• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Tonia

New Member
Ψάχνοντας στο ίντερνετ πληροφορίες για Τζαμαίκα έπεσα πάνω στο site το οποίο βρήκα πολύ ενδιαφέρον για αύτο έγινα και αμέσως μέλος.
Μέχρι τωρα έχω ταξιδέψει εντός Ευρώπης αλλα το επόμενο μελλόντικο μου ταξίδι θέλω να είναι η Τζαμάικα καποια στίγμη μέσα στον επόμενο χρόνο.

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
καλώς ήρθες Τόνια!καλά ταξίδια και όσο για Τζαμάικα στο εύχομαι ολόψυχα!(μήπως να μ'έπαιρνες μαζί σου;:haha:)

GeorgeD

Member
Καλώς όρισες και καλή διαμονή! :D
Εάν κάνεις μια αναζήτηση στο forum σίγουρα θα βρεις διάφορες χρήσιμες ιστορίες για Τζαμάϊκα αλλά και για τα επόμενα ταξίδια σου!

varioAthens

Member
Αυτό το "Τζαμάϊκα" με αποτελείωσε (αχ, που είσαι go2 να ακούσεις???)...βλέπεις η Καραϊβική είναι η αδυναμία μου και ειδικά με την Τζαμάϊκα έχω μεγάλη τρέλα και απωθημένο! Σου εύχομαι, ή μάλλον μας εύχομαι, να πάμε σύντομα!!!
Καλωσόρισες Τonia!!!:)

tita

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Μας σκοτώνεις Tonia μας σκοτώνεις! Είπες τη μαγική λέξη Τζαμάικα και άντε τώρα εγώ να συγκεντρωθώ στη δουλειά μου βραδιάτικα....αααχχχ τι μας κάνεις...
Καλωσήρθες λοιπόν και καλά ταξίδια να έχουμε!

Giristroula

Member
Επόμενο Ταξίδι
κάτσε να μαζώξω κάνα χρήμ
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα, Ιαπωνία
Καλώς ήρθες!Σου εύχομαι καλό σερφάρισμα για τη συλλογή πληροφοριών!Φτιάξε και το χάρτη σου να δούμε που έχεις περιπλανηθεί!

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.403
Νεότερο μέλος
snapthreads9

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom