• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Γαμηλιο ταξιδι τελος Οκτωβριου Β Ο Η Θ Ε Ι Α

Nikos5050

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
Ειχα σκεφτει για Ζανζιβαρη αλλα καπου χαθηκα οσον αφορα το κομματι της εξερευνησης( του να δουμε και τιποτα). Υπαρχει κατι αξιολογο για εκει η ειναι μονο οι παραλιες που ειναι οντως μαγικες?
αυτό είναι ενδιαφέρον. βάλε και λίγο σαφάρι στην ενδοχώρα της τανζανίας (σερενγκέτι) και έχεις ένα ωράιο πακέτο. αλλά και πάλι το μπατζετ δε βγαίνει. αλλά και μόνο ζανζιβάρη νομίζω ότι παίζει, έχει μέρη το νησί, 2 βράδια stone town και τα υπόλοιπα στις παραλίες, βγάινει και το μπάτζετ έτσι

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Αντρας ειμαι φιλε μου. Απλα ολοι Ταυλανδη και τα περιξ προτεινουν για αυτο ρωτησα γιατι δεν γνωριζω.
γι αυτο προσπαθούμε να σου πουμε..
αν θέλεις τα ακούς άν όχι παράκουσε αλλα μετά μην παραπονιέσαι..:shock:

MJ 23

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελωνη ...επιτελους
Ταξίδι-Όνειρο
οπουδηποτε στον κοσμο
Μετραω την γνωμη σας γιατι γνωριζετε παραπανω σιγουρα. Κατα πασα πιθανοτητα θα αποκλεισω το κομματι Ταυλανδης. Απλα μετα απο την στιγμη που μιλαμε για τελος Οκτωβριου και η περιπτωση Καραιβικης νομιζω οτι λογο εποχης ξεγραφεται και αυτη. Αρα με βλεπω για καπου εδω γυρω. Απογοητευτικα!!!:(

varioAthens

Member
Δεν ξέρω αν είναι επειδή έχω φάει κόλλημα με το Μέχικο, αλλά αυτό θα πρότεινα... συγκεκριμένα Γιουκατάν... και ωραίες παραλίες και αρχαία και φύση και κοκτέϊλ!!! :)
Μετραω την γνωμη σας γιατι γνωριζετε παραπανω σιγουρα. Κατα πασα πιθανοτητα θα αποκλεισω το κομματι Ταυλανδης. Απλα μετα απο την στιγμη που μιλαμε για τελος Οκτωβριου και η περιπτωση Καραιβικης νομιζω οτι λογο εποχης ξεγραφεται και αυτη. Αρα με βλεπω για καπου εδω γυρω. Απογοητευτικα!!!:(
Διαβάζεις καθόλου τις απαντήσεις??? :roll:
The best time to visit Mexico is probably from October to May, when time is more pleasant.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Βρε παιδια ουσιαστικα σε ολα τα γαμηλια επαναλαμβανονται οι ιδιοι και οι ιδιοι προορισμοι.Μηπως θα ηταν πιο εργονομικο να γραφοταν μια σελιδα με καποιες στερεοτυπες απαντησεις τυπου: Ταυλανδη εχει αυτα και αυτα -οικονομικο μεχρι τοσο...εποχη καταλληλη απο τοτε μεχρι τοτε...
Καραιβικη αυτα και αυτα ...Μπαλι....και ουτω καθεξης.

villi

Member
λοιπόν να πω κι εγώ τη γνώμη μου!εγώ γαμήλιο πήγα Μπανγκόκ-Σαμούι και δεν το μετάνιωσα καθόλου.Για την Μπανγκόκ δε θα μιλήσω γιατί είναι από τις αγαπημένες μου πόλεις για το Σαμούι θα σου πω ότι δεν έχει σχέση με Πούκετ,μπορείς να αποφύγεις την φασαρία άνετα κι έχει πολλές εκδρομές να πραγματοποιήσεις που αξίζουν.Αλλά θα μου επιτρέψετε να κάνω την ανατροπή και να προτείνω...ΝΕΠΑΛ!!!Πήγα με τον άντρα μου τον οκτώβρη που μας πέρασε 10 μέρες 1500 έκαστώς και όσο κι αν σου φαίνεται περίεργο ήταν καλύτερο κι από το πρώτο γαμήλιο που είχαμε κάνει!Αν ενδιαφέρεσαι εδώ είμαι για περισσότερες πληροφορίες!

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
..
.. Αν υπαρχουν φτηνα εισιτηρια πετας για Καρακας και απο εκει για ΛΟΣ ΡΟΚΕΣ...νησακια φοβερα..καθεσαι μια εβδομαδα αραχτος και ζεις το μηνα του μελιτος μια χαρα με αστακομακαραναδες και κτλ..κτλ...
ααααα να ζησετε!!!!!!:clap:

MJ 23

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελωνη ...επιτελους
Ταξίδι-Όνειρο
οπουδηποτε στον κοσμο
Διαβάζεις καθόλου τις απαντήσεις??? :roll:
The best time to visit Mexico is probably from October to May, when time is more pleasant.
Φυσικα και διαβαζω τις απαντησεις και ειδα για το Μεξικο που ειπες.

MJ 23

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελωνη ...επιτελους
Ταξίδι-Όνειρο
οπουδηποτε στον κοσμο
Βρε παιδια ουσιαστικα σε ολα τα γαμηλια επαναλαμβανονται οι ιδιοι και οι ιδιοι προορισμοι.Μηπως θα ηταν πιο εργονομικο να γραφοταν μια σελιδα με καποιες στερεοτυπες απαντησεις τυπου: Ταυλανδη εχει αυτα και αυτα -οικονομικο μεχρι τοσο...εποχη καταλληλη απο τοτε μεχρι τοτε...
Καραιβικη αυτα και αυτα ...Μπαλι....και ουτω καθεξης.
Αυτο θεωρω οτι θα ηταν ιδανικο και παρα πολυ χρησιμο σε ολους. Εχεις δικιο βρε Κλεοπατρα ολοι επαναλαμβανουμε τους ιδιους προορισμους και χανομαστε.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Αν ανατρεξεις στη συγκεκριμενη ενοτητα Γαμηλια Ταξιδια θα διαπιστωσεις οτι ολοι οι μελλονυμφοι παντρευονται συγκεκριμενες περιοδους ,διαθετουν περιπου παρομοιο budget και εχουν σχετικως κοινα γουστα ως προς τον προορισμο(καλες παραλιες-φυση-αξιοθετα-χαλαρωση).
Οποτε ουσιαστικα τους ξανα-λεμε τα ιδια και τα ιδια.

meli

Member
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
Βρε Κλεοπατρα,αυτο το μελλονυμφοι σαν μελλοθανατοι μου χτυπησε!!:bleh::bleh:

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Κρυβε λογια κρυβε λογια ...συ ειπας!
Αυτο ακριβως το θεμα αναλυεται διεξοδικα σε αλλο τοπικ στο σοσιαλ.

Αχ αχ αχ τι κανει ο κοσμος για να παει ενα τροπικο ταξιδακι:haha::haha:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα