thespyros
Banned
- Επόμενο Ταξίδι
- ισπανια ΜΑΔΡΙΤΗ ΠΡΟΣΕΧΩΣ
χρωματος καφε ,λεω να παρω ενα 24 ωρο θα με βολεψει
Χμμμμ... αδιάβαστο σε πιάνω πάλι Τα εισιτήρια που ισχύουν για ένα 24ωρο έχουν μπλε χρώμα: BKV Zrt. Travel cardsχρωματος καφε ,λεω να παρω ενα 24 ωρο θα με βολεψει
Πρόσεξε καλά... πριν φύγεις, θα σε εξετάσω, να δω τι έμαθεςσωστη μπαχαρικο....καταλαβα ειμαι ετοιμοςςςςςςςςςςςςςςς ελπιζω >>>>
Έχω την εντύπωση (χωρίς να είμαι σίγουρη) ότι το 24ωρο, δεν χρειάζεται να το ακυρώσεις σε κάποιο μηχάνημα. Πάνω σε αυτού του είδους το εισιτήριο είναι γραμμένη η ημέρα για την οποία ισχύει, οπότε εσύ δεν κάνεις κάτι άλλο.Το 24 ωρο μια φορα το χτυπαω στο μηχανημα? Budapest 24-hour travel card
Έχω την εντύπωση (χωρίς να είμαι σίγουρη) ότι το 24ωρο, δεν χρειάζεται να το ακυρώσεις σε κάποιο μηχάνημα. Πάνω σε αυτού του είδους το εισιτήριο είναι γραμμένη η ημέρα για την οποία ισχύει, οπότε εσύ δεν κάνεις κάτι άλλο.
Για αυτό το τελευταίο, είπα ότι δεν είμαι σίγουρη. Έδωσα μια πρώτη απάντηση, μέχρι να σου απαντήσει κάποιος που ξέρει σίγουρα.προσεξε σε σενα στηριζομαι...
Άντε, το σιγουρέψαμε και αυτόΓια αυτό το τελευταίο, είπα ότι δεν είμαι σίγουρη. Έδωσα μια πρώτη απάντηση, μέχρι να σου απαντήσει κάποιος που ξέρει σίγουρα.