Ναι, ναι, δεν τα αρνιόμαστε τέτοια. Οπότε, αν σας βολέψει, κάνετε αυτό που είπαν για Παρίσι έστω μονοήμερη. Το πού να/να μην πας στο Λονδίνο μεγάλο θέμα. Γούστα είναι αυτά. Έχετε όρεξη να περπατάτε; Προτιμάτε να μελετάτε αντί να χαρείτε το μεταξύ σας; Πχ εγώ σε ταξίδι του μέλιτος ε δε θα καιγόμουν να πάω σε κανένα μουσείο (βέβαια εγώ είμαι εγώ). Σίγουρα πρέπει να πάτε στα πάρκα (έστω να διασχίσετε 2 πάρκα) και γενικά να κινηθείτε στο κέντρο κέντρο (πχ Covent Garden) και όλα έρχονται μόνα τους. Θέλω να πω περπατάς και τα συναντάς. Το λέω από εμπειρία και μιλώ σκεπτόμενη ότι είστε σε ειδική κατάσταση κι όχι καθαρά τουριστική ώστε να βγάλετε ένα αυστηρό πρόγραμμα. Χμμ δεν πρέπει να πάτε σίγουρα να δείτε το ηλιοβασίλεμα στο Tower Bridge (δες φωτο); Έχει και χώρους για ποτάκι κλπ. Κόλλησα τώρα. Περίμενε να προτείνουν κι άλλοι πιο "ειδικοί" που έχουν πάει και λίγο πιο έξω (τώρα τα διαβάζω κι εγώ κι αναθεωρώ το δικό μου ταξίδι). Μου ήρθε και μια τρελή ιδέα τώρα για Γαλλία εκτός από το Παρίσι χμ αλλά δεν ξέρω αν γίνεται. Πρέπει να το δωMel μου, η πρώτη μας επιλογή ήταν το Παρίσι. Εγω ζω για να πατησω το πόδι μου στα Παρισια. Ομως, μας κάνουν δώρο την διαμονή, άνθρωποι που τους ανήκει κάποιο ξενοδοχείο εκει. Δεν λέμε οχι σε τέτοιες προσφορές. Δεν ειμαστε κ άνετα οικονομικά για να αρνήθω τέτοιο δώρο.
Attachments
-
126 KB Προβολές: 27
-
155,6 KB Προβολές: 29