rena1988
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ζανζιβάρη (11/2021)
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περου
Καλημέρα παιδιά! Καταρχήν ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις πληροφορίες που αντλώ τα τελευταία χρόνια για ταξίδια μου! Η βοήθειά σας είναι πάντοτε πολύτιμη. Στο ψητό τώρα... Τέλη Σεπτέμβρη με αρχές Οκτώβρη κανονίζουμε το ετήσιο μεγάλο ταξίδι μας το οποίο φέτος τυγχάνει να είναι και το γαμήλιο! Η διάρκεια υπολογίζεται στις 2 εβδομάδες και το μπάτζετ γενικά δεν μας περιορίζει. Προορισμοί έπεσαν αρκετοί στο τραπέζι.. Κένυα, Αιθιοπία, Ναμίμπια κτλ.. η μπίλια ωστόσο φαίνεται να έχει κάτσει στην Μποτσουάνα με ολίγο από Ζάμπια. Το πρόχειρο πλάνο μου λέει να πετάξουμε για Μποτσουάνα όπου αφού θα περάσουμε τα 2/3 των ημερών στην συνέχεια θα περάσουμε στην Ζάμπια για να δούμε τους καταρράκτες. Λεπτομέρειες ακόμη δεν υπάρχουν καθώς τώρα το ψάχνω.
Θέλω να μου πείτε καταρχήν πώς σας φαίνεται σας προορισμός. Θα επιλέγατε κάποια άλλη χώρα και αν ναι γιατί? Να σημειώσω ότι ενδιαφερόμαστε για Υποσαχάρια Αφρική.
Περιμένω τις γνώμες σας! ευχαριστώ!
Θέλω να μου πείτε καταρχήν πώς σας φαίνεται σας προορισμός. Θα επιλέγατε κάποια άλλη χώρα και αν ναι γιατί? Να σημειώσω ότι ενδιαφερόμαστε για Υποσαχάρια Αφρική.
Περιμένω τις γνώμες σας! ευχαριστώ!