• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

vassoula

New Member
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΜΕ ΛΕΝΕ ΒΑΣΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΟΥΣΑ ΗΜΑΘΙΑΣ ΟΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΕ ΕΝΑ ΥΠΕΟΡΟΧΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ(ΕΙΣΤΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΤΙΜΕΣ ΦΥΣΙΚΑ),
ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΗΡΘΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ... ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΕ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ :)

Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΙΝΑΤΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ 3-4 ΝΥΧΤΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΠΩΣ ΜΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ :)

panpan

Member
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΜΕ ΛΕΝΕ ΒΑΣΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΟΥΣΑ ΗΜΑΘΙΑΣ ΟΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΕ ΕΝΑ ΥΠΕΟΡΟΧΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ(ΕΙΣΤΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΤΙΜΕΣ ΦΥΣΙΚΑ),
ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΗΡΘΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ... ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΕ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ :)

Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΙΝΑΤΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ 3-4 ΝΥΧΤΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΠΩΣ ΜΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ :)
καλημερα καλως ηρθες
ελλαδα η εξωτερικο?
αν εχεις την καλοσυνη γραφε με μικρα

thimios8663

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρουμανία-Σερβία
Ταξίδι-Όνειρο
Ινδία
ευχαριστώ, εξωτερικό προτιμώ και μάλλον Ευρώπη για πιο κοντά, εσυ τι λες?
Καλως ηρθες vassoula!!Αν θες καλο θα ηταν να μας ελεγες αν εχεις επισκεφτει καποιες Ευρωπαικες πολεις για να μην σου προτεινουμε!Απο κει και περα ημερομηνιες που εχεις στο μυαλο σου!Γενικα ταξιδευετε μονοι σας η προτιματε τις "ανεσεις" καποιου πρακτορειου?

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Βασούλα από την όμορφη Νάουσα!καλωσόρισες!ααα να σέχουμε υπόψιν όσον αφορά το θέμα του ξενώνα που αναφέρεις,αφού θα μας κάνεις και σούπερ τιμές:haha:,όσο για ταξίδι που σκέφτεσαι μόλις έριξα μια ματιά στο χάρτη σου βλέπω Ιταλία,Γερμανία,Ισπανία....καλά θάταν όπως ήδη σε ρώτησε και ο Θύμιος να μας έλεγες πως σκέφτεσαι να κάνεις το ταξίδι,μεμονωμένα;με πρακτορείο;
Να υποθέσω ότι σ ενδιαφέρει και απευθείας πτήση απο Θεσνίκη...τι θάλεγες για Ουγγαρία(Βουδαπέστη);επίσης Πράγα,Ρουμανία(Καρπάθια).

Giristroula

Member
Επόμενο Ταξίδι
κάτσε να μαζώξω κάνα χρήμ
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα, Ιαπωνία
Μία άλλη αρκετά οικονομική πρόταση και στις μέρες που θες είναι η Κων/πολη!Καλώς ήρθες κεφάτη για νέο προγραμματισμό!

dmdoc

Member
Μπες σε μια μηχανή αναζήτησης πτήσεων,βρες την φτηνότερη,πάρε τον αντρούλη σου κ δρόμο.Τόσες πόλεις υπάρχουν
Καλώς ήρθες

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα