Γαμήλιο Ταξίδι στην Ισπανία

chrisstichios

New Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαλί
Καλησπέρα στην κοινότητα!!! Σκεφτόμαστε με την μέλλουσα σύζυγό μου να πάμε γαμήλιο ταξίδι στην Ισπανία για 7 ημέρες αρχές Ιουλίου περίπου αλλά δεν είμαστε σίγουροι αν θα πρέπει να μείνουμε στην Βαρκελώνη και τις 7 ή να διαλέξουμε και άλλες πόλεις για διαμονή. Επίσης δεν ξέρουμε από δραστηριότητες τι αξίζει να κάνεις και θα θέλαμε και εκεί την βοήθεια σας.

Last edited:

Pel

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Και πού δεν θέλω;
Νομίζω ότι αρχές Ιουλίου στη Βαρκελώνη θα βράσετε, αλλά είναι και το τι θέλει κανείς. 7 μέρες είναι μάλλον πολλές, ακόμα και αν κάνατε καμιά μονοήμερη.
Δείτε μήπως το σπάσετε με Μπιλμπάο/Σαν Σεμπαστιάν ή Βαλένθια (στην οποία επίσης θα βράσετε), που είναι σχετικά κοντά με τρένο, αλλά με άφιξη ή αναχώρηση από την άλλη πόλη, όχι και τις δύο από Βαρκελώνη.

Επόμενο Ταξίδι
Κάπου μακριά
Ταξίδι-Όνειρο
Λος Ρόκες
Καλή η Βαρκελώνη αλλά για γαμήλιο ταξίδι? Ιούλιο? Δεν την αφήνετε για άλλη φορά να δοκιμάσετε μια ωραία εβδομάδα σε κάποιο από τα νησιά των Βαλεαρίδων, πχ Μαγιόρκα? Ίδια κουλτούρα, πολλά αξιοθέατα, μεγαλύτερη επιλογή παραλιών και resorts, πολύ πιο γαμήλιο.

Viajero93

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική, Κούβα
Αν πάλι θέλετε κάτι εναλλακτικό και λιγότερο τουριστικό, εγώ θα πήγαινα προς βορρά σε κάτι από Γαλικία/παράλια Αστούριες με Καντάμπρια/Σαν Σεμπαστιάν, γύρω χωριά και γαλλική χώρα των Βάσκων.

Λιγότερος τουρισμός και πιο δροσερές θερμοκρασίες.

chrisstichios

New Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαλί
Καλή η Βαρκελώνη αλλά για γαμήλιο ταξίδι? Ιούλιο? Δεν την αφήνετε για άλλη φορά να δοκιμάσετε μια ωραία εβδομάδα σε κάποιο από τα νησιά των Βαλεαρίδων, πχ Μαγιόρκα? Ίδια κουλτούρα, πολλά αξιοθέατα, μεγαλύτερη επιλογή παραλιών και resorts, πολύ πιο γαμήλιο.
Πολύ ωραία ιδέα!!! Δεν το είχαμε σκεφτεί. Πηγαίνεις τουρ και στην Βαλένθια από εκεί; Ή στα γύρω νησιά;;;

paefstra

Member
Καλησπέρα στην κοινότητα!!! Σκεφτόμαστε με την μέλλουσα σύζυγό μου να πάμε γαμήλιο ταξίδι στην Ισπανία για 7 ημέρες αρχές Ιουλίου περίπου αλλά δεν είμαστε σίγουροι αν θα πρέπει να μείνουμε στην Βαρκελώνη και τις 7 ή να διαλέξουμε και άλλες πόλεις για διαμονή. Επίσης δεν ξέρουμε από δραστηριότητες τι αξίζει να κάνεις και θα θέλαμε και εκεί την βοήθεια σας.
Η Βαρκελωνη δεν γεμιζει 7ημερο με τιποτε. Αν ειστε ανετοι με τα τρενα θα επελεγα επιστροφη απο Μασσαλια και με τρενο θα εκανα στασεις με διανυκτερευσεις στα παραλια της Γαλλιας.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.925
Μέλη
39.639
Νεότερο μέλος
Alexisgk98

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα