Βέλγιο Βρύγη ή Γάνδη ;

Mariaxumos

New Member
Μηνύματα
4
Likes
1
Καλημέρα !!! Σχεδιάζουμε χριστουγεννιάτικο ταξίδι στο Βέλγιο και σκεφτόμαστε να μείνουμε 2 βράδια Γάνδη . Έχει κανείς εμπειρία από Χριστούγεννα στην Γάνδη ,αξίζει ; Επίσης γνωρίσετε αν υπάρχει σύνδεση του αεροδρομίου Charleroi με Γάνδη;
 

Klair

Member
Μηνύματα
2.319
Likes
27.659
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσιβηρικός
Καλημέρα !!! Σχεδιάζουμε χριστουγεννιάτικο ταξίδι στο Βέλγιο και σκεφτόμαστε να μείνουμε 2 βράδια Γάνδη
Και πολύ καλά θα κάνετε. Η Γάνδη είναι υπέροχη!

Έχει κανείς εμπειρία από Χριστούγεννα στην Γάνδη ,αξίζει ;
Αν σας αρέσουν οι χριστουγεννιάτικες αγορές με τα ξύλινα σπιτάκια, τα φαγητά, τα ζεστά κρασιά, οι μπίρες, τα παγοδρόμια, οι υπαίθριες αγορές με ρούχα και ο συνωστισμός, αξίζει.

Έχω γράψει και μια ιστορία εδώ:

Βέλγιο - Ολλανδία - Γιατί κάποιοι έρωτες δεν είναι εφήμεροι αλλά παντοτινοί!

Επίσης γνωρίσετε αν υπάρχει σύνδεση του αεροδρομίου Charleroi με Γάνδη;
Η εταιρεία FLIBCO συνδέει το αεροδρόμιο Charleroi με τη Γάνδη.

Charleroi Airport
 

nick07

Member
Μηνύματα
357
Likes
720
Ημασταν 5 ημερες Βελγιο. 2 μερες στη Μπριζ, 1.50 ημερες στη Γανδη και 1.50 ημερες στις Βρυξελλες (Βρυξελλες μειναμε κεντρο-κεντρο, το πιο μακρινο σημειο που επισκεφθηκαμε ηταν το Parc Du Cinquantenaire και δεν βγηκαμε παραεξω ουτε καν για το atomium). Η μπριζ μοναδικη θα μεναμε ανετα και παραπανω ημερες. Το μονο αρνητικο πως στη Μπριζ στις 9 το βραδυ νομιζες πως ηταν 2 τα ξημερωματα. Απολυτη νεκρα και μετα τις 10 σχεδον τα παντα κλειστα. Γανδη επισης αρκετα γραφικη αλλα πιο πολη, το Μπριζ ηταν σαν γραφικο χωριουδακι. Προφανως γουστα ειναι αυτα. Σχετικα με το φαγητο απο αυτα που δοκιμασαμε το καλυτερο φαγητο το φαγαμε ισως στο meme gusta στη Γανδη και μετα στο t'kelderke στις Βρυξελλες (το οποιο ειναι και εξαιρετικος ο χωρος του). Στη Μπριζ φαγαμε στο Cambrinus οχι κακο αλλα δεν μας τρελανε (αν εξαιρεσεις την μεγαλη ποικιλια σε μπυρες) και στο Poles Moules το οποιο ηταν μαλλον το πιο διαφορετικο (οχι απαραιτητα πιο ωραιο αλλα καπως διαφορετικο απο τα υπολοιπα) κοκκινιστο απο οσα δοκιμασα και επισης με ωραια σχετικα εξωτερικη θεα απο τον πανω οροφο. Γενικα στη Μπριζ, ειδικα ΣΚ, για φαγητο καλο ειναι να κανει καποιος κρατηση σε τραπεζι απο την προηγουμενη ημερα.

ΥΓ:Δεν ξερω αν αναφερθηκε σε καποιο αλλο νημα, ωραιο για πρωινο στη Μπριζ ηταν το that's toast στο οποιο δουλευε και ελληνας και προσφερει και καφε φρεντο!!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.545
Μηνύματα
900.511
Μέλη
39.278
Νεότερο μέλος
samontaz

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom