renata
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- μαλαισία
μιά χαρά θα περάσετε νεονυμφοί μου .......προχωρήστε !!!!!Ο λόγος που αποφασίσαμε να πάμε τυνησία είναι α)αυτά που μπορούμε
ευτυχισμένοι!!!
μιά χαρά θα περάσετε νεονυμφοί μου .......προχωρήστε !!!!!Ο λόγος που αποφασίσαμε να πάμε τυνησία είναι α)αυτά που μπορούμε
renata καλησπέρα,φυσικά και να το οργανώσεις προσεκτικα ...μια φορά πας γαμήλιο ταξίδι άλλωστε .ειχαμε όντως πλήρη διατροφή ,αλλα ήταν άχρηστο αυτό γιατί μεχρι να χωνέψομε,έπρεπε να ξαναφάμε.γενικά στα ταξίδια τρώω καλό πρωινό και ένα γευμα .φτάνει και περισεύει ..
η αεροπορική εταιρία ήταν η tunis air πολύ καλη.εξάλου ειναι πολύ κοντα .τα πράγματα εκεί δεν ειναι ακριβά ..λιγο τσιμπημένα στον βορά χαμαμέτ ,τύνιδα ,που ειναι και πολύ τουριστικά ...
να σου πανε ολα καλά .
renata καλησπέρα,
σοφία ακόμα δεν φύγατε ?? ναι μιλούσε και αγγλικά και γαλλικά ...
να πατε μόνοι σας με μεμονωμένο ενοώ . επειδή ειστε 2 μόνο μπορεί να ανέβει λιγάκι αλλα δεν πειράζει ...γαμήλιο ταξίδι ειναι ..
εμείς σου λέω πέρισι ,ολα πληρωμένα για 4 άτομα ήταν 750 ευρώ το άτομο .και διασχίσαμε ολο τον νότο ,και ξεναγήσεις και τρία φαγητά και άπαιχτα ξενοδοχεία .....
να το ξεκαθαρίσεις απο την αρχή τι ξεναγό θέλετε .
καλό ταξίδι .
γεια σου vasogkΟ λόγος που αποφασίσαμε να πάμε τυνησία είναι α)αυτά που μπορούμε να κάνουμε (καμήλες, 4Χ4, βεδουίνικες βραδιες κτλ. β) δεν θέλαμε Ευρώπη γ) ειναι κάτι διαφορετικό δ) δεν θέλαμε κάτι που να είμαστε όλη μέρα στην θάλασσα και σε μία ξαπλώστρα
Diavitis σε παρακαλω στείλε μου σε pm τα στοιχεία απο αυτα τα δύο πρακτορία που ανέφερες γιατι με ενδιαφερει η τυνησία κι εμενα σαν γαμήλιο ταξίδι
Αν δεν ήμουν Τυνήσιος θα έλεγα ότι διαλέγω την Τυνησία γιατί :Xωρίς να θέλω να γίνω γούστο του καθενός, το έχουμε ξαναπεί ο καθένας όπου γουστάρει πάει, με ποιά κριτήρια ρε παιδιά διαλέγετε να κάνετε γαμήλιο ταξίδι στη Τυνησία? Είναι το οικονομικό, το εξωτικό του θέματος ή κάτι άλλο?
Καλως ηρθες στην παρεα του travelstories. Σου ευχομαι πολλα κ ομορφα ταξιδια.Γειά σας!Καλώς σας βρήκα,καθώς είμαι νέα εδω και ακόμα το ψάχνω...
Θα ήθελα άν έχει κάποιος απο εσάς την ευγενή καλοσύνη να με βοηθήσει.Θέλω να πάω διακοπές με το αγόρι μου στην Τυνησία.Διάβασα τα σχόλια σας κ ομολογώ το οτι έχω μπερδευτεί...Να πάμε ομαδική εκδρομή ή όχι?
Επίσης...άν γνωρίζει κάποιος κάποιο καταρτισμένο ταξιδιωτικό γραφείο να μου συστήσει ετσι ώστε να μην έχουμε προβλήματα.Πόσο περίπου κοστίζει ένα ταξίδι στην Τυνησία για 2 άτομα?
Καλως ηρθες στην παρεα του travelstories. Σου ευχομαι πολλα κ ομορφα ταξιδια.
Στο θεμα μας τωρα. Εχω επισκεφτει δυο φορες την Τυνησια. Την δευτερη φορα πηγα με ταξιδιωτικο γραφειο απο Θεσσαλονικη, το οποιο ειχε τις 8 διανυκτερευσεις ( σε Βορρα κ Νοτο ) 500 ευρω σε πολυ καλα ξενοδοχεια κ ημιδιατροφη κ αεροπορικα. Ειδα προσφατα το προγραμμα τους για το καλοκαιρι, το οποιο το εχουν κανει καλυτερο ομολογω κ η τιμη εξακολουθει να ειναι η ιδια. Ειχα μεινει πολυ ευχαριστημενη.
Την πρωτη φορα πηγα με ντοπιο ξεναγο αποκλειστικα στο Νοτο κ στην ερημο, αλλα απ οσο θυμαμαι αυτη η εκδρομη γινεται μεχρι Μαιο, που δεν πιανουν οι μεγαλες ζεστες.