zampeiros22
Member
Λέμε να τα κλείσουμε μόνοι μας αεροπορικά και ξενοδοχείο.. Δεν το έχω ξανά κάνει πάντα ταξίδευα με γκρουπ. Ψάχνω να βρω εδώ στο φόρουμ οδηγίες για το Εδιμβούργο αλλά δεν βρίσκω κάτι. Έχετε ιδέα?
Ψάχνω και εγώ γαμήλιο ταξίδι ... ψάχνω κάποιο ξενοδοχείο lux..
Budget δεν έχω θέμα..
Είμαι ανάμεσα σε Πόρτο, Μαλαγα, Φλωρεντία και Εδιμβούργο. Το πολύ 10 ώρες αεροπορικος δεν με πειράζει..
καλα με αυτά τα δεδομένα θα πάτε γαμήλιο στο Εδιμβούργο?!!!Ξέχασα και Βιέννη..
θεμα οπτικής. το βλεπουμε διαφορετικα το θεμα. ενα γαμηλιο για μενα ειναι ταξιδι ζωης για σενα μαλλον απλα μια ευκαιρια διακοπων. το μερος δεν κανει τον ρομαντισμο αλλα οταν πλερω καλυτερα να παιρνουμε το καλυτερο που μπορουμε να αγορασουμε.Samion Δεν είναι θέμα ρομαντισμού αλλά όταν δουλεύεις συνέχεια και σου δίνετε έστω μια εβδομάδα
Το πως βλέπει κανείς το ταξίδι του μέλιτος είναι δικό του θέμα καθαρά. Σίγουρα ο καθένας θέλει το καλύτερο γι αυτό το ψάχνω αρκετά το θέμα με την βοήθεια πάντα του συγκεκριμένου φόρουμ που με έχει βοήθησει αρκετά σε παλιότερα ταξίδια στην Ελλάδα.θεμα οπτικής. το βλεπουμε διαφορετικα το θεμα. ενα γαμηλιο για μενα ειναι ταξιδι ζωης για σενα μαλλον απλα μια ευκαιρια διακοπων. το μερος δεν κανει τον ρομαντισμο αλλα οταν πλερω καλυτερα να παιρνουμε το καλυτερο που μπορουμε να αγορασουμε.
Τοσκάνη εε???μμμ ωραίο ακούγεται!!Βάζω και αυτό το μέρος στο πλάνο !!!Τι Εδιμβούργο; Κλείσε μία Τοσκάνη να φας σαν άνθρωπος, να πιείς σαν άνθρωπος, να δεις ωραία φύση, ωραία χωριά και πόλεις.
Δεν ξέρω πόσες μέρες έχεις, από που θα πετάξεις, που θα προσγειωθείς κτλ αλλά θα δείξεις φωτογραφίες από τις παρακάτω πόλεις στη γυναίκα και δεν νομίζω να πει όχι.Τοσκάνη εε???μμμ ωραίο ακούγεται!!Βάζω και αυτό το μέρος στο πλάνο !!!