• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Βέλγιο Βρυξέλλες και Μπρυζ

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Να προτεινω ενα σουπερ εστιατοριο στην Μπρυζ. Λιγο πιο εξω απο τα τουριστικα εστιατορια της πλατειας ,για μενα ηταν η απολυτη απολαυση.
Απαιτειται κρατηση on line.
Restaurant In't Nieuw Museum
Chef Stijn Demeulemeester
Hooistraat 42
8000 Brugge

Φοβερο κρεας, υπεροχες oglet steaks παρεα με την υπεροχη βελγικη μπυρα
(δοκιμασε την Westmalle)
In 't Nieuw Museum, Bruges - Restaurant Reviews - TripAdvisor
Reservation |
amedia_cdn.tripadvisor.com_media_photo_s_01_49_f3_79_lots_of_ribs.jpg

Επόμενο Ταξίδι
πού;;
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος Ιταλίας
Και πάλι σας ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις σας!
Έχω ακόμα μια ερώτηση. Από το σταθμό της Μπριζ, πόσο εύκολα φτάνεις στο κέντρο της πόλης; Χρειάζεται σίγουρα μεταφορικό μέσο, εφόσον θα κουβαλάμε και τις αποσκευές μαζί μας! (Και έχω και την κακή συνήθεια να κουβαλώ αρκετά!) Βρίσκεις ταξί ή υπάρχει κάτι άλλο;

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Εξαρταται σε ποιο μερος της πολης. Εγω μενοντας στο hotel Loreto το οποιο ηταν 10 λεπτα μακρια απο τον σταθμο το εκανα με το ποδι. Το θεμα ειναι οτι ο δρομος ειναι πλακοστρωτος σχεδον σε ολη την πολη και αυτο ισως σε παιδεψει λιγο αν κουβαλησεις πολλα. Εχει ταξι εξω απο τον σταθμο παντως

Επόμενο Ταξίδι
πού;;
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος Ιταλίας

nikpyrgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ποιος ξερει...?
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα
Και πάλι σας ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις σας!
Έχω ακόμα μια ερώτηση. Από το σταθμό της Μπριζ, πόσο εύκολα φτάνεις στο κέντρο της πόλης; Χρειάζεται σίγουρα μεταφορικό μέσο, εφόσον θα κουβαλάμε και τις αποσκευές μαζί μας! (Και έχω και την κακή συνήθεια να κουβαλώ αρκετά!) Βρίσκεις ταξί ή υπάρχει κάτι άλλο;
Ακριβως εξω απο το σταθμο του τρενου,εχει ταξι αλλα και λεωφορειο που σε παει κατευθειαν στο κεντρο!Δεν ειναι κ μακρια βεβαια,δηλαδη χωρις βαλιτσες το κανεις και με τα ποδια,αλλα αν κουβαλας πολλα παρε λεωφορειο ή ταξι!

gyristroula

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λουξεμβουργο
Ταξίδι-Όνειρο
Μεξικό
Έκλεισα κι εγώ εισιτήρια για Βέλγιο σήμερα.Φτάνουμε αργά το βράδυ(23:00) στις Βρυξέλλες.Υπάρχει τρόπος να μεταβώ στην Μπρύζ ή να μείνω καλύτερα ένα βράδυ στις Βρυξέλλες;

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights

nikpyrgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ποιος ξερει...?
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα
Έκλεισα κι εγώ εισιτήρια για Βέλγιο σήμερα.Φτάνουμε αργά το βράδυ(23:00) στις Βρυξέλλες.Υπάρχει τρόπος να μεταβώ στην Μπρύζ ή να μείνω καλύτερα ένα βράδυ στις Βρυξέλλες;
Νομιζω εχει τρενο μεχρι τις 12:30,κοιτα εδω SNCB ,αλλα νομιζω οτι ειναι καλυτερα να κατσεις Βρυξελλες εκεινο το βραδυ και το πρωι με την ησυχια σου κανεις μια βολτα στην πολη και μετα φευγεις για Μπρυζ...

gyristroula

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λουξεμβουργο
Ταξίδι-Όνειρο
Μεξικό
Και αυτό θα κάνω τελικά!Ας πάρω μια γεύση και απο Βρυξέλλες!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom