Δεν εγινε επαναληψη ο οδηγος γραφει 10 λογους εγω ανεφερα 1-2..Εγραψα οποιος θελει ας μπει να διαβασει δεν εχει νοημα να γραψω τους αλλους ....Κακα τα ψεμματα το πρωτο κριτηριο ολων ειναι το οικονομικο οτι κ να γραφουμε εμεις ο καθενας θα αποφασισει στο τελος στο 90% των περιπτωσεων το φτηνοτερο...Άρα δεν υπήρχε λόγος να αντικρούσεις τη δική μου άποψη ή να με πείσεις για κάτι, γιατί δεν ήμουν εγώ αυτή που είχε απορίες ή ζητούσε βοήθεια για να πάει στη Βουδαπέστη. Είπες την άποψη σου στη συμφορουμίτησα και, τουλάχιστον απο μένα, είναι αποδεκτή! Μέχρι εκεί όμως.
Όταν χρειάστηκα πληροφορίες διάβασα, όχι μόνο τα δικά σου γραφόμενα, αλλά και πολλών άλλων εδώ μέσα. Θεωρώ ισάξια την προσπάθεια όλων να βοηθήσουν, σύμφωνα με τη δική τους εμπειρία και τα δικά τους γούστα! Στο τέλος εγώ αποφάσισα τι θα κρατήσω και τι θα αφήσω, χωρίς αυτό να μειώνει τη βοήθεια κανενός!
Οπότε, δεν χρειάζεται να με πείσεις για κάτι. Έχεις γράψει πολύ αναλυτικά τις απόψεις σου για ένα ταξίδι στη Βουδαπέστη. Η επανάληψη αυτών των απόψεων σε άτομα που έχουν κάνει το ταξίδι ή δεν ζητούν βοήθεια που αποσκοπεί;
Σε βρίσκω λίγο υπερβολικό....