• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Γαμήλιο δώρο...που?!

Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπέστη-Πράγα
Ταξίδι-Όνειρο
Βραζιλία
Καλησπέρα!! Καινούριο μέλος στο φόρουμ αλλά έχω διαβάσει πολλές πολλές ιστορίες!!
Θα ήθελα την βοήθεια σας λοιπόν!! Του χόνου τέλη Σεπτέμβρη παντρεύομαι και κάνω κ τη βάφτιση του παιδιού μου (πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα έχουμε κάνει κ πολλά πολλά με τον άντρα μου μέχρι τότε!)
Σκέφτομαι λοιπόν να του κάνω δώρο έκπληξη ένα ταξίδι! Σκεφτόμουν στην αρχή 1 βδομάδα Μαρόκο αλλά είναι λίγο παιδί της Ευρώπης και του κλασσικού!! Έτσι σκέφτηκα κάτι σε Παρίσι, ή Βιέννη ή Σαλτζμπουρκ-ινσμπουρκ, ή Πράγα ή Βουδαπέστη!!! Βασικά σκεφτόμουν ή να πάμε Παρίσι (ναι κλασσικό για μηνα μέλιτος!) ή να κάνουμε Πράγα-Βουδαπέστη ή Βιέννη Σαλτζμπουρκ κτλ... Και επίσης σκεφτόμουν αν το έκλεινα το ταξίδι μετά τον γάμο ακριβώς ή τα Χριστούγεννα για να δούμε χιόνια!!(το προτιμώ κι εγώ κι αυτός!)
Έχετεκαμιά ιδέα? καμιά βοήθεια? όλες οι απόψεις δεκτές! Ευχαριστωωωω!

tol_pap

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αγγλία
Ταξίδι-Όνειρο
Πανόραμα Β. Αμερικής!!!
Τι θα έλεγες να πάτε αμέσως μετά το γάμο Στοχόλμη-Ελσίνκι (γενικά Σκανδιναβία) ή Ελβετία. Καλό θα ήταν λόγω του γάμου να πάτε κάπου που θα είναι δύσκολο να πάτε μετά. Παρίσι πάς όποτε θες.....

Estet

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λυών
Ταξίδι-Όνειρο
Τόκιο

Estet

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λυών
Ταξίδι-Όνειρο
Τόκιο
Ναι στο Παρίσι θα πήγαινα για το "Πολη του Έρωτα" και όχι για τα χιόνια!! :p Αποφασιστική που είμαιιιιι!!
Για μένα είναι η πιο καλή ιδέα το Παρίσι, αφού του αρέσει και το κλασσικό, βέβαια αν δεν έχετε πάει θα μπορούσατε να πάτε και Ιταλία, Ρώμη, Φλωρεντία κ.λπ.

Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπέστη-Πράγα
Ταξίδι-Όνειρο
Βραζιλία
Έχω πάει Ιταλία και μου άρεσε πολύ αλλά δεν θέλω να Ξαναπάω για γαμήλιο! Για Παρίσι πόσες μέρες? μέσα σε 4 διανυκτερεύσεις βλέπεις τιποτα ή να το σκεφτώ για παραπάνω?

Estet

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λυών
Ταξίδι-Όνειρο
Τόκιο
Έχω πάει Ιταλία και μου άρεσε πολύ αλλά δεν θέλω να Ξαναπάω για γαμήλιο! Για Παρίσι πόσες μέρες? μέσα σε 4 διανυκτερεύσεις βλέπεις τιποτα ή να το σκεφτώ για παραπάνω?
Οριακά είσαι, θα δεις τα βασικά αξιοθέατα, αλλά αν μπορείς λίγο παραπάνω κάντο!

doraki26

Member
Κ εγω θα ηθελα να μου προτεινει καποιος εναν ευρωπαικο προορισμο για τον φεβρουαριο η μαρτιο του 16. Σκεφτομουν πραγα, βουδαπεστη αλλιως μετα ισπανια_ πορτογαλια. Γενικα θελω να δω η να κανω τουρ σε.ολοκληρη χωρα η να συνδυασω δυο τρεις ευρωπαικες πολεις. Ευχαριστωωω

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

No members online now.

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.998
Μέλη
39.711
Νεότερο μέλος
vasia123