harilander
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- βλέπουμε...
- Ταξίδι-Όνειρο
- χώρα του ποτέ
Γιατί στο Πουκέτ θα ενθουσιαστεί???Η γυναίκα του σίγουρα όχι και μιλάω εκ πείρας!
quote]
εαν κρινω απο το σύμβολο γυναικα είναι!!!
Γιατί στο Πουκέτ θα ενθουσιαστεί???Η γυναίκα του σίγουρα όχι και μιλάω εκ πείρας!
quote]
εαν κρινω απο το σύμβολο γυναικα είναι!!!
Nα συμφωνήσω κι εγώ μ' αυτό?Μη πας Σαμούι, θα απογοητευτείς.
παω σαμουι γιατι συνδιαζει αυτα που μου εχουν πει και νομιζω οτι μου ταιριαζουν!!!!!εχει νυχτερινη ζωη και παραλιες....εσυ γιατι το λες????που αλλου θα προτεινες.....Nα συμφωνήσω κι εγώ μ' αυτό?
Το χω ξαναγράψει αλλά δεν θα διάλεγα Κο Σαμούι με τίποτα για γαμήλιο. Βέβαια γούστα είναι αυτά.. Αλλά έχετε μια χαρά μπάτζετ γιατί δεν σκέφτεσαι και άλλες επιλογές? Θέλεις να πας κάπου εξωτικά γι αυτό επιλέγεις το Σαμούι? Έχει κι άλλα νησιά η Ταϋλάνδη πέρα από το Σαμούι και το Πουκετ. Ψάξτο λίγο.
Ο καταμερισμός των ημερών εξαρτάται από το τι θέλεις περισσότερο.Εγώ είχα μείνει 3 μέρες Μπανγκόκ και ήθελα πιο πολλές.Στο Σαμούι μου έκατσε μία προσφορά πλήρωσα 7 διανυκτερέυσεις και έμεινα 9 σύν την αναβάθμιση του δωματίου από απλό σε σουίτα για όλες τις μέρες!Ψάξε για ανάλογες προσφορές,βγάζουν συχνά.Μπορεί να βρεις 5+2 δώρο οπότε μια χαρά θα σου βγουν οι εννέα μέρες.
Αν μιλάμε για 7 διαν.2 Μπανγκόκ-5 Σαμούι,για 9 ότι νομίζεις αλλά τουλάχιστον 2 Μπανγκόκ,εγώ θα έβαζα και τρίτη αλλά αυτή είναι η δική μου άποψη γιατί μου άρεσε πολύ αυτή η πόλη.
Τα χρήματα μου φαίνονται καλά αν βρίσκεις καλό εισιτήριο και δεν θέλεις τοπ κατάλυμμα γιατί εκεί καταλαβαίνεις ότι πρέπει να διαθέσεις περισσότερα.