• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

ΓΕια σε όλους!!!!

resi21

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΑΛΛΙΚΗ ΠΟΛΥΝΗΣΙΑ
Αν μπορείς να πας καλοκαίρι, θα καταφέρεις να δεις τη χώρα όπως της πρέπει. Τέλη Ιουνίου θα βρεις τη μεγαλύτερη μέρα, πράγμα που σημαίνει πως θα έχεις άπειρες ώρες στη διάθεσή σου για περιήγηση, χωρίς να αγχώνεσαι τι ώρα θα ξεκινήσεις από το ένα μέρος και τι ώρα θα φτάσεις στο επόμενο. Είναι φοβερή αίσθηση να ψάχνεις, π.χ., να βρεις την άκρη ενός παγετώνα, και ξαφνικά να συνειδητοποιείς πως η ώρα είναι εντεκάμιση το 'βράδυ'...Αν καταφέρεις, δε, να μείνεις ξύπνιος το βράδυ της 21ης Ιουνίου, θα μπορέσεις να δεις και να φωτογραφίσεις τον ήλιο να χαμηλώνει, να αιωρείται λίγο πάνω από τη γραμμή του ορίζοντα, και να υψώνεται ξανά...

Και τρεις συμβουλές:
α) Για να φχαριστηθείς πραγματικά την Ισλανδία, φρόντισε να έχεις δυο γεμάτες βδομάδες στη διάθεσή σου,
β) τo blue lagoon κοντά στη λίμνη Myvatn μπορεί να μην είναι τόσο μεγάλο όσο το διάσημο αδερφάκι του, αλλά έχει πολύ λιγότερο κόσμο και δεν είναι καθόλου τουριστικό, και
γ) να 'χεις τα μάτια σου ανοιχτά για ξωτικά, νάνους και γίγαντες...αν πιστέψουμε τους Ισλανδούς, βρίσκονται παντού!!:D

υ.γ. για δρομολόγια, ξενώνες κλπ, στη διάθεσή σου όποτε το αποφασίσεις.
α)2 εβδόμαδες?:shock::shock::shock:
β) το blue lagoon μα εχει τρελάνει ειλικρινά,βάζω φωτογραφίες απο το flickr και το χαζεύω για ώρες.
γ)Ξωτικα και νάνους δεν μ'ενδιαφέρει να ψάξω, καμμια χύτρα με λιρες αμα υπάρχει ευχαριστως να έχω το νού μου:haha::haha::haha::haha:

Τωρα που το συζηταω με τη γυναικα μου λέμε μηπως το αφήσουμε για Ιουνιο τελικά με αυτά που διαβάζουμε.
Καμμια ιδέα για Νοέμβρη (Εκτός κεντρικής Ευρώπης)!!!

Ευχαριστω όλους για τις βοηθειες

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
α)2 εβδόμαδες?:shock::shock::shock:
γ)Ξωτικα και νάνους δεν μ'ενδιαφέρει να ψάξω, καμμια χύτρα με λιρες αμα υπάρχει ευχαριστως να έχω το νού μου:haha::haha::haha::haha:

Καμμια ιδέα για Νοέμβρη (Εκτός κεντρικής Ευρώπης)!!!
α) Άντε, για σένα, να κόψω κάτι...(πάντως από σένα εξαρτάται, κι από το είδος της διαδρομής που θα ακολουθήσεις...εμείς, που δεν αφήνουμε ούτε γωνιά ασκάλιστη, και πάλι δεν προλάβαμε να δούμε τα βορειοδυτικά φιορδ, που είναι σκέτη μαγεία...Όταν φτάσει η ευλογημένη στιγμή να το προγραμματίσετε, θα προταθούν διαδρομές και διάρκεια, και θα αποφασίσετε).
γ) Καλά, αυτό είναι γνωστό τοις πάσι! Οι χύτρες με τις χρυσές λίρες βρίσκονται ΠΑΝΤΑ στην άλλη άκρη του ουράνιου τόξου!!!

Να μια ιδέα για Νοέμβρη: Μαρόκο!!! Πώς σου φαίνεται???

varioAthens

Member
Για φέτος ΘΕΛΕΙΣ Ισλανδία!!! Η σύζυγός σου τι θέλει??? :bleh:
Καλωσόρισες rezi και με το καλό η επέτειός σας όπου κι αν πάτε!

resi21

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΑΛΛΙΚΗ ΠΟΛΥΝΗΣΙΑ
Για φέτος ΘΕΛΕΙΣ Ισλανδία!!! Η σύζυγός σου τι θέλει??? :bleh:
Καλωσόρισες rezi και με το καλό η επέτειός σας όπου κι αν πάτε!
Η γυναικα μου θέλει να είναι κάπου κοντά και να μην ειναι πολες οι ωρες τις πτήσεις γιαυτο κλεινω όπουθέλω εγω και τις το κραταω εκπληξη.Ετσι και αλλιως δε μπορει μετα να κάνει τιποτα:bleh::bleh::bleh:.
Να δω πως θα τη ψησω να πάμε στο νησί του πάσχα που είναι ενα απο τα ονειρα μου:D:D:D

resi21

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΑΛΛΙΚΗ ΠΟΛΥΝΗΣΙΑ
Αφηνοντας το ονειρο για Ισλανδία για το 2010 (αφου οπως με πληροφορησατε ειναι καλυτερα να παω απο ανοιξη)σκέφτομαι (αν και ειπα οχι ευρωπη) διαβάζοντας πολλα ωραια πραγματα μεσα στο forum μηπως επισκεφθούμε την ομορφη Βιέννη.
Ποια η γνωμη σας για αυτη τη περιοδο και ενοειτε αν αξιζει για επέτειο:):):):):)

resi21

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΑΛΛΙΚΗ ΠΟΛΥΝΗΣΙΑ
Τελικά ψάχνωντας να δώ που τελικά θα πάω διάβασα την μαγευτική ιστορία ενός φίλου όπου επισκέφθηκε το Μπρίζ του Βελγίου και με συνοπτικές διαδικασίες κλείστηκε το ταξίδι.
Παρακαλώ όποιος εχει πληροφορίες ας στείλει κανένα μυνημα για το τι να δουμε κτλ.

Lyda

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΚΑΛΜΥΚΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Καλως ηρθες και καλο ταξιδι. ΑΑΑΑ και να περασετε μαζι πολλες πολλες επετειους σε μερη μακρινα

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.655
Μέλη
39.405
Νεότερο μέλος
ioannistaxidiaris

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom