• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Βρώμικοι λαοί (στην Ευρώπη)!

dimosf

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
Οι πιο βρώμικοι λαοί

Πρόσφατη έρευνα αποκαλύπτει ότι οι Γάλλοι κι οι Βρετανοί δεν τα πάνε τελικά και πολύ καλά με το νερό και το σαπούνι. Σύμφωνα λοιπόν με έρευνα που διεξήχθη από το BVA Ιnstitute σε δείγμα 1.000 Γάλλων, το 12,5% των ερωτηθέντων δεν πλένει τα χέρια του αφού χρησιμοποιήσει
την τουαλέτα, ενώ το 55% δεν τα πλένει μετά τη χρήση μέσων μαζικής μεταφοράς, παρότι το 54% πιστεύει ότι οι λαβές του μετρό είναι από τα πιο βρώμικα αντικείμενα που πιάνουν στη καθημερινότητά τους.
Παρόλ' αυτά το 21,4% των Γάλλων πλένει τα χέρια του τουλάχιστον δέκα φορές την ημέρα και το 86,6% πριν από κάθε γεύμα.
Στο κεφάλαιο «μπάνιο» όμως, τα πράγματα αλλάζουν καθώς το 3,5% των Γάλλων υποστηρίζει ότι κάνει ντους μόνο μια φορά την εβδομάδα! Κάθε δύο ημέρες κάνει μπάνιο το 20%, κάθε ημέρα κάνει το 67,7%, ενώ δύο φορές την ημέρα κάνει το 11,5%.
Όσο για τους Βρετανούς, σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το Queen Mary University και το London School of Hygiene & Tropical Medicine, στο 14% των χαρτονομισμάτων, στο 10% των πιστωτικών καρτών και στο 26% των χεριών βρέθηκαν ίχνη κοπράνων. Ητοι ένας στους τέσσερις Βρετανούς δεν πλένει τα χέρια του αφού επισκεφθεί την τουαλέτα...

Πηγή: http://www.enikos.gr
aimg189.imageshack.us_img189_6540_ameablog.png

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Αυτή την τελευταία παράγραφο τι ήθελα και τη διάβασα την ώρα που έτρωγα;

Italitsa

Member
Επόμενο Ταξίδι
Γύρος Αυστρίας
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Ητοι ένας στους τέσσερις Βρετανούς δεν πλένει τα χέρια του αφού επισκεφθεί την τουαλέτα...

Εδώ κάποιες και κάποιοι βγαίνουν με βρακί από το σπίτι τους και επιστρέφουν χωρίς...τα χέρια τους θα θυμηθούν να πλύνουν;; :bleh::bleh:

mad4paok

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΑΠΩ ΑΝΑΤΟΛΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΤΟΥΜΠΑ-ΙΡΑΝ-ΚΑΜΠΟΤΖΗ-ΝΑΜ
Εδώ κάποιες και κάποιοι βγαίνουν με βρακί από το σπίτι τους και επιστρέφουν χωρίς...τα χέρια τους θα θυμηθούν να πλύνουν;; :bleh::bleh:
Έλα έλα μην είσαι κακοπροαίρετη τώρα :bleh::haha: Βασικά είναι βρώμικοι οι Άγγλοι αν σκεφτείς ότι ξέρω περιστατικό που αντί για σφουγγαρίστρα χρησιμοποιούσε τον νεροχύτη!!! Για τους Γάλλους είναι γνωστό ότι ανακάλυψαν την κολώνια για να καλύπτουν τις σωματικές μυρωδιές τους..Από τους πιο καθαρούς λαούς πάντως είναι οι Γερμανοί..

Italitsa

Member
Επόμενο Ταξίδι
Γύρος Αυστρίας
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Έλα έλα μην είσαι κακοπροαίρετη τώρα :bleh::haha: Βασικά είναι βρώμικοι οι Άγγλοι αν σκεφτείς ότι ξέρω περιστατικό που αντί για σφουγγαρίστρα χρησιμοποιούσε τον νεροχύτη!!! Για τους Γάλλους είναι γνωστό ότι ανακάλυψαν την κολώνια για να καλύπτουν τις σωματικές μυρωδιές τους..Από τους πιο καθαρούς λαούς πάντως είναι οι Γερμανοί..

Χαχαχα δε μου κάνει καθόλου εντύπωση αυτό για τους Αγγλους... Και αν και δε μου αρέσουν οι γενικότητες και οκ οι τουρίστες που έρχονται εδώ δεν είναι πάντα το πιο αντιπροσωπευτικό δείγμα, παρ'όλα αυτά με όσα έχουν δει κατά καιρούς τα ματάκια μου σε διάφορα νησιά μας, θεωρώ ότι οι Άγγλοι είναι πολύ μα πάρα πολύ σιχαμένοι...

bl4ckwar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ευρώπη ή Η.Π.Α
Ταξίδι-Όνειρο
Λος Άντζελες, Νέα Υόρκη
Οι ισπανοι θεωρουνται καθαροι;; Προκειται να μεινω σε ενα σπιτι σε λιγους μηνες γι΄αυτο ρωταω. :/

chrisbd

Member
Εγώ δεν ξέρω πόσο καθαροί είναι οι Ισπανοί αλλά μου έκανε εντύπωση στη Μαδρίτη, πριν χρόνια όμως, σε κάποιες μπυραρίες που είχαν και τα χοιρομέρια κρεμασμένα έμπαινες μέσα και ηταν γεμάτο το πάτωμα απο πεταμένες χαρτοπετσέτες......Ισχύει αυτό ακόμα panpan η οι Βαρκελωνίστας είναι πιο καθαροί σ΄αυτό το θέμα...

Άντε μετά να πιάσεις χειραψία με Άγγλο η Γάλλο..

mad4paok

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΑΠΩ ΑΝΑΤΟΛΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΤΟΥΜΠΑ-ΙΡΑΝ-ΚΑΜΠΟΤΖΗ-ΝΑΜ
Εγώ δεν ξέρω πόσο καθαροί είναι οι Ισπανοί αλλά μου έκανε εντύπωση στη Μαδρίτη, πριν χρόνια όμως, σε κάποιες μπυραρίες που είχαν και τα χοιρομέρια κρεμασμένα έμπαινες μέσα και ηταν γεμάτο το πάτωμα απο πεταμένες χαρτοπετσέτες......Ισχύει αυτό ακόμα panpan η οι Βαρκελωνίστας είναι πιο καθαροί σ΄αυτό το θέμα...

Άντε μετά να πιάσεις χειραψία με Άγγλο η Γάλλο..
Με γάντι πάντα!!! Πάντως και εμείς οι Έλληνες δεν ξέρω κατά πόσο είμαστε καθαροί...

manelaki

Member
Τα σπιτια μας παντως υποφερονται... Δε θυμαμαι να εχω παει σε καποιο παρα πολυ βρωμικο σπιτι. Το πλυσιμο το χεριων μετα τη τουαλετα νομιζω οι γυναικες το κατεχουν, για τους αντρες εχω τις αμφιβολιες μου.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα