Περιεχόμενα
Μετα από αρκετό καιρό προετοιμασίας για το γάμο και το πολυπόθητο γαμήλιο ταξίδι, η ανακοίνωση των εκλογων της 4 Οκτωβρίου μας εφερε μια αναστατωση. Ειμαστε και οι δύο δημοσιοι υπαλληλοι και δεν ξέραμε αν θα καταφέρουμε να πάρουμε άδεια λογω των εκλογων. Αν και το χειροτερο ήταν πως ο γάμος ειχε κανονοστεί για τις 4/10 και αυτό ηταν ηδη μεγαλο προβλημα. Ειχαμε εκτυπωσει προσκλητηρια, ειχαμε κλεισει κτήμα, ειχαμε δώσει προκαταβολες και τιποτα δε θα μπορουσε να μεταφερθεί...ούτε το γαμηλιο φυσικά!!!
4/10 Κυριακή γίνεται ο γάμος
5/10 Δευτέρα πηγαίνουμε για φωτογραφιες σε όμορφα μερη
6/10 Τρίτη 16.40 Ξεκινάμε για Ντουμπάι
Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζελος μας περιμενε μια εκπληξη. Οι υπάλληλοι της εταιρίας αναβαθμησαν την θέση μας απο Οικονομικη σε Μπισνες και η διαδρομη για Ντουμπάι ήταν ονειρεμενη!!! Δεν πιστευω να εχω αλλοτε στη ζωή μου τόσο καλή εξυπηρετηση σε αεροπλάνο!! Φτάσαμε στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι μετα απο 5 περιπου ωρες πτησης γυρω στις 22.00 τοπική ώρα...ήδη καταλάβαμε τη διαφορα πολιτισμών!! Δυστυχως επρεπε να περιμενουμε ως τις 03.00 για την πτηση προς το Μάλε, την πρωτεβουσα των Μαλδίβων! Το μόνο που δεν μας αρεσε καθόλου στο αεροδρόμιο ήταν η δυνατή ψυξη στο ερκοντισιον...όπου κι αν πήγαινες δεν μπορουσες να σταθείς...εξω 35-40 βαθμους και μεσα 16!!!
4/10 Κυριακή γίνεται ο γάμος
5/10 Δευτέρα πηγαίνουμε για φωτογραφιες σε όμορφα μερη
6/10 Τρίτη 16.40 Ξεκινάμε για Ντουμπάι
Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζελος μας περιμενε μια εκπληξη. Οι υπάλληλοι της εταιρίας αναβαθμησαν την θέση μας απο Οικονομικη σε Μπισνες και η διαδρομη για Ντουμπάι ήταν ονειρεμενη!!! Δεν πιστευω να εχω αλλοτε στη ζωή μου τόσο καλή εξυπηρετηση σε αεροπλάνο!! Φτάσαμε στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι μετα απο 5 περιπου ωρες πτησης γυρω στις 22.00 τοπική ώρα...ήδη καταλάβαμε τη διαφορα πολιτισμών!! Δυστυχως επρεπε να περιμενουμε ως τις 03.00 για την πτηση προς το Μάλε, την πρωτεβουσα των Μαλδίβων! Το μόνο που δεν μας αρεσε καθόλου στο αεροδρόμιο ήταν η δυνατή ψυξη στο ερκοντισιον...όπου κι αν πήγαινες δεν μπορουσες να σταθείς...εξω 35-40 βαθμους και μεσα 16!!!