D
Delmem38110
Guest
συνεχώς μείον και μπόλικο χιονάκι.Αληθεια τι θερμοκρασιες θα χει εκει τον Αυγουστο ; πρεπει να παρω χειμερινα;;;
συνεχώς μείον και μπόλικο χιονάκι.Αληθεια τι θερμοκρασιες θα χει εκει τον Αυγουστο ; πρεπει να παρω χειμερινα;;;
Εσύ ξέρεις τι προϋπολογισμό έχεις. Δες τι άλλους προορισμούς βρίσκεις με αυτά τα λεφτά, πιστεύω ότι με τα μισά μπορείς να πας αλλού. Προσωπικά θα το άφηνα, 1600 είναι λεφτά με τα οποία υπό ΚΣ μέχρι και RTW ticket βγάζεις. Αλλά τι να σου πω, εγω έσκασα 5000 για να πάω στην Ανταρκτική, η κάψα του καθενός είναι υποκειμενική.
@Yorgos γενικως ειμαι της τελευταιας στιγμης οποτε φθηνα σπανιως βρισκω! Ανυπομονω για την ιστορια σου! Εχω πολλες αποριες! Οι θερμοκρασιες θα ναι γυρω στους 20 η χαμηλοτερα;Εσύ ξέρεις τι προϋπολογισμό έχεις. Δες τι άλλους προορισμούς βρίσκεις με αυτά τα λεφτά, πιστεύω ότι με τα μισά μπορείς να πας αλλού. Προσωπικά θα το άφηνα, 1600 είναι λεφτά με τα οποία υπό ΚΣ μέχρι και RTW ticket βγάζεις. Αλλά τι να σου πω, εγω έσκασα 5000 για να πάω στην Ανταρκτική, η κάψα του καθενός είναι υποκειμενική.
Γενικά όλοι οι tour operators κάνουν διάφορες εκδρομές στο κανάλι και στην Estancia Harberton ή κάποιο άλλο ράντσο. Όμως υπάρχει μόνο μια, η piratour, που έχει κάνει ειδική συμφωνία με τον ιδιοκτήτη του νησιού όπου φωλιάζουν οι πιγκουίνοι (Νομίζω είναι ο ίδιος με την estancia Harberton) και σε αποβιβάζει στο νησί, ενώ όλοι οι άλλοι απλώς περνούν από δίπλα. Το κόστος ήταν 100 € το άτομο , που είναι πάρα πολλά για 4 ώρες αλλά όταν έχεις το μονωπώλιο ,ε χτυπάς ανάλογα και τις τιμές.
Καλησπέρα κάνει κρύο εμείς πήγαμε φλεβάρη (δικό τους καλοκαίρι) και ήθελε μπουφάν. Είναι πολύ όμορφα.Αληθεια τι θερμοκρασιες θα χει εκει τον Αυγουστο ; πρεπει να παρω χειμερινα;;;
Μπουφαν;;; που ακριβως πηγατε;Καλησπέρα κάνει κρύο εμείς πήγαμε φλεβάρη (δικό τους καλοκαίρι) και ήθελε μπουφάν. Είναι πολύ όμορφα.
ουσουαϊα προφανώς.Μπουφαν;;; που ακριβως πηγατε;
Το Μπουένος Άιρες είναι αρκετά πιο κρύο σε σχέση από το Ρίο. Δηλαδή τώρα που είναι αρχή χειμώνα, στο Μπουένος Άιρες η θερμοκρασία αργά το βράδυ και νωρίς το πρωί είναι κοντά στους 5-6 βαθμούς, ενώ στο Ρίο πάει το μίνιμουμ μέσα στον χειμώνα 12-15 βαθμούς το βράδυ και αυτό για κάποιες σκόρπιες μέρες που όλοι βάζουν μπουφάν και το ονομάζουν Frio de Janeiro.Ας μας πει ο @Yorgos που σιγουρα εχει εμπειρια απο εκει. Γη του Πυρος δεν παιζει να παμε αλλα Ριο και Μπουενος Αιρες τι περιπου θερμοκρασιες θα εχει; εχω μπερδευτει με αυτα που διαβαζω στο ιντερνετ κ γενικα γραφουν για μεγαλες αποκλισεις μερα κ νυχτα.