Nikos1986
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Κανάρια
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αυστραλία - Καλιφόρνια
Πέρα από τα cookies, δικίμασε να μπεις από άλλο browser ή και να αλλάξεις IP (κλείνοντας και ξανανοίγοντας μετά από λίγο το modem).Σήμερα ήθελα να κλείσω εισιτήρια για Χριστούγεννα, για 2 ζευγάρια για Λονδίνο. Κοίταζα τις προσφορές στο site της British flight+hotel απο την Κυριακή και σήμερα που πήγα να κλείσω μου βγάζει 350 ευρώ παραπάνω την τιμή ανά ζευγάρι. Σβήνω τα cookies, ψάχνω, τα ίδια. Αποφασίζω λοιπόν να μεταθέσω λίγο τις ημερομηνίες και βρίσκω καλή τιμή. Προσπαθώντας να κλείσω για 4 άτομα μαζεμένα μου "τσίμπαγε" λίγο την τιμή και θεώρησα ότι πέφτουμε πάνω σε λίγο πιό ακριβό εισιτήριο. Ετσι αποφασίζω να κλείσω το κάθε ζευγάρι ξεχωριστά. Κάνω την πρώτη κράτηση, όλα καλά. Πάω να κάνω την δεύτερη κράτηση, αμέσως μετά, και δεν πιστεύω στα μάτια μου αυτό που βλέπω. Η τιμή του ίδιου πακέτου 6 διανυκτερεύσεων εχει ανέβει κατά 1300 ευρώ! Για να πετύχω την καλή τιμή μου δίνει άλλες ώρες πτήσεων. Το περίεργο είναι ότι η βραδυνή πτήση που θέλω (γιατί αυτή ακρίβινε πολύ) την δίνει στο economy διπλάσια τιμή απο business. Αλλά στο πακέτο δεν με αφήνει να διαλέξω business.
Τί γίνεται?