• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Γίναμε 9,000!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

nena

Member
Ταξίδι-Όνειρο
greenland-φεροε-svalbard
Συγχαρητήρια παιδιά για το οσκαρ :oscar:
Μη ξεχάσετε να ευχαριστήσετε τη μαμά, το μπαμπά, τα μπατζανάκια σας, τις κουνιάδες σας, τα κατοικίδια, έναν έναν όλους εμάς για τη στήριξη!:D

Είμαι φρέσκο αίμα (γαλαζοαίματο-κυλάει η lady D. μέσα μου :gb01:) αλλά σας ...παρακολουθώ :shock: καιρό!
Σας κρατάω μούτρα όμως γιατί έχω γίνει fun και ενώ έχω ένα κάρο εργασίες να κάνω εγώ φουντώνω με τις ιδέες που μου μπαίνουν για ταξίδια!Μέχρι κ Βοστώνη έβαλα στο πρόγραμμα!Για δες καιρό που διάλεξα να γίνω μέλος...τώρα που μου λείπουν 99 δραχμές για να βάλω στην άκρη ένα κατοστάρικο!:bash:

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Η μέτρηση αυτή δεν έχει και τόσο μεγάλη ακρίβεια. Όπως καταλαβαίνεις τα unique ip's μετρώνται με google analytics όπως και όλα τα στατιστικά του σάιτ. Απλά ενδεικτικά υπάρχουν και κάποια νούμερα μέσα στο φόρουμ. :)

Aria_C

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στ' αυγά μου :(
Ταξίδι-Όνειρο
Υποσαχάρια Αφρική
Η μέτρηση αυτή δεν έχει και τόσο μεγάλη ακρίβεια. Όπως καταλαβαίνεις τα unique ip's μετρώνται με google analytics όπως και όλα τα στατιστικά του σάιτ. Απλά ενδεικτικά υπάρχουν και κάποια νούμερα μέσα στο φόρουμ. :)
Και τι νούμερα... Όπως αποδείξαμε το περασμένο Σαββατοκύριακο ΜΕΓΑΛΑ!!!
:haha: :haha: :haha: :haha:

galat

Member
Επόμενο Ταξίδι
...
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Άντε ένας ακόμα και φτάσαμε τους 10.000!!!!!
Καλορίζικος....

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.403
Νεότερο μέλος