demie
Member
Καλησπέρα! Να ζήσετε κιόλας!!!Γεια σας παιδιά και από εμένα! Πρώτο μου Post στο forum όμως σας διαβάζω ανελλιπώς καιρό τώρα, και σας έχω συμβουλευτεί πολλές φορές πριν από τα ταξίδια μου και ομολογώ ότι οι περισσότερες πληροφορίες μου ήταν ιδιαίτερα χρήσιμες.
Αρκετά όμως ήμουν απλός visitor και είπα να γίνω και εγώ μέλος μιας και νομίζω ότι μπορώ να βοηθήσω λιγάκι και εγώ με τις εμπειρίες μου.
Αποφάσισα να ξεκινήσω από το συγκεκριμένο θέμα μιας και είμαι έτοιμος να ανέβω στο αεροπλάνο για Κούβα. Όλα είναι κανονισμένα και 7 Σεπτέμβρη αναχωρώ μαζί φυσικά με το έτερον ήμισυ. Το ταξίδι είναι γαμήλιο μιας και παντρευτήκαμε τον Μάιο (Ευχαριστούμε. Σας πρόλαβα).
Μέχρι να απαντήσει ο Yorgos να κάνω μια απόπειρα κ γω!
1. Κοκτέιλ εμείς μια χαρά πίναμε, όπως μάς τα σέρβιραν, κρύα ήταν οπότε προφανώς είχαν παγάκια αλλά ποτέ δε μάς πείραξαν.
2. Ναι έχει κοντά παραλία, θα σου πει ο Yorgos λεπτομέρειες γιατί δεν είχαμε πάει κ δε θυμάμαι να σού πω.
3. Μια φορά φάγαμε στο "la guarida" κ ήταν ωραία
4. Εμείς στην εκδρομή Κάγιο Μπλάνκο περάσαμε πολύ ωραία, δεν ξέρω αν αξίζουν τόσα λεφτά αλλά δεν το έχουμε μετανιώσει.
Την ίδια εκδρομή κάναμε κ εμείς, αν θες τσέκαρε την ταξιδιωτική μου ιστορία εδώ ίσως βοηθήσει.