koker
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- μαυρικιος
Λίστα με top παραλίες με σειρά προτεραιότητας δεν μπορεί να γίνει καθ΄ότι για τον καθένα οι προτεραιότητές του είναι διαφορετικές. Για εμένα δηλ προτεραιότητα είναι να έχει ωραία θάλασσα με άμμο αλλά να μην έχει και πολύ κόσμο και φασαρία. Σίγουρα οι καβουρότρυπες και τα γύρω γύρω ( τοποθεσίες που αναφέρει ο babaduma και ομολογώ δεν ήξερα τα ονόματά τους ) νομίζω ότι είναι σαν φυσικό τοπίο και θάλασσα το καλύτερο μέρος του 2ου αλλά την τελευταία φορά που πήγα ήταν πριν καμιά δεκαπενταριά χρόνια και γινόταν της μουρλής από κόσμο και από free camping και είχε τόσο χαλάσει το περιβάλλον (με ότι αυτό συνεπάγεται ) που δεν θέλω να ξαναπάω άλλη φορά... Οπως επίσης τα τελευταία 10 χρόνια αρνούμαι να πάω πέρα από την γέφυρα της Ποτίδαιας σε όλο το 1ο πόδι γιατί θεωρώ ότι σίγουρα δεν θα ακούω πια Ελληνικά μόνο Ρώσικα και όλες τις άλλες βαλκάνιες γλώσσες.
Το κακό με μας (εννοώ της ιδίας ηλικίας με μένα) είναι ότι έχουμε ζήσει την Χαλκιδική στα καλύτερά της δηλ πριν την επέλαση των εργολάβων που έχτισαν τα πάντα και όσο είχαν λεφτά οι Ελληνες τα αγόραζαν (όλη η Κεντρική Μακεδονία - οι λεφτάδες πάντα -αγόρασε και ένα σπίτι στη Χαλκιδική) αλλά μετά όταν πια δεν είχαν οι Ελληνες λεφτά ανοίξαν την αγορά των Ρώσων και των άλλων Βαλκάνιων... το τι Ρώσος έμαθε και αγόρασε σπίτι στην Χαλκιδική μέσω 'Μουζενίδη" δεν λέγεται...
Εγώ λοιπόν θέλω να την θυμάμαι έτσι παρθένα και όμορφη... δεν θέλω να χαλάσω την εικόνα που έχω..
Το κακό με μας (εννοώ της ιδίας ηλικίας με μένα) είναι ότι έχουμε ζήσει την Χαλκιδική στα καλύτερά της δηλ πριν την επέλαση των εργολάβων που έχτισαν τα πάντα και όσο είχαν λεφτά οι Ελληνες τα αγόραζαν (όλη η Κεντρική Μακεδονία - οι λεφτάδες πάντα -αγόρασε και ένα σπίτι στη Χαλκιδική) αλλά μετά όταν πια δεν είχαν οι Ελληνες λεφτά ανοίξαν την αγορά των Ρώσων και των άλλων Βαλκάνιων... το τι Ρώσος έμαθε και αγόρασε σπίτι στην Χαλκιδική μέσω 'Μουζενίδη" δεν λέγεται...
Εγώ λοιπόν θέλω να την θυμάμαι έτσι παρθένα και όμορφη... δεν θέλω να χαλάσω την εικόνα που έχω..