• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γερμανία Βοηθεια για Βαυβαρική πρωτεύουσα!

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Εμενα δε μου το ανοιγει. Δες παντως αν σου επιτρπει την ακυρωση. Σε αυτη την περιπτωση το κλειν εις και το ακυρωνεις αργοτερα.

liveloula

Member
Επόμενο Ταξίδι
Καραϊβική
Ταξίδι-Όνειρο
Καραϊβική
Εμενα δε μου το ανοιγει. Δες παντως αν σου επιτρπει την ακυρωση. Σε αυτη την περιπτωση το κλειν εις και το ακυρωνεις αργοτερα.
Ερση σου παραθετω την πολιτική ακύρωσης και περιμενω τη γνώμη σου ! Απλα δεν αναφερει πουθενα αν δεχονται κατοικιδια

Cancellation policyFor all modifications and cancellations of this booking eDreams will charge 25 Euros. In general for cancellations that are performed later than 48 hours before the arrival day will lead to additional charges – depending on the destination, dates, and facilities. On the following page you will see the specific cancellation policy for the selected hotel and rate

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Για μένα να μη μείνεις όλες τις μέρες Μόναχο. Να διαλέξεις να μείνεις και σε κάποιο χωριό της Βαυαρίας. Διάλεξε κάποιο απ' όλα που σου πρότεινε η Ερση.
Νυρεμβεργη πανέμορφη και το κάστρο Νοισβανσταιν είναι παραμυθένιο και το χειμώνα χιονισμένο. Υποθέτω ότι σίγουρα θα πας και Σαλτσμπουργκ (μια ώρα δρόμος είναι).
Διάβασε τις ιστορίες που χουμε γράψει, όπως σου είπαν και οι άλλοι και εδώ είμαστε.
Πάντως διάλεξες υπέροχο προορισμό.

liveloula

Member
Επόμενο Ταξίδι
Καραϊβική
Ταξίδι-Όνειρο
Καραϊβική
Πάντως διάλεξες υπέροχο προορισμό.[/quote]

Κι εγώ αυτό πιστεύω Και πιστευω οτι με σωστη οργανωση θα περασουμε πολυ πολυ ομορφα :D

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Πως το λενε το ξενοδοχειο για να το ψαξω και εγω; Καταρχην φαινεται να διακινδυνευεις 25 ευρω, εκτος αν υπαρχει τιποτε διαφορετικο στην παρακατω σελιδα.
Βλεπω οτι εχεις 9 καθαρες μερες στο Μοναχο. Θα τις μοιραζα: παραμονη πρωτοχρονιας στο Μοναχο. Την επομενη θα εφευγα για βολτουλα στη Βαυαρια καθοτι πρωτοχρονια μαγαζια, μουσεια κλειστα, αρα θα ειναι λιγο πηξιμο, θα εμενα τεσσερεις βραδιες στην Βαυαρια και τις υπολοιπες ξανα στο Μοναχο, αν φυσικα ειστε των μουσειων και παλατιων. Αν οχι και σε λιγοτερο χρονο βγαινει. Το Μοναχο εχει πολλα και εξαιρετικα μουσεια οποτε πρωτα θα πρεπει να δεις ποσο χρονο θα αφιερωσεις σε αυτα. Αν δε σε ενδιαφερουν τελειωνει πιο γρηγορα.

liveloula

Member
Επόμενο Ταξίδι
Καραϊβική
Ταξίδι-Όνειρο
Καραϊβική
Πως το λενε το ξενοδοχειο για να το ψαξω και εγω; Καταρχην φαινεται να διακινδυνευεις 25 ευρω, εκτος αν υπαρχει τιποτε διαφορετικο στην παρακατω σελιδα.
Βλεπω οτι εχεις 9 καθαρες μερες στο Μοναχο. Θα τις μοιραζα: παραμονη πρωτοχρονιας στο Μοναχο. Την επομενη θα εφευγα για βολτουλα στη Βαυαρια καθοτι πρωτοχρονια μαγαζια, μουσεια κλειστα, αρα θα ειναι λιγο πηξιμο, θα εμενα τεσσερεις βραδιες στην Βαυαρια και τις υπολοιπες ξανα στο Μοναχο, αν φυσικα ειστε των μουσειων και παλατιων. Αν οχι και σε λιγοτερο χρονο βγαινει. Το Μοναχο εχει πολλα και εξαιρετικα μουσεια οποτε πρωτα θα πρεπει να δεις ποσο χρονο θα αφιερωσεις σε αυτα. Αν δε σε ενδιαφερουν τελειωνει πιο γρηγορα.
Ερση συμφωνω με την πρόταση σου καθώς μας αρεσουν τα καστρα και τα μουσεία και στις δύο. Στην Γαλλία τα είχαμε πάρει σβάρνα κατα Λίγυρα μεριά.
Απλα τώρα το θέμα μου είναι με το ξενοδοχείο.
Θα κλείσω το πρώτο βράδυ στο Μόναχο μετά θα φύγουμε 4 μέρες Βαυβαρία και μετα θα ξανακλείσω στο Μόναχο? Θα ισχυουν οι τιμές που δίνει το ξενοδοχείο για δέκα συνεχόμενες ημέρες?:roll:

Το ξενοδοχείο είναι αυτό : EURO SUITES APARTMENTS

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Η Παλιά Πινακοθήκη είναι must, ενώ δίπλα της υπάρχουν και η Νέα, αλλά και η Μοντέρνα Πινακοθήκη.
Επίσης να πας οπωσδήποτε στο Μουσείο των Επιστημών, αλλά και στο Residenz.
Γενικώς τις εντυπώσεις μου από το Μόναχο και την περιοχή μπορείς να τις διαβάσεις εδώ http://www.travelstories.gr/%F4%E1%...%F1%EC%E1%ED%DF%E1-%E5%EB%E2%E5%F4%DF%E1.html.
Πάντως αν η πτήση της αναχώρησης σου είναι από το απόγευμα και μετά μπορείς να μείνεις αρχικά συνεχόμενα Μοναχο και μετά Βαυαρία και να την τελευταία μέρα να την κάνεις απευθείας για το αεροδρόμιο.

liveloula

Member
Επόμενο Ταξίδι
Καραϊβική
Ταξίδι-Όνειρο
Καραϊβική
Η Παλιά Πινακοθήκη είναι must, ενώ δίπλα της υπάρχουν και η Νέα, αλλά και η Μοντέρνα Πινακοθήκη.
Επίσης να πας οπωσδήποτε στο Μουσείο των Επιστημών, αλλά και στο Residenz.
Γενικώς τις εντυπώσεις μου από το Μόναχο και την περιοχή μπορείς να τις διαβάσεις εδώ http://www.travelstories.gr/%F4%E1%...%F1%EC%E1%ED%DF%E1-%E5%EB%E2%E5%F4%DF%E1.html.
Πάντως αν η πτήση της αναχώρησης σου είναι από το απόγευμα και μετά μπορείς να μείνεις αρχικά συνεχόμενα Μοναχο και μετά Βαυαρία και να την τελευταία μέρα να την κάνεις απευθείας για το αεροδρόμιο.

Είναι κι αυτη μια καλή λύση ! Η πτήση μας φτάνει στο Μόναχο στις 20.45. Ελπίζω να προλάβουμε την αλλαγή του χρόνου κάπου εκτός δρόμου :haha:

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Καλά πόση καθυστέρηση να χει πια; Ετοιμάσου για γνήσια Βαυαρέζικη μπύρα και λουκάνικα.:clap::clap:

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Εκανα μια προχειρη αναζητηση τι θα γινει αν θελησεις το ξενοδοχειο για τη βραδια 31/12 προς 1/1 και δε μου το εβγαλε καν. Ζητησα αν πας στις 4/1 και φυγεις 10/1 και μου το βγαζει προς 35.40 ευρω το βραδι δηλαδη 237 ευρω συνολικα. Θα σου προτεινα μια και το ξενοδοχειο ειναι κεντρικο και η τιμη ειναι αριστη να επικοινωνησεις μαζι τους στο:
Customer assistance
If you have not yet made your reservation and have questions, consult the different sections of the menu on the left to find the answers.
We offer a list of questions and answers that you can check in the “Frequently Asked Questions” section.
Note: If you need to contact us to make changes in your reservation or ask questions, remember that we only answer queries from clients who have made their reservations through the eDreams websites or our Call Center.
There will be an additional charge of ?10 for telephone reservations.
Contact us by phone
If for any reason your question has not been answered, please contact eDreams by calling the following numbers:
Queries and Reservations: 00800 55 88 55 00
Monday to Friday: 9:00 a.m. to 8:00 p.m. (CET).
Saturdays: 9:30 am to 6:00 pm (CET).

From outside Spain, please dial + 34 93 445 7153.
και μην ξεχασεις να ρωτησεις αν δεχονται ζωακια.

σαιτας

Member
πολυτιμη η ερση για αλλη μια φορα. Ενα τεραστιο μπραβο σου ερση. εγω με κλειστα ματια θα ακολουθουσα τις συμβουλες της λιβελουλα

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Ευχαριστω για την εμπιστοσυνη. Με τιμας.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom