Ερση σου παραθετω την πολιτική ακύρωσης και περιμενω τη γνώμη σου ! Απλα δεν αναφερει πουθενα αν δεχονται κατοικιδιαΕμενα δε μου το ανοιγει. Δες παντως αν σου επιτρπει την ακυρωση. Σε αυτη την περιπτωση το κλειν εις και το ακυρωνεις αργοτερα.
Ερση συμφωνω με την πρόταση σου καθώς μας αρεσουν τα καστρα και τα μουσεία και στις δύο. Στην Γαλλία τα είχαμε πάρει σβάρνα κατα Λίγυρα μεριά.Πως το λενε το ξενοδοχειο για να το ψαξω και εγω; Καταρχην φαινεται να διακινδυνευεις 25 ευρω, εκτος αν υπαρχει τιποτε διαφορετικο στην παρακατω σελιδα.
Βλεπω οτι εχεις 9 καθαρες μερες στο Μοναχο. Θα τις μοιραζα: παραμονη πρωτοχρονιας στο Μοναχο. Την επομενη θα εφευγα για βολτουλα στη Βαυαρια καθοτι πρωτοχρονια μαγαζια, μουσεια κλειστα, αρα θα ειναι λιγο πηξιμο, θα εμενα τεσσερεις βραδιες στην Βαυαρια και τις υπολοιπες ξανα στο Μοναχο, αν φυσικα ειστε των μουσειων και παλατιων. Αν οχι και σε λιγοτερο χρονο βγαινει. Το Μοναχο εχει πολλα και εξαιρετικα μουσεια οποτε πρωτα θα πρεπει να δεις ποσο χρονο θα αφιερωσεις σε αυτα. Αν δε σε ενδιαφερουν τελειωνει πιο γρηγορα.
Η Παλιά Πινακοθήκη είναι must, ενώ δίπλα της υπάρχουν και η Νέα, αλλά και η Μοντέρνα Πινακοθήκη.
Επίσης να πας οπωσδήποτε στο Μουσείο των Επιστημών, αλλά και στο Residenz.
Γενικώς τις εντυπώσεις μου από το Μόναχο και την περιοχή μπορείς να τις διαβάσεις εδώ http://www.travelstories.gr/%F4%E1%...%F1%EC%E1%ED%DF%E1-%E5%EB%E2%E5%F4%DF%E1.html.
Πάντως αν η πτήση της αναχώρησης σου είναι από το απόγευμα και μετά μπορείς να μείνεις αρχικά συνεχόμενα Μοναχο και μετά Βαυαρία και να την τελευταία μέρα να την κάνεις απευθείας για το αεροδρόμιο.