Αυτό δεν το ξέρω... Δεν ασχοληθήκαμε καθόλου με αυτό. Τον αντίστοιχο χρόνο τον διαθέσαμε στα λουτρά.Ο χώρος του σπα που είδα ότι διαθέτει είναι δωρεάν ή με κάποια χρέωση ;
Αυτό δεν το ξέρω... Δεν ασχοληθήκαμε καθόλου με αυτό. Τον αντίστοιχο χρόνο τον διαθέσαμε στα λουτρά.Ο χώρος του σπα που είδα ότι διαθέτει είναι δωρεάν ή με κάποια χρέωση ;
Εγω έμεινα σε αυτό https://www.booking.com/hotel/hu/d8...ch=1561044086;srpvid=e2256bfa20da020e;ucfs=1&....Σκεφτόμαστε να κλεισουμε κοντά στην όπερα απο την μεριά που είναι η Εβραϊκή συναγωγή..είναι καλά εκεί λες;
Έχει οικονομικά ξενοδοχεία 4κληνα γιατί να πατε σε διαμέρισμα που είναι ρίσκο?Γεια σας. Ταξιδεύουμε για διακοπές Αυγούστο 2 ενήλικες και 2 παιδιά για Βουδαπέστη. Σκεφτόμαστε να μείνουμε σε διαμέρισμα. Έχω προσέξει ότι τα περισσότερα δεν έχουν air-conditioning. Ξέρει κανείς εάν χρειάζεται το καλοκαίρι το air conditioning στη Βουδαπέστη; Επίσης καμία εισήγηση για φτηνό και καθαρό διαμέρισμα;
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Κοιτάξαμε για ξενοδοχεία αλλά ήταν πάνω από 800 ευρώ 7 βράδια για 4 άτομα. Budget για διαμονή 600-700 ευρωΈχει οικονομικά ξενοδοχεία 4κληνα γιατί να πατε σε διαμέρισμα που είναι ρίσκο?
Αν διαβάσετε τον ταξιδιωτικό οδηγό της Βουδαπέστης από τον vagar78 θα βρείτε στοιχεία. Επίσης στον οδηγό υπάρχει ανάρτηση δική μου που έχει το διαμέρισμα που μείναμε και είχε air condition. Για 4 διανυκτερευσεις 2 ζευγάρια το κόστος ήταν 286 ευρώ.Γεια σας. Ταξιδεύουμε για διακοπές Αυγούστο 2 ενήλικες και 2 παιδιά για Βουδαπέστη. Σκεφτόμαστε να μείνουμε σε διαμέρισμα. Έχω προσέξει ότι τα περισσότερα δεν έχουν air-conditioning. Ξέρει κανείς εάν χρειάζεται το καλοκαίρι το air conditioning στη Βουδαπέστη; Επίσης καμία εισήγηση για φτηνό και καθαρό διαμέρισμα;
Έμεινα στο Meininger που με βόλεψε από θέση και ήταν πολύ καλό. Δεν ήταν πολύ ακριβό,ωστόσο δε ξέρω και το budget σου.Καλησπέρα σας και από εμένα. Μήπως μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο ξενοδοχείο για διανυκτέρευση 13/12-16/12 σχετικά οικονομικό και στο κέντρο? απλά στις 13/12 θα φτάσουμε στο δωμάτιο γύρω στις 12.30 το βράδυ και θέλω να έχει 24ωρη ρεσεψιόν. έχω βρει κάποια με σχετική καλή βαθμολογία, απλά τα σχόλια με αποπροσανατολίζουν...
Ναι είναι μέσα στο budget μου αυτό και φαίνεται καλό.Έμεινα στο Meininger που με βόλεψε από θέση και ήταν πολύ καλό. Δεν ήταν πολύ ακριβό,ωστόσο δε ξέρω και το budget σου.
https://www.meininger-hotels.com/en/hotels/budapest/budapest-great-market-hall/