• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ουγγαρία Βουδαπεστη sziget festival

epp1783

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΟΥΒΑ
και εμεις με 80 ευρω κλεισαμε στο city hotel ring 3ων αστερων. εσεις ποση ωρα θα θελετε για να φτασετε? αντε καλη μας διαμονη και καλο ξεφαντωμα!!
Πολυ καλη τιμη για 3ων αστερων. Δεν ξερω ποση ωρα ειναι απλως το κλεισαμε γιατι ηταν φτηνο 10?/βραδια και απο εκει περναει λεωφορειο 24 ωρες.Επισης θελαμε καπου κεντρικα για να κανουμε που και που βολτα στο κεντρο της πολης να μην εχουμε πολλα παρε δωσε με συγκοινωνιες. Επισης μια συμβουλη απο ενα φιλο που πηγε. Μην παρετε λεωφορειο οταν τελειωνει η συναυλια του main stage καθως φευγουν ολοι το λεωφορειο γεμιζει και ασε που θα δεχτεις και απιστευτο ιδρωτα που θα υπαρχει!

sofianaxos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Πολυ καλη τιμη για 3ων αστερων. Δεν ξερω ποση ωρα ειναι απλως το κλεισαμε γιατι ηταν φτηνο 10?/βραδια και απο εκει περναει λεωφορειο 24 ωρες.Επισης θελαμε καπου κεντρικα για να κανουμε που και που βολτα στο κεντρο της πολης να μην εχουμε πολλα παρε δωσε με συγκοινωνιες. Επισης μια συμβουλη απο ενα φιλο που πηγε. Μην παρετε λεωφορειο οταν τελειωνει η συναυλια του main stage καθως φευγουν ολοι το λεωφορειο γεμιζει και ασε που θα δεχτεις και απιστευτο ιδρωτα που θα υπαρχει!

ευχαριστω για την συμβουλη!! βασικα θα πηγαινουμε με το τρενο hev, μου εχουν πει οτι δουλευει και κατα την διαρκεια της νυχτας. το θεμα μου εμενα ειναι αλλο, αν ειναι ασφαλες να γυριζουμε τοσο αργα σε μια ξενη πολη γιατι θα μαι μονο εγω και μια φιλη μου.

epp1783

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΟΥΒΑ
ευχαριστω για την συμβουλη!! βασικα θα πηγαινουμε με το τρενο hev, μου εχουν πει οτι δουλευει και κατα την διαρκεια της νυχτας. το θεμα μου εμενα ειναι αλλο, αν ειναι ασφαλες να γυριζουμε τοσο αργα σε μια ξενη πολη γιατι θα μαι μονο εγω και μια φιλη μου.

Οχι μην αγχωνεσαι για τετοια πραγματα. Ετσι και αλλιως ειναι πολλοι ανθρωποι εκεινο τον καιρο οποτε μην φοβασαι. Στο περσυνο φεστιβαλ μαζεψε 380.000 κοσμο

epp1783

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΟΥΒΑ
4 μερες ακομη για το τρελαδικο εχω τρελαθει λεμε!!!!

Και ενα βιντεακι να παρουμε μια γευση!!!!!

Last edited by a moderator:

Sziget Greece

Banned

epp1783

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΟΥΒΑ
ομορφα ομορφα!!!!

Περυσι πηγαμε και περασαμε τελεια!!!

+ οτι βγηκε μεσω ψηφοφοριας το καλυτερο φεστιβαλ της Ευρωπης!!!!

Ολο το τρελοκομειο εκει μεσα ηταν!!!! :clap::clap::clap:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.641
Μέλη
39.380
Νεότερο μέλος
Stagkia

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα