Ναι οκ κατάλαβα σαν την Αθήνα θα ναι΄Μπορείς να κρίνεις μόνη σου
Απλά ήθελα και την γνώμη κανενός που βρέθηκε εκεί αντίστοιχη περίοδο
Ναι οκ κατάλαβα σαν την Αθήνα θα ναι΄Μπορείς να κρίνεις μόνη σου
& εμείς 15Αυγουστο θα είμαστε εκεί. & μάλιστα έμαθα ότι και για αυτούς είναι αργία και έτσι άρχισαν να με ζώνουν τα φίδια.Εχω βρεθει εκει Δεκαπενταυγουστο.. Η ζεστη ειναι αρκετη κατα τη διαρκεια της ημερας και η αισθηση της περιπλανησης σε μια αδεια πολη μαζι με αλλους τουριστες διαχυτη.. οι ντοπιοι εχουν παει διακοπες ή εστω για βουτιες στις κοντινες παραλιες της τοσκανης..Το βραδυ η ζεστη υποχωρει και η βολτα ειναι πολυ πιο ευχαριστη, ειδικα διπλα στο ποταμι.. μια αλλη παραμετρος που πρεπει να λαβεις υποψη ειναι οτι αρκετα μαγαζια, εμπορικα και εστιατορια εκεινη την περιοδο παραμενουν κλειστα..
Τα διακοποδάνεια των τραπεζών μάλλον δεν αποτελούν λύση.Καλα με τις μερες...με τα λεφτα τι θα κανει?να παρει δανειο?
Με 2000 το ζευγάρι κάνει κανείς ωραιότατες διακοπές στη Νότια Ευρώπη (Πορτογαλία, Ισπανία, Ιταλία, Μάλτα, Τουρκία). Αρκεί να κινηθεί σύντομα για οικονομικά εισιτήρια και ξενοδοχείαΣυνοψιζοντας στη περιπτωση που καποιος διαθετει κοντα στα 2000 ευρω μεγιστο για 4-5 μερες ξεκουρασης, ξεκουρασης, ξεκουρασης...σε ενα ωραιο προορισμο την περιοδο του Αυγουστου....ποιες ειναι οι επιλογές που έχει, τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδος? Η μηπως το δευτερο καλυτερο ειναι να το ξεχασω εκ των προτερων?
α. Το οικονομικο (λογω και της κρισης,ισως προορισμοι που ξεπερνανε τα 4000-5000 ευρω ειναι μακρυα απο τις δυνατοτητες μου)
γ. Η διαρκεια του ταξιδιου δε με απασχολει αλλα νομιζω οτι 7-12 μερες ειναι αρκετες
στη περιπτωση που καποιος διαθετει κοντα στα 2000 ευρω μεγιστο για 4-5 μερες
Σου βαζω τα αποσπασματα του post.Οι μερες μπορει να υπαρχουν,τα χρηματα δεν υπαρχουν....δεδομένου ότι, αναφέρεται αρχικά σε ταξίδι 7-12 ημερών με όχι πάνω από 4000-5000 ευρώ και μετά σε ταξίδι 4-5 ημερών με 2000, υποθέτω ότι, τα επιπλέον χρήματα (2000-4000) υπάρχουν απλώς δεν υπάρχουν οι ημέρες.
Νομίζω ότι, με τα λεγόμενά μου κάλυψα και την περίπτωση αυτή.Σου βαζω τα αποσπασματα του post.Οι μερες μπορει να υπαρχουν,τα χρηματα δεν υπαρχουν....