• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.....!!!!!!!!!!

-eleni-

Member
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ....!!!:D
ΜΕ ΛΕΝΕ ΕΛΕΝΗ ΕΙΜΑΙ 25 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΛΟΓΟ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ....!!!

ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΞΗΣ....
ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΣΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ......ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ....
ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΕ GROUP? ΜΑ ΠΑΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ?
'Η ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ????;)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ!!!!!!!

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Καταρχήν καλώς ήρθες.
Να σε ενημερώσω οτι σύμφωνα με τους όρους χρήσης απαγορεύονται τα κεφαλαία.

Απαγορεύονται τα ΚΕΦΑΛΑΙΑ, στον τίτλο του μηνύματος αλλά και στο περιεχόμενό του. Όταν θέλετε να τονίσετε κάτι χρησιμοποιήστε bold χαρακτήρες. Eκτός του ότι είναι κουραστικό για αυτόν που διαβάζει το post με τους κεφαλαίους χαρακτήρες, γενικότερα ο συγκεκριμένος τρόπος γραφής στον χώρο του Internet σημαίνει ότι "φωνάζετε", οπότε η άσκοπη και συνεχή χρήση τους είναι δυνατόν να προκαλέσει παρεξηγήσεις.

Ρίξε μια ματιά στους όρους χρήσης εδώ: http://www.travelstories.gr/rules.php#rule6

Επίσης πολλές πληροφορίες για την Ολλανδία θα βρεις στην Αναζήτηση πληροφοριών στην Ευρώπη.
Ευρώπη - Το Ελληνικό Forum για Ταξίδια

-eleni-

Member
αχ το ξεχασα για τα κεφαλαια....απο βιασυνη κατα λαθος εγινε....!!!!
ευχαριστω για την επισημανση και για την αμεση απαντηση....!!!

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
Ελένη καλώς όρισες.εδώ όλοι προσπαθούμε να οργανώσουμε τα ταξίδια μας μόνοι μας με την πολύτιμη βοήθεια των εμπειρότερων. με μια αναζήτηση θα βρεις πάρα πολλές πληροφορίες για το ταξίδι που θέλεις να κάνεις.

skoumpi

Member
Γεια σου και απο μένα.....
Αφου διαβάσεις οσα ειναι γραμμενα στο φορουμ εδω θα ειναι όλοι να σε βοηθήσουν σε οτι απορίες εχεις! Καλά ταξιδια

-eleni-

Member
καλησπερα και παλι κι απο μενα!!!
η μελετη στα θεματα του forum μου φανηκε παρα πολυ χρησιμη......!!!
θελω ομως να ρωτησω κατι.......
το πασχα θα παω τελικα ολλανδια....αλλα ειναι καλυτερα να το κανονισουμε μονοι μας ή μεσω καποιου ταξιδιωτικου γραφειου?
τι με συμφερει καλυτερα απο ολες τις αποψεις???

NoFX182

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη,Ιταλία
Ταξίδι-Όνειρο
Backpacking over Europe
καλησπερα και παλι κι απο μενα!!!
η μελετη στα θεματα του forum μου φανηκε παρα πολυ χρησιμη......!!!
θελω ομως να ρωτησω κατι.......
το πασχα θα παω τελικα ολλανδια....αλλα ειναι καλυτερα να το κανονισουμε μονοι μας ή μεσω καποιου ταξιδιωτικου γραφειου?
τι με συμφερει καλυτερα απο ολες τις αποψεις???

απο οικονομικης αποψης ειναι καλυτερα να οργανωθειτε μονοι σας...:p

-eleni-

Member
κι εγω να σου πω την αληθεια εκει καταληγω, αλλα κατα ποσο θα ειναι ασφαλες να κλεισω μονη μου τα εισιτηρια????

giannismits

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
κι εγω να σου πω την αληθεια εκει καταληγω, αλλα κατα ποσο θα ειναι ασφαλες να κλεισω μονη μου τα εισιτηρια????
Κοίτα αν είσαι τελείως άπειρη και δεν έχεις κανέναν που να γνωρίζει καλύτερα να απευθυνθείς σε πρακτορείο.

Είναι πανεύκολο και όλοι εμείς μόνοι μας τα κλείνουμε.Αλλά για σιγουριά και επείδη δεν ξέρετε καλύτερα στα σίγουρα.

NoFX182

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη,Ιταλία
Ταξίδι-Όνειρο
Backpacking over Europe
έχει βασικά ένα μικρο ρίσκο αμα έχεις πρόβλημα με τις ημερομηνίες. το καλο με τα γραφεια ειναι οτι ξερεις ποιος θα σε ξεμπλεξει σε περιπτωση στραβης (πες πως γινεται κατι με την πτηση, αλλαζει ωρα ή κατι τετοιο). Απο την αλλη ομως πιστευω για ταξιδια στην ευρωπη και σε προορισμο οπως το Αμστερνταμ αξιζει να ψαχτεις και μονη σου! ψαξε στο forum για κανα site να βρεις προσφορες και ξεκινα το ψαχτηρι :p

-eleni-

Member
η αληθεια ειναι πως οντως ειμαστε απειροι.... απο τη μια δεν εχω προβλημα να το οργανωσω μονη μου απο την αλλη θα ηθελα για αρχη να εχω μια σιγουρια.....

γινεται να κλεισω το ταξιδι μεσω καποιου πρακτορειου αλλα εμεις να μην ακολουθουμε το προγραμμα του group????
δηλαδη το γραφειο να μου κλεισει στην ουσια μονο τη μεταφορα και τη διαμονη???

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
η αληθεια ειναι πως οντως ειμαστε απειροι.... απο τη μια δεν εχω προβλημα να το οργανωσω μονη μου απο την αλλη θα ηθελα για αρχη να εχω μια σιγουρια.....

γινεται να κλεισω το ταξιδι μεσω καποιου πρακτορειου αλλα εμεις να μην ακολουθουμε το προγραμμα του group????
δηλαδη το γραφειο να μου κλεισει στην ουσια μονο τη μεταφορα και τη διαμονη???
Kαι βεβαια γινεται.Θα κλεισεις μονο εισιτηρια και ξενοδοχειο με το γραφειο.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom