• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Βόλος - Κωνσταντινούπολη απευθείας με το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Βόλου

chrisbd

Member
Καθημερινά δρομολόγια ξεκινούν την επόμενη εβδομάδα από το Βόλο με προορισμό την Κωνσταντινούπολη . Σύμφωνα με το e-volos το λεωφορείο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ θα ξεκινά στις 22:00 από τον Βόλο και θα φτάνει στις 08:00 το πρωί στην Κωνσταντιμούπολη. Το εισιτήριο θα κοστίζει 50 ευρώ, ενώ η τιμή αυτού με επιστροφή θα είναι στα 90 ευρώ. Διαβάστε επίσης: Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα "Τοπικά Νέα".

Βόλος - Κωνσταντινούπολη με το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Βόλου | Palo.gr

Χαμηλές πληρότητες στη γραμμή του Υπεραστικού ΚΤΕΛ

Αρκετά χαμηλές πληρότητες παρατηρούνται στο καινούργιο δρομολόγιο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας με προορισμό την Κωνσταντινούπολη που ξεκίνησε στις 30 Ιανουαρίου, η οποία αποδίδεται, πέρα από την οικονομική κρίση, στο ότι η γραμμή δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή στους Βολιώτες και στο ότι δεν ενδείκνυται ακόμη η εποχή για τους εκδρομείς.

Βόλος - Κωνσταντινούπολη απευθείας

villi

Member
Εγώ πιστέυω ότι οφείλεται στην υψηλή τιμή!90 ευρώ είναι πολλά μόνο για το λεωφορείο όταν με 200 βρίσκεις οργανωμένο τόσο από Βόλο όσο κι από Λάρισα που ξέρω σίγουρα, με λεωφορείο,3 διανυκτερέυσεις σε 4άστερο και ξενάγηση στην τιμή.Πέρισυ είχα βρει από Λάρισα το Μάρτη 180ε με όλα μέσα.

jimp

Member
Εγώ πιστέυω ότι οφείλεται στην υψηλή τιμή!90 ευρώ είναι πολλά μόνο για το λεωφορείο όταν με 200 βρίσκεις οργανωμένο τόσο από Βόλο όσο κι από Λάρισα που ξέρω σίγουρα, με λεωφορείο,3 διανυκτερέυσεις σε 4άστερο και ξενάγηση στην τιμή.Πέρισυ είχα βρει από Λάρισα το Μάρτη 180ε με όλα μέσα.
Τωρα για το 3ημερο της καθαρας δευτερας εχει εκδρομη το κτελ Λαρισας με 165 ευρω το ατομο.

http://www.ktellarisas.gr/tourism_show.php?Id=184

villi

Member
Ακόμη καλύτερα!Όταν με 165 έχεις λεωφορείο,και 3 διανυκτερέυσεις + ξεναγήσεις ποιος θα πάει να δωσει 90 μόνο για λεωφορείο?Στο κάτω κάτω παίρνεις το πακέτο κι αν γουστάρεις την ησυχία σου δεν ακολουθείς το πρόγραμμα παρά φτιάχνεις το δικό σου!Όπως και να έχει συμφέρει το οργανωμένο για οδικό.Αν δεν ρίξουν την τιμή άμεσα δε το βλέπω για πολύ το δρομολόγιο!

Rosa Mundial

Member
Επόμενο Ταξίδι
ελα ντε
Ταξίδι-Όνειρο
Ταϋλάνδη
ρε παιδιά, απο βολο ή λαρισα μπορείτε να ποστάρετε καμια εκδρομη για Πόλη ή βουλγαρία -σόφια,φιλιππουπολη-, κατα προτιμηση με τακτικες αναχωρησεις?

Rosa Mundial

Member
Επόμενο Ταξίδι
ελα ντε
Ταξίδι-Όνειρο
Ταϋλάνδη
ρε παιδιά, απο βολο ή λαρισα μπορείτε να ποστάρετε καμια εκδρομη για Πόλη ή βουλγαρία -σόφια,φιλιππουπολη-, κατα προτιμηση με τακτικες αναχωρησεις?
ναι, αλλά οι εκδρομες του κτελ ειναι μονο μεχρι πασχα. Εγω θελω πιο μετά, γι αυτο ρωτησα για πρακτορειο. Απο αυτους που μενουν εκει και ξερουν

guess who!!!

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου!
Εκδρομές από Βόλο για Κωνσταντινούπολη γίνονται κάθε Πέμπτη αλλά επειδή δεν υπάρχει πλέον τόση ζήτηση όσοα παλιά δεν τις διοργανώνουν τα ίδια τα τοπικά πρακτορεία της πόλης όπως πριν αλλά σε συνεργασία με πρακτορεία Αθήνας ή Θεσσαλονίκης όπως 18-24 Travel | Οργανωμένα πακέτα εκδρομών ή DieselTravel , που το λεωφορείο περνά από το Βόλο και παίρνει τον κόσμο, κατόπιν περνά και παίρνει κόσμο από Λάρισα, Κατερίνη και Θεσσαλονίκη και από εκεί φεύγει κατ' ευθείαν για Κων/πολη. Υπάρχουν εκδρομές από Πέμπτη βράδυ που ξημερώνεις στην Κων/πολη το πρωί και άλλες που φεύγουν Πέμπτη πρωί και χρεώνεσαι μία επιπλέον διανυτκτέρευση της Πέμπτης. Συνήθως μόνο τα τριήμερα ίσως κάνει παρόμοια εκδρομή και κάποιο τοπικό πρακτορείο μόνο με Βολιώτες αν υπάρχει πληρότητα.

jimp

Member
ναι, αλλά οι εκδρομες του κτελ ειναι μονο μεχρι πασχα. Εγω θελω πιο μετά, γι αυτο ρωτησα για πρακτορειο. Απο αυτους που μενουν εκει και ξερουν
Πάρε ένα τηλέφωνο από αυτά του σάιτ του ΚΤΕΛ Λάρισας που έβαλα νωρίτερα και ρωτά. Έχουν συνέχεια εκδρομές και αποτι θυμάμαι φθηνότερες αρκετά από αυτές του Πάσχα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.748
Μέλη
39.485
Νεότερο μέλος
Stavros_G

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom