sofianaxos
Member
και εμεις με 80 ευρω κλεισαμε στο city hotel ring 3ων αστερων. εσεις ποση ωρα θα θελετε για να φτασετε? αντε καλη μας διαμονη και καλο ξεφαντωμα!!
για 4 μερες δεν διευκρινησα sorry
και εμεις με 80 ευρω κλεισαμε στο city hotel ring 3ων αστερων. εσεις ποση ωρα θα θελετε για να φτασετε? αντε καλη μας διαμονη και καλο ξεφαντωμα!!
Πολυ καλη τιμη για 3ων αστερων. Δεν ξερω ποση ωρα ειναι απλως το κλεισαμε γιατι ηταν φτηνο 10?/βραδια και απο εκει περναει λεωφορειο 24 ωρες.Επισης θελαμε καπου κεντρικα για να κανουμε που και που βολτα στο κεντρο της πολης να μην εχουμε πολλα παρε δωσε με συγκοινωνιες. Επισης μια συμβουλη απο ενα φιλο που πηγε. Μην παρετε λεωφορειο οταν τελειωνει η συναυλια του main stage καθως φευγουν ολοι το λεωφορειο γεμιζει και ασε που θα δεχτεις και απιστευτο ιδρωτα που θα υπαρχει!και εμεις με 80 ευρω κλεισαμε στο city hotel ring 3ων αστερων. εσεις ποση ωρα θα θελετε για να φτασετε? αντε καλη μας διαμονη και καλο ξεφαντωμα!!
Πολυ καλη τιμη για 3ων αστερων. Δεν ξερω ποση ωρα ειναι απλως το κλεισαμε γιατι ηταν φτηνο 10?/βραδια και απο εκει περναει λεωφορειο 24 ωρες.Επισης θελαμε καπου κεντρικα για να κανουμε που και που βολτα στο κεντρο της πολης να μην εχουμε πολλα παρε δωσε με συγκοινωνιες. Επισης μια συμβουλη απο ενα φιλο που πηγε. Μην παρετε λεωφορειο οταν τελειωνει η συναυλια του main stage καθως φευγουν ολοι το λεωφορειο γεμιζει και ασε που θα δεχτεις και απιστευτο ιδρωτα που θα υπαρχει!
ευχαριστω για την συμβουλη!! βασικα θα πηγαινουμε με το τρενο hev, μου εχουν πει οτι δουλευει και κατα την διαρκεια της νυχτας. το θεμα μου εμενα ειναι αλλο, αν ειναι ασφαλες να γυριζουμε τοσο αργα σε μια ξενη πολη γιατι θα μαι μονο εγω και μια φιλη μου.
6 και σημερα!!!!!!