Καλημερα κι από μένα. Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ και θα ήθελα τα φώτα σας στους προβληματισμούς μου. Προσπαθώ να σχεδιάσω το γαμήλιο ταξίδι μου για τον Αύγουστο. Η διάρκεια θα είναι αυστηρά 2 εβδομάδων (λόγω εργασίας) και έχουμε τα εξής δεδομένα. Θα ήθελα να αφιερώσουμε μερικές μέρες στο Ορλάντο. Έχουμε πάει 2 φορές και είναι πανέμορφα και υπερβολικά φτηνά για το τι προσφέρει. Ανεξαρτήτως αυτού θα θέλαμε να το συνδυάσουμε με κάποιο εξωτικό προορισμό. Ξέρω ότι οι επιλογές είνια πολλές μεν αλλα προσπαθώ να εντοπίσω αυτο που πραγματικά αξίζει για να μη σπαταλήσουμε χρόνο και χρήμα για κάτι που το βρίσκουμε και στην Ελλάδα ασ πουμε (πολλοί θεωρούν οτι οι παραλίες της καραιβικής είναι κατώτερες των ελληνικών). Το πρόβλημα είναι οτι ο Αϋγουστος είναι λίγο "επικίνδυνη" καιρική περίοδος για τροπικά μέρη. Διάβασα ότι ίσως η Aruba και τα Barbados να ξεφέβγουν από το κλασικό τροπικό καλοκαίρι με τισ βροχές. Ποιά είναι η πρόταση σας λοιπόν όσον αφορά τον εξωτικό προορισμό? Ασ ληφθεί υπόψη και το θέμα της ασφάλειας καθώς είμαι σίγουρος ΄΄οτι σε πολλά από αυτα τα νησια αμα βραδυάσει φοβάσαι να ξεμυτήσεις από το ξενοδοχείο.
Από την άλλη έχω ένα κρυφό πόθο και για Χαβάη η οποία όμως συνδυάζεται με δυτική ακτή (LA/San Fransisco) και όχι με Ορλάντο. Δεν αποτελεί σοβαρό πρόβλημα αυτό αρκεί να αξίζει τον κόπο γιατι και πολύ μακριά είναι και διογκομένο το budget. Και άντε και παει κανείς χαβαη, που ακριβώς θα αποκτήσει κανείς καλύτερα την τροπική "γεύση"? Πολλοί την αποκαλούν υπερεκτιμημένη με μετριότατες παραλίες.
Σας βομβάρδισα με τις πληροφορίες και τις ερωτήσεις μου αλλα η βοήθεια σας θα μου ήταν πολύτιμη!Ευχαριστώ πολυ!
Από την άλλη έχω ένα κρυφό πόθο και για Χαβάη η οποία όμως συνδυάζεται με δυτική ακτή (LA/San Fransisco) και όχι με Ορλάντο. Δεν αποτελεί σοβαρό πρόβλημα αυτό αρκεί να αξίζει τον κόπο γιατι και πολύ μακριά είναι και διογκομένο το budget. Και άντε και παει κανείς χαβαη, που ακριβώς θα αποκτήσει κανείς καλύτερα την τροπική "γεύση"? Πολλοί την αποκαλούν υπερεκτιμημένη με μετριότατες παραλίες.
Σας βομβάρδισα με τις πληροφορίες και τις ερωτήσεις μου αλλα η βοήθεια σας θα μου ήταν πολύτιμη!Ευχαριστώ πολυ!