• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γενικά Βοηθεια για διακοπες

georgeofi

Member
Καλησπέρα,
με λένε Γιώργο και είμαι 17 χρονών..Θέλω την βοήθεια σας σχετικά με την επιλογή προορισμού για διακοπές τον Σεπτέμβρη ή Οκτώβρη που σχεδιάζουμε με τον παππού μου και την γιαγιά μου (αφού οι γονείς μου δεν μπορούν λόγω δουλειάς)..Αρχικά,από ότι έχουμε δει,το πιθανότερο είναι να φύγουμε με Ryanair από Χανιά,μιας και οι τιμές είναι υπερβολικά χαμηλές,και κοιτάμε για 4ήμερο σε Βενετία ,η Μασσαλία στις οποίες πετάει η εταιρεία αυτή..Να σας πω ότι αυτό που μας ενδιαφέρει περισσότερο είναι η ευκολία στην μετακίνηση από/προς αεροδρόμιο,και μέσα στην πόλη,επίσης οι τιμές ξενοδοχείων να είναι προσιτές,καθώς και το φαγητό,αα να χει και κάνα αξιοθέατο ρε παιδιά..Έχω ταξιδέψει παλαιότερα στην Μαδρίτη και στο Λονδίνο με τον παππού και την γιαγιά και μπορώ να πω ότι είχαμε περάσει αξέχαστα,βέβαια είχαν έρθει και οι γονείς μου τοτε,γι αυτό τώρα που ουσιαστικά εγώ θα θα πάρω τον ρόλο του ''ξεναγου'' θέλω να μου πείτε σε ποια πόλη θα είναι ευκολότερο να ανταπεξέλθω (ελπίζω να ναι εύκολα σαν το Λονδίνο)..Ααα να σας πω ότι απο γλώσσες γνωρίζω ΜΟΝΟ Αγγλικά αλλά σε άριστο επίπεδο...αυταααα απο μένα,περιμένω τις προτάσεις σας,και τα σχόλια σας...

echo2011

Member
Για Μασσαλία δε γνωρίζω να σου πω πάντως σχετικά με τα κριτήρια επιλογής που θέτεις δε ξέρω αν θα σας βολέψει απόλυτα η Βενετία. Οι μετακινήσεις γίνονται με καραβάκια, οπότε θα πρέπει να συνηθίσετε αυτό το τρόπο μετακίνησης και να βγάλετε κάρτες απεριορίστων διαδρομών (που είναι τσιμπημένες). Επίσης τα ξενοδοχεία δεν έχουν προσιτές τιμές αλλά με αρκετή αναζήτηση κάτι μπορεί να βρεθεί.. Φαγητό βρίσκεις για όλα τα βαλάντια. Η μετακίνηση από το αεροδρόμιο μέχρι το κεντρικό σταθμό στη Βενετία γίνεται με λεωφορείο που έχει πολύ συχνά δρομολόγια και κοστίζει 6 ευρώ. Μπορείς βέβαια να πάρεις και καραβάκι ή πλωτό ταξί (πανάκριβο) ανάλογα που θα είναι το ξενοδοχείο σας. Αξιοθέατα έχει και είναι πανέμορφη και φαντάζομαι πως ο Σεπτέμβρης θαναι πολύ καλός μήνας από αποψη καιρού.. Τώρα με τη γλώσσα δε πιστευω να έχεις πρόβλημα, στο ξενοδοχείο, στις συγκοινωνίες, στα εστιατόρια μιλούσαν αγγλικά, ακόμα και αρκετά άτομα που χρειάστηκε να ρωτήσω τυχαία στο δρόμο μιλούσαν αρκετά καλά αγγλικά..

georgeofi

Member
Eυχαριστώ για την απάντηση,και ναι όντως οι τιμές για τετράκλινο στην Βενετία είναι τσιμπημένες μετά απο μία πρόχειρη ματιά,επίσης δεν έχει τόση ποικιλία σε 4κλινα.Από την άλλη,τα ξενοδοχεία στην Μασσαλία,είναι πιο καινούργια,και με 110-120 βρίσκεις ενα αξιοπρεπέστατο 4κλινο με πρωινό..Έχω μπερδευτειιι.....

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.640
Μέλη
39.386
Νεότερο μέλος
AngelosPhillips

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom