pafpouf
Member
Μετά από πολλή σκέψη και επιλογή μεταξύ αρκετών προορισμών καταλήξαμε στη Βουδαπέστη. Έχοντας διαβάσει τις πάρα πολλές ιστορίες και πληροφορίες στο φορουμ η επιθυμία μου να την επισκεφθώ όλο και αυξάνεται. Ας πάρουμε τις απορίες μου λοιπόν με την σειρά. Η πτήση πρόκειται να γίνει με την Ryanair, με την οποία βρήκα φθηνά εισιτήρια (εξάλλου από τα λίγα που έχω πληροφορηθεί η Malev βάρεσε κανόνι.ισχύει. Την εποχή που θα πάμε οι καιρικές συνθήκες είναι καλές; Η απόσταση μέχρι το κέντρο που θα μείνουμε (ακόμα δεν έχω κλείσει ξενοδοχείο) είναι μακρινή, πόσο διαρκεί και στοιχίζει με τραίνο και πόσο με ταξί ή λεωφορείο; Χρειάζεται να κάνω συνάλλαγμα ή δέχονται και ευρώ; Ποια είναι η μέση τιμή για 4αστερο ξενοδοχείο στο κέντρο; Δυνατότητα ενοικίασης ποδηλάτων για βόλτες στην πόλη υπάρχει; Επίσης θα θέλαμε και μια ημερήσια εκδρομή στη Βιέννη. Κάπου διάβασα ότι γίνεται και με ποταμόπλοια. Ισχύει; Αν ναι τι τιμές και διάρκεια ταξιδιού παίζουν; Επίσης Βουδαπέστη - Βιέννη με τραίνο τι παίζει; (διάρκεια - κόστος). Τέλος, με ένα μπάτζετ της τάξεως των 600-700? για αυτές τις ημέρες (4 1/2) αρκεί να κάνεις τα βασικά; (ενοικίασης ποδηλάτων, είσοδο στα βασικά μουσεία και αξιοθέατα, βόλτα στο Δούναβη, φαγητό και καφεδάκια σε αξιοπρεπή μαγαζιά, για τα μεταφορικά από και προς Βιέννη, λουτρά, όπερα, μικροαγορές - σουβενίρ, μεταφορά για αεροδρόμιο)
Ευχαριστώ ......
Ευχαριστώ ......