών με μεγάλο ενδιαφέρον. Πολύ όμορφο forum που βοηθάει όλους όσους αγαπάνε τα ταξίδια. Οι συζητήσεις είναι πολύ ενδιφέρουσες (ειδικά εκείνη η διαμάχη 2 παιδιών για το εαν τα καθίσματα της vueling είναι στενά :D θα μέινει στην ιστορία!) Επίσης να ευχαριστήσω την chrikky (ελπίζω να το έγραψα σωστά :cool:) καθώς και το παιδί που έγραψε τον οδηγό για την Βαρκελώνη. Βοήθησαν αρκετά. Ελπίζω να καταφέρω να φτιάξω και γω με τη σειρά μου έναν οδηγό για τη Βαρκελώνη γιατί πράγματι είναι μια πανέμορφη πόλη που αξίζει να την επισκεφτείτε. Στον οδηγό μου θα αναφέρω για τις θέσεις της vueling και για το Sagardi και πολλά πολλά άλλα. Αυτά από μένα και χαίρομαι πολύ που συμμετέχω στο forum!

Αποστόλης :clap:

chrikky

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στη Μόσχα αδερφές μου...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά...
Επίσης να ευχαριστήσω την chrikky (ελπίζω να το έγραψα σωστά :cool:) καθώς και το παιδί που έγραψε τον οδηγό για την Βαρκελώνη. Βοήθησαν αρκετά. Ελπίζω να καταφέρω να φτιάξω και γω με τη σειρά μου έναν οδηγό για τη Βαρκελώνη γιατί πράγματι είναι μια πανέμορφη πόλη που αξίζει να την επισκεφτείτε. Στον οδηγό μου θα αναφέρω για τις θέσεις της vueling και για το Sagardi και πολλά πολλά άλλα.
καλωσήρθες αποστόλη! ναι ναι σωστά το γράφεις το νικ... :bleh: (και βρήκες και σωστά ότι είμαι κοριτσάκι... σπάνια συμβαίνει αυτό εδώ μέσα... :D :rolleyes:)

χαίρομαι που σε βοηθήσαμε... μπορείς να δεις και το γκρουπ με τους βαρκελωνόπληκτους, γράφουμε κι εκεί διάφορα για την πόλη συγκεντρωμένα, μπορείς να προσθέσεις και τα δικά σου tips... :p

rainbow_326

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα
Ταξίδι-Όνειρο
Φίτζι
καλωσήρθες αποστόλη! ναι ναι σωστά το γράφεις το νικ... :bleh: (και βρήκες και σωστά ότι είμαι κοριτσάκι... σπάνια συμβαίνει αυτό εδώ μέσα... :D :rolleyes:)

χαίρομαι που σε βοηθήσαμε... μπορείς να δεις και το γκρουπ με τους βαρκελωνόπληκτους, γράφουμε κι εκεί διάφορα για την πόλη συγκεντρωμένα, μπορείς να προσθέσεις και τα δικά σου tips... :p

varioAthens με ξανακαλωσόρισες στον οδηγό της chrikky. Σίγουρα θα μπω στο γκρουπ με τους Βαρκελωνόπληκτους! Μια ερώτηση: Πώς μπορώ να προσθέσω χώρες που έχω επισκεφτεί στον Ταξιδιωτικό μου Χαρτη;

Eπίσης δε μπορώ να βρω από που διαχειρίζομαι το προφίλ μου για να βάλω υπογραφή (αυτή την ωραία που λέει πόσες μέρες έμειναν μέχρι τον επόμενο προορισμό) και θέλω να βάλω εικόνα στο avatar.

chrikky

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στη Μόσχα αδερφές μου...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά...
πάνω δεξιά κάτω από τα προσωπικά μηνύματα ανοίγεις την επιλογή "χρηστες"

και είναι όλες οι επιλογές εκεί :)

varioAthens

Member
και χάρτης και υπογραφή και avatar και γκρούπ βαρκελωνόπληκτων με το καλημέρα σας :haha:... πολύ φορτσάτος έχεις έρθει κι αυτό είναι καλό!!! :)

rainbow_326

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα
Ταξίδι-Όνειρο
Φίτζι
και χάρτης και υπογραφή και avatar και γκρούπ βαρκελωνόπληκτων με το καλημέρα σας :haha:... πολύ φορτσάτος έχεις έρθει κι αυτό είναι καλό!!! :)
Οκ, τα βρήκα σας ευχαριστώ. Λατρεύω τα ταξίδια γι' αυτό! :clap:

taxidiara!

Member
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
γαλλικη πολυνησια
καλως μας ηρθες!!!!
αντε περιμενουμε τα νεοτερα!!:clap::clap:

rainbow_326

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα
Ταξίδι-Όνειρο
Φίτζι
καλως μας ηρθες!!!!
αντε περιμενουμε τα νεοτερα!!:clap::clap:
Γεία σας και πάλι!:clap:

Επέστρεψα από τις διακοπές και είπα να επισκεφτώ το αγαπημένο μου forum για τα ταξίδια! Τί κάνετε ?

Τελικά φέτος δεν πήγα στο εξωτερικό όμως επισκέφτηκα την Λίμνη Κερκίνη για Οικοτουρισμό (ιππασία, βαρκάδα, birdwatching κα) καθώς και την όμορφη Πάρο! Επίσης πέρασα απο πολλά μέρη και πόλεις της Ελλάδας και έμεινα σε μερικές από αυτές όπως Iωάννινα, Άρτα, Σέρρες, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική (πρώτο πόδι), Γρεβενά, Ρίο (της Πάτρας χαχα:bleh:) κα! Για πείτε, για πείτε, εσείς πώς τα περάσατε ?

idem

Member
Επόμενο Ταξίδι
???????
Ταξίδι-Όνειρο
ο γυρος του κοσμου
Γεία σας και πάλι!:clap:

Επέστρεψα από τις διακοπές και είπα να επισκεφτώ το αγαπημένο μου forum για τα ταξίδια! Τί κάνετε ?

Τελικά φέτος δεν πήγα στο εξωτερικό όμως επισκέφτηκα την Λίμνη Κερκίνη για Οικοτουρισμό (ιππασία, βαρκάδα, birdwatching κα) καθώς και την όμορφη Πάρο! Επίσης πέρασα απο πολλά μέρη και πόλεις της Ελλάδας και έμεινα σε μερικές από αυτές όπως Iωάννινα, Άρτα, Σέρρες, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική (πρώτο πόδι), Γρεβενά, Ρίο (της Πάτρας χαχα:bleh:) κα! Για πείτε, για πείτε, εσείς πώς τα περάσατε ?
δεν πηγες και πουθενα βλεπω το καλοκαιρακι.ε;:bleh:αντε και του χρονου εξωτερικο!!!!

positiva

Member
Επόμενο Ταξίδι
Άγνωστο...
Ταξίδι-Όνειρο
ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ...
με τέτοια παρέα εδώ μέσα είναι δυνατόν να μην μπει κανείς φορτσάτος?...:clap::clap::clap:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom