Καλησπέρα σε όλους. Γνωρίζει κάποιος ποια μουσεία αξίζει να επισκεφτεί κάποιος στην Βουδαπέστη ;
Έχω επισκεφθεί το Μουσείο Καλών Τεχνών της Βουδαπέστης Szépművészeti Múzeum και την Εθνική Πινακοθήκη της Ουγγαρίας Magyar Nemzeti Galéria.Καλησπέρα σε όλους. Γνωρίζει κάποιος ποια μουσεία αξίζει να επισκεφτεί κάποιος στην Βουδαπέστη ;
καλησπερα εχω πληροφοριες για Βουδαπεστη τις βαλιτσες θα της αφησεις στην reception του ξενοδοχειου σου και θα πας την βολτα σου μεχρι να ανοιξει το chek in, Nα βγαλεις την Revolut κανεις εγκατασταση αποgoogle play στο κινητο σου και μετα μεταφερεισ απο την χρεωστικη σου το ποσο που θελεις . Ειναι για ολες τισ χωρες που ταξιδευεις χωρις ευρω δεν εχει καθολου φορους και την εχεις στο κινητο σου ηλεκτρονικα και πληρωνεις. Εαν χρησιμοποιης την χρεωστικη σου εχει φορους για την μετατροπη σε ευρω. Μπορω να σου πω καποιεςς πληροφορις γιατι ταξιδεωα 2 φορες βουδαπεστη το 2022 αλλα θα εχω χρονο Σαββατοκυριακο να σου γραψω. DeniseΚαλησπέρα στην παρέα!
Μολις έκλεισα διαμονή και εισιτήρια για Βουδαπέστη την Μεγάλη εβδομάδα των Καθολικών για 5 γεμάτες μέρες!
Ξεκινησα το ψαξιμο και το διάβασμα ταξιδιωτικών ιστοριών, αλλά συνεχίζω να έχω κάποιες απορίες και θα χρειαστώ την βοήθεια σας παρακαλώ!
Αρχικα θα ταξιδέψουμε με τον 5 χρόνο γιο μας πρώτη φορά με νυχτερινό τρένο που σημαίνει ο,τι θα φτάσουμε νωρίς το πρωί και θα ξεκινήσουμε το ταξίδι της επιστροφής αργά το βράδυ. Τι μπορούμε να κάνουμε με τις βαλίτσες μας τις ωρες πριν το Check in και μετά το check out στο δωμάτιο?Να επισημάνω επίσης ο,τι φεύγουμε Μεγάλη Παρασκευή που θεωρείται αργία και δεν ξέρω το κατά ποσό θα βρούμε ανοιχτά αξιοθέατα η τέλος πάντων δραστηριότητες για να γεμίσουμε την μέρα μας…αν έχετε προτάσεις να ρίξετε θα σας ήμουν ευγνώμων!
Επειτα το μεγάλο θέμα του συναλλάγματος….σίγουρα δεν αξίζει να πληρωνουμε με ευρώ αλλά και ούτε να κάνουμε συνάλλαγμα Ε; Είναι ασφαλές να πληρώνουμε με την κάρτα τραπεζης στο δικό τους νομισμα η θα πέσει κλέψιμο; Κάπου πήρε το μάτι μου μια κάρτα revo κάτι αλλά δεν έχω ιδεα τι και πως.
Επίσης ποια θεωρείται must αξιοθέατα που δεν πρέπει επουδενί να χάσουμε; ( μην ξεχναμε και το 5 χρόνο).
Αξιζει να βγάλουμε κάρτα μμμ; Για τον μικρό είναι οι μετακινήσεις δωρεάν όπως Σ άλλες ευρωπαϊκές χώρες;
Τέλος, θα επιθυμούσα προτάσεις και για νόστιμο και οικονομικό παραδοσιακό φαγητό….κάποιοι ανυπομονούν για την Gulasch σούπα!
Συγνωμη για το κατεβατό…και ευχαριστω εκ των προτερων για τις οποιες απαντήσεις σας!
Καλησπέρα, Θα ήθελες να μας ενημέρωσεις πως ήταν το ταξίδι σου. Θα ταξιδέψω τέλη Ίούνη και δεν έχω ιδέα από ΒουδαπέστηΚαλησπέρα στην παρέα!
Μολις έκλεισα διαμονή και εισιτήρια για Βουδαπέστη την Μεγάλη εβδομάδα των Καθολικών για 5 γεμάτες μέρες!
Ξεκινησα το ψαξιμο και το διάβασμα ταξιδιωτικών ιστοριών, αλλά συνεχίζω να έχω κάποιες απορίες και θα χρειαστώ την βοήθεια σας παρακαλώ!
Αρχικα θα ταξιδέψουμε με τον 5 χρόνο γιο μας πρώτη φορά με νυχτερινό τρένο που σημαίνει ο,τι θα φτάσουμε νωρίς το πρωί και θα ξεκινήσουμε το ταξίδι της επιστροφής αργά το βράδυ. Τι μπορούμε να κάνουμε με τις βαλίτσες μας τις ωρες πριν το Check in και μετά το check out στο δωμάτιο?Να επισημάνω επίσης ο,τι φεύγουμε Μεγάλη Παρασκευή που θεωρείται αργία και δεν ξέρω το κατά ποσό θα βρούμε ανοιχτά αξιοθέατα η τέλος πάντων δραστηριότητες για να γεμίσουμε την μέρα μας…αν έχετε προτάσεις να ρίξετε θα σας ήμουν ευγνώμων!
Επειτα το μεγάλο θέμα του συναλλάγματος….σίγουρα δεν αξίζει να πληρωνουμε με ευρώ αλλά και ούτε να κάνουμε συνάλλαγμα Ε; Είναι ασφαλές να πληρώνουμε με την κάρτα τραπεζης στο δικό τους νομισμα η θα πέσει κλέψιμο; Κάπου πήρε το μάτι μου μια κάρτα revo κάτι αλλά δεν έχω ιδεα τι και πως.
Επίσης ποια θεωρείται must αξιοθέατα που δεν πρέπει επουδενί να χάσουμε; ( μην ξεχναμε και το 5 χρόνο).
Αξιζει να βγάλουμε κάρτα μμμ; Για τον μικρό είναι οι μετακινήσεις δωρεάν όπως Σ άλλες ευρωπαϊκές χώρες;
Τέλος, θα επιθυμούσα προτάσεις και για νόστιμο και οικονομικό παραδοσιακό φαγητό….κάποιοι ανυπομονούν για την Gulasch σούπα!
Συγνωμη για το κατεβατό…και ευχαριστω εκ των προτερων για τις οποιες απαντήσεις σας!
Καλησπέρα !Καλησπέρα, Θα ήθελες να μας ενημέρωσεις πως ήταν το ταξίδι σου. Θα ταξιδέψω τέλη Ίούνη και δεν έχω ιδέα από Βουδαπέστη
Θα πάμε ζευγάρι.. Θα με ενδιέφερε να μου πεις τι είναι must να δω. Αν πρέπει να προσέξω κάτι. Τα ΜΜΜ είναι οκ; (αυτα τα λίγα για αρχή )Καλησπέρα !
Το ταξίδι στην Βουδαπέστη ήταν υπέροχο! Τέλειος προορισμός, τον οποίο συστήνω ανεπιφύλακτα ! Τι ακριβώς θα ήθελες να μάθειΣ; Καταρχήν ταξιδεύεις μόνος η με οικογένεια και παιδιά;
Εδώ θα βρεις πολλές πληροφορίες:Θα πάμε ζευγάρι.. Θα με ενδιέφερε να μου πεις τι είναι must να δω. Αν πρέπει να προσέξω κάτι. Τα ΜΜΜ είναι οκ; (αυτα τα λίγα για αρχή )