ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Κ
Member
Ορίσαμε ημερομηνία γάμου τέλος Οκτώβρη 7 μήνες πριν. Ο καταμερισμός εργασιών θα ήταν ο εξης:Η σύζυγος μου θα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων για το στολισμό και εγώ για το ταξίδι του μέλιτος. Νομίζω πως ήταν και αρκετά δίκαιο γιατί δεν είχε κάποια ιδιαίτερη προτίμηση στο προορισμό. Φτάνει να πήγαιναμε κατά δήλωση της κάπου και να ξεκουραστουμε από τις ετοιμασίες. Συμφώνησα έως ένα σημείο γιατί ήθελα να εξερευνήσουμε και ελαφρώς τηνπεριοχη που θα μέναμε. Το μόνο που την ενημέρωσα ήταν πως θα ήταν Ασία.Θα πηγαίναμε και Σιγκαπούρη όπως και να είχε η κατάσταση. Ειχα ακούσει από κοντινούς μου ανθρώπους υπέροχα λόγια και την είχα ψηλά μέσα μου. Τώρα θα ήταν μια χρυσή ευκαιρία να την επισκευτω! Η σύζυγος μου(πια) μου απάντησε πως το θέλει φτάνει να είμαστε ασφαλείς πράγμα που φυσικά ήθελα κι εγώ. Και τώρα τι; Διάβασμα στο φόρουμ, πληροφορίες στο ίντερνετ, σκέψεις, ανησυχίες. Και ψάξιμο... Και τρέξιμο για το γάμο... Δυστυχώς το καλοκαίρι δεν πήγαμε τις καθιερωμένες διακοπές και αυτό έκανε τη λαχτάρα του ταξιδιού ακόμα μεγαλύτερη.... Αναρωτιόμουν βάσει καιρού που είναι καλύτερο να πάμε... Τα ξαδέρφια μου είχαν πάει Ταϊλάνδη ο ένας Μαλδίβες ο άλλος... Αποφάσισα να συμβουλευτω μεγάλο ταξιδιωτικό γραφείο των Αθηνών. Αφού μου είπαν τα υπέρ και τα κατά η απόφαση μου ήταν γεγονός... Μπαλί για 5 βραδιά και Σιγκαπούρη για 2.Τα υπόλοιπα γνωστά σχεδόν σε όλους. Ενημέρωση στη δουλειά της συζύγου ότι θα λειψουμε 2 εβδομάδες μετά το γάμο ώστε να κανονιστεί η άδεια της και προετοιμασία σιγά σιγά του μαγαζιού μου για την περιοδο της απουσίας μου... Η συνέχεια έπεται!