• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Βοηθεια για ταξιδιωτικο "πακετο" με αεροπορικη

taveler_88

New Member
Καλησπερα
Υποθετω υπαρχει η δυνατοτητα να κανεις καποιο πακετο με αεροπορικη/ταξιδιωτικο γραφειο για πολλαπλα ταξιδια ? .Οι αναγκες τις δουλειας πλεον με αναγκαζουν να πρεπει να ειμαι μια φορα την εβδομαδα-15 μερες κατα βαση στο Μοναχο και περιστασιακα σε Παριση και Λονδινο .Εδω θα ηθελα την συμβουλη σας που να απευθυνθω για να κλεισω ενα οικονομικο πακετο ?
Ευχαριστω εκ των προτερων

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Δες το Express Holidays

Ασχετο: που το βρηκες παιδι μου αυτο το νικνειμ taveler=taver+traveller:xmas_lol:

taveler_88

New Member
Καταρχην ευχαριστω για την απαντηση
Απο οτι ειδα στο σιτε ομως απλα σου βρισκει προσφορες εγω αυτο που πραγματικα ψαχνω ειναι να κανω μια συμβαση με καποια εταιρεια για να εχω ειδικη τιμη γιατι δυστηχως δε μπορω να πληρωνω 400ευρο~600ευρο ανα ταξιδι.
PS
ηταν traveler και εχασα ενα r :)

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Δε νομίζω ότι υπάρχει τέτοιο πράγμα που ζητάς.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Καλησπερα
Υποθετω υπαρχει η δυνατοτητα να κανεις καποιο πακετο με αεροπορικη/ταξιδιωτικο γραφειο για πολλαπλα ταξιδια ? .Οι αναγκες τις δουλειας πλεον με αναγκαζουν να πρεπει να ειμαι μια φορα την εβδομαδα-15 μερες κατα βαση στο Μοναχο και περιστασιακα σε Παριση και Λονδινο .Εδω θα ηθελα την συμβουλη σας που να απευθυνθω για να κλεισω ενα οικονομικο πακετο ?
Ευχαριστω εκ των προτερων

Για πιο μεγάλα πακέτα, αεροπορικές όπως η Lufthansa ή η AirFrance έχουν corporate rates. Αλλά αυτά ξεκινάνε π.χ. από τις 40 μετακινήσεις την εβδομάδα (προφανώς για αρκετά περισσότερα από 1-2 άτομα στην εταιρία), αλλά δίνουν τις φανταστικές εκπτώσεις του 5-10% .
Αυτό που μπορείς να κάνεις εσύ είναι να μαζεύεις τα μίλια από τις πτήσεις σου και να πετάς που και που δωρεάν (αν και για φτηνά δρομολόγια economy class εντός Ευρώπης δε συμφέρει πια και τόσο πολύ).

periigitis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πράγα!!!
Ταξίδι-Όνειρο
ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗ...
Για πιο μεγάλα πακέτα, αεροπορικές όπως η Lufthansa ή η AirFrance έχουν corporate rates. Αλλά αυτά ξεκινάνε π.χ. από τις 40 μετακινήσεις την εβδομάδα (προφανώς για αρκετά περισσότερα από 1-2 άτομα στην εταιρία), αλλά δίνουν τις φανταστικές εκπτώσεις του 5-10% .
Αυτό που μπορείς να κάνεις εσύ είναι να μαζεύεις τα μίλια από τις πτήσεις σου και να πετάς που και που δωρεάν (αν και για φτηνά δρομολόγια economy class εντός Ευρώπης δε συμφέρει πια και τόσο πολύ).
Επίσης πάνω σ’ αυτό να προσθέσω ακόμα ότι από την στιγμή που ξέρεις περίπου το χρονικό διάστημα που θα ταξιδεύεις μπορείς να εκμεταλλευτείς τις εκάστοτε προσφορές και να κλείνεις ταξίδια για τους επόμενους μήνες όταν κρίνεις ότι η τιμή προσφοράς είναι ικανοποιητική! :xmas_wink:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα