paefstra
Member
Κι εγώ εκεί έμεινα. Οι συγκοινωνίες επισης βολεύουν παρά πολύ.
Γεια σας παιδια ειμαι νεα στην παρεα και ακρως ερωτευμενη με τα ταξιδια..!! Coco παω και εγω Βουδαπεστη για Δευτερη φορα, επελεξα και εγω να μεινω σε διαμερισμα μεσω της airbnb..!!! Για 3 διανυκτερευσεις ολοκληρο διαμερισμα 90ευρω για 2 ατομα.!! Και ακρως κεντρικο..!!! Αν δεν εισαι ηδη εγγεγραμεννος στην airbnb μπορεις να μου στειλεις το email σου και επειδη θα εγγραφεις για πρωτη φορα θα σου δωσει 18 ευρω εκπτωση για την πρωτη σου κρατηση..!!Τέλεια! Ευχαριστω πολύ!
Καλησπέρα σας, εμείς έχουμε κάνει κράτηση σε αυτό το ξενοδοχείο https://www.booking.com/hotel/hu/central-budapest-vadasz-street.html?aid=357006;label=gog235jc-hotel-el-hu-eurostarsNbudapestNcenter-unspec-gr-com-L:el-O:windowsS81-B:chrome-N:XX-S:bo-U:c;sid=47d80fae716e99fd14e08b3005de564a γιατί η τιμή συγκριτικά με την ποιότητα ήταν πραγματικά άριστη, και λόγω των καλών κριτικών καθώς και της υψηλής βαθμολογίας, το γνωρίζετε και αν ναι τι γνώμη έχετε?
Καλησπέρα , αν έχετε μείνει στο Carat Boutique Hotel μπορείτε να γράψετε τη γνώμη σας γιατί έχω κλείσει για τα Χριστούγεννα σε αυτό το HOTEL ;γεια σας. σκεφτομαι να επισκεφθω την βουδαπεστη τον φεβρουαριο. βρηκα αυτα τα δυο ξενοδοχεια και θελω εαν καποιος εμεινε σε αυτα να μου πει γνωμη για καθαριοτητα και τοποθεσια..
1. 12 Revay Hotel και 2. Carat Boutique Hotel