• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Γαμήλιο ταξίδι Σεπτέμβριος

Gerrygr

New Member
Γεια σας! Εγώ και η σύντροφος μου παντρευόμαστε τον Μάϊο του 2025 αλλά λόγω δουλειάς θα μπορέσουμε να φύγουμε για γαμήλιο ταξίδι τον Σεπτέμβριο του 2025.
Ενώ μας αρέσουν τα ταξίδια, μέχρι στιγμής έχουμε επισκεφτεί αρκετούς προορισμούς μόνο στην Ελλάδα.Αυτή θα είναι η πρώτη φορά και που θα φύγουμε εκτός Ελλάδα αλλά και που θα μπούμε σε αεροπλάνο! Ποιες επιλογές μας προτείνετε σε ιδανικά όχι πολύ μακρινούς προορισμούς λόγω και της πρώτης φοράς σε αεροπλάνο? Θα έχουμε στην διάθεση μας σίγουρα μια εβδομάδα.

Επιπρόσθεται πιστεύετε ότι για πρώτη φορά εκτός Ελλάδας είναι καλύτερα να πάμε σε κάποιο οργανωμένο trip αντί solo για πιο ασφαλή επιλογή?
Σας ευχαριστώ πολύ!

fotast

Member
Γεια σας! Εγώ και η σύντροφος μου παντρευόμαστε τον Μάϊο του 2025 αλλά λόγω δουλειάς θα μπορέσουμε να φύγουμε για γαμήλιο ταξίδι τον Σεπτέμβριο του 2025.
Ενώ μας αρέσουν τα ταξίδια, μέχρι στιγμής έχουμε επισκεφτεί αρκετούς προορισμούς μόνο στην Ελλάδα.Αυτή θα είναι η πρώτη φορά και που θα φύγουμε εκτός Ελλάδα αλλά και που θα μπούμε σε αεροπλάνο! Ποιες επιλογές μας προτείνετε σε ιδανικά όχι πολύ μακρινούς προορισμούς λόγω και της πρώτης φοράς σε αεροπλάνο? Θα έχουμε στην διάθεση μας σίγουρα μια εβδομάδα.

Επιπρόσθεται πιστεύετε ότι για πρώτη φορά εκτός Ελλάδας είναι καλύτερα να πάμε σε κάποιο οργανωμένο trip αντί solo για πιο ασφαλή επιλογή?
Σας ευχαριστώ πολύ!
Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά...διαθέσιμες μέρες και budget..το αεροπλάνο/απόσταση και το οργανωμένο είναι δευτερεύοντα....

Gerrygr

New Member
Μέχρι 7 ημέρες διαθέσιμες και budget φαντάζομαι λόγω γάμου αρκετά καλό :haha: όχι για 5αστερα αλλά για να κάνουμε και το κάτι παραπάνω από το σύνηθες.

varioAthens

Member
Καταρχας η ωρα η καλη!
Κατα δευτερον δεν ξερουμε τι ενδιαφεροντα εχετε... σας αρκει ωραιο ζεστο κλιμα και βουτιες σε παραλιες? θελετε να δειτε και κανενα αξιοθεατο? σας αρεσουν τα αρχαια?

Gerrygr

New Member
Μας αρέσουν τα τοπία και τα ιστορικά/παραδοσιακά αξιοθέατα. Δεν έχουμε θέμα να περπατάμε με τις ώρες αλλά δεν είμαστε fan για πιο αθλητικές δραστηριότητες. Επειδή από Ελλάδα έχουμε χορτάσει θάλασσα (αν και δεν είναι το ίδιο το γνωρίζω) θα προτιμούσαμε να μην επισκεφτούμε κάποιο μέρος για πρώτη φορά έξω απλά και μόνο για τις παραλίες του.

varioAthens

Member
Αν αντεχετε τη ζεστη: Αιγυπτος (με κρουαζιερα στο Νειλο) ή Ιορδανια με Πετρα-Wadi Rum και "σβησιμο" σε ενα ωραιο ξενοδοχειο στη Νεκρα Θαλασσα.

taxidiara

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ Η.Π.Α.
Ε για γαμήλιο ταξίδι νομίζω ένα Παρίσι είναι ότι πρέπει.. Κλασικός ρομαντικός προορισμός.. Μια βδομάδα είναι σούπερ και αφού έχετε και το μπάτζετ... συν ότι είναι εύκολο να το γυρίσεις και μόνος σου

fotast

Member
Μας αρέσουν τα τοπία και τα ιστορικά/παραδοσιακά αξιοθέατα. Δεν έχουμε θέμα να περπατάμε με τις ώρες αλλά δεν είμαστε fan για πιο αθλητικές δραστηριότητες. Επειδή από Ελλάδα έχουμε χορτάσει θάλασσα (αν και δεν είναι το ίδιο το γνωρίζω) θα προτιμούσαμε να μην επισκεφτούμε κάποιο μέρος για πρώτη φορά έξω απλά και μόνο για τις παραλίες του.
Ξεκινήστε απο την Ιταλία...και κοντά είνα και φυσικά έχει ενδιαφέρον...μπορείτε να δείτε 2 ίσως και 3 πόλεις σε 7 μέρες...και το πρόγραμμα θα το διαμορφώσετε όταν ξέρετε και το budget...επιμένω ότι είναι βασικό...μπορείτε να νοικιάσετε και αυτοκίνητο....

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.678
Μέλη
39.421
Νεότερο μέλος
Σμάρω

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα