wotan1975
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Πότε θα κάνει ξαστεριά...
- Ταξίδι-Όνειρο
- Η.Π.Α.
Ξερει καποιος καποια εκπτωτικη καρτα τρενων για 4-5 ημερησιες στο Βελγιο και 2 στην Ολλανδια,ξεκινωντας απο Βρυξελλες;
Μην παραλείψεις, Λε κοκ (θέρετρο στην βόρεια θάλασσα), Χάγη (απλά υπέροχη)Πλησιαζουν οι μερες και ακομα δεν εχω αποφασισει αν βολευει μια ημερησια στο Αμστερνταμ απο τις Βρυξελλες.6 ωρες ταξιδι και 8 ωρες καθαρος χρονος.
Θα επισκεφτω αλλες Ολλανδικες πολεις σιγουρα αλλα για Αμστερνταμ,ειμαι ακομα σε διλημμα.
Μηπως να το αφησω αλλη φορα,ωστε να το γνωρισω σε μερικες διανυκτερευσεις;Μαζι βεβαια με αλλες Ολλανδικες πολεις,που απο ο,τι βλεπω ειναι πολλες αυτες που αξιζουν.
Εννοεις το Knokke?Μην παραλείψεις, Λε κοκ (θέρετρο στην βόρεια θάλασσα), Χάγη (απλά υπέροχη)
Για το Αμστερνταμ,πειτε μου τι να κανω...Αμαρτια,δεν ειναι να το ΄΄σκοτωσω'' σε 8 ωρες;Μην παραλείψεις, Λε κοκ (θέρετρο στην βόρεια θάλασσα), Χάγη (απλά υπέροχη)
όχι, Le Coq - WikipΕννοεις το Knokke?
Ωραιο το De Haan αλλα το Κnokke-Heist μου αρεσε πιο πολυ.
Για να μην κουραζω, η ερωτηση μου ειναι να μου πειτε τη γνωμη σας για Αμστερνταμ και μονο.Γιατί δεν πας Μπρυζ-Αμβέρσα-Γάνδη?
Mην το καψεις το Αμστερνταμ , αστο για το επομενο ταξιδι. Δεν ειναι για ξεπετα.Για να μην κουραζω, η ερωτηση μου ειναι να μου πειτε τη γνωμη σας για Αμστερνταμ και μονο.
Το υπολοιπο προγραμμα ειναι κομπλε,ως προς τις εκδρομες σε Βελγιο,Ολλανδια και Λουξεμβουργο,το εχω ηδη φτιαξει.
Αν τελικα,δεν παω Αμστερνταμ για 8 ωρες,θα βαλω εκεινη τη μερα,επισκεψη στην Αμβερσα.
Γιατί η Αμβέρσα είναι? Αν 2 πόλεις δεν πρέπει να ξεπετάξεις στις κάτω χώρες, αυτές είναι αυτές οι 2 οι συγκρεκριμένες....Mην το καψεις το Αμστερνταμ , αστο για το επομενο ταξιδι. Δεν ειναι για ξεπετα.