Ευχαριστώ πολύ παιδιά !!!..μόλις έκλεισα τα εισητήρια μας (3) για Νέα Υόρκη..περιμέναμε μέρες τώρα για κάποια καλή προσφορά..επιτέλους!!!φεύγουμε Μάιο για 14 ημέρες !!!
Παιδιά μια ερώτηση,για να τα κλείσω και γώ για μέσα Μαϊου.Περνάω κανονικά τα στοιχεία,απλά επειδή το παιδί που θα πάει,δεν έχει Visa,πληρώνω με τη δική μου.Στο payers βάζω τα δικά μου στοιχεία(μιας και η κάρτα είναι στο ονομά μου),η τα δικά του?Επίσης όταν πάω μέσω Visa μου βγάζει την επιλογή πώς πρέπει να έχω την κάρτα μαζί μου,ενώ όταν πάω μέσω paypal μου βγάζει επιλογή για διαβατήριο..Απαντήστε μου να τελειώνω ο χριστιανός!!
Δεν είμαι, προφανώς, επαϊων, αλλά εγώ κλείνω πάντοτε με Visa. Εννοείται πως δίνεις τα στοιχεία του κατόχου της κάρτας. Μερικές φορές, όντως, είσαι υποχρεωμένος να κουβαλάς την κάρτα μαζί σου στο ταξίδι, ασχέτως από το αν η κάρτα ανήκει σε εσένα ή κάποιον άλλο. Αρκεί να είναι η κάρτα με την οποία έκλεισες. Ελπίζω να βοήθησα.
Το πρόβλημα, δηλαδή, είναι ότι δεν κλείνει με τη δική του κάρτα; Οπότε δεν μπορεί να την πάρει μαζί του;; Μα, γιατί δεν βγάζει μια debit που δεν είναι τίποτα, για να ησυχάσει;
Μόλις μίλησα με Lufthansa και μου είπαν πώς αν κάνεις λογαριασμό στην εταιρία,έχει επιλογή book for someone else,και δε χρειάζεται να δείξει την κάρτα του ο άλλος.
SPROM ποσο εχει το εισητηριο με τη Swiss?? Εγω αν εμενα Θεσσαλονικη για 400? Νεα Υορκη θα ερχομουνα και με το λεωφορειο!! Τι να πουμε και εμεις οι Κρητικοι? Για Χανια Αθηνα μου ζηταει η Aegean 192 ευρω για 1/6 με 25/6 και η τιμή αυτη ειναι ετσι απο τον Ιανουαριο!
Μήπως να μετονομαστεί το topic σε 'Πώς να βρείτε οικονομικά connections για να εκμεταλλευτείτε την προσφορά της Lufthansa για Β. Αμερική από Αθήνα με ?399 τελική τιμή'?